Ατλέτικο – Ρεάλ: Το ντέρμπι της Μαδρίτης που… κόβει την ανάσα!

Ατλέτικο – Ρεάλ: Το ντέρμπι της Μαδρίτης που… κόβει την ανάσα!

Δείτε στο Betarades.gr τα hot προγνωστικά ποδοσφαίρου της Κυριακής.

6η Αγωνιστική στη Λα Λίγκα με το μεγάλο ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Ρεάλ Μαδρίτης να κεντρίζει το ενδιαφέρον και το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω. Δείτε στο Betarades.gr τα hot προγνωστικά ποδοσφαίρου της Κυριακής.

6η αγωνιστική

*Το ντέρμπι της Μαδρίτης.

*Μετρούν 7/10 παιχνίδια με No Goal τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Δεν έχει σημειωθεί νίκη φιλοξενούμενου στα πρόσφατα 7 παιχνίδια ανάμεσά τους.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με σκορ 2-0 εκτός έδρας από τη Λεβερκούζεν, για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες τους και έμειναν στο μηδέν. Στο 84’ ο Άντριχ σκόραρε για το 1-0 και στο 87’ ο Ντιαμπί πέτυχε δεύτερο γκολ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης γνώρισε απρόσμενη εκτός έδρας ήττα στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, έχασε από τη Λεβερκούζεν (2-0) και έμεινε στους τρεις πόντους από την πρεμιέρα εναντίον της Πόρτο (2-1). Δεύτερη ήττα στη σεζόν συνολικά και πρώτη ύστερα από τέσσερις αναμετρήσεις. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, έρχεται από την ευρείας έκτασης νίκη κόντρα στη Θέλτα με 4-1 και πρόσφερε ικανοποίηση τον κόσμο της με μια καλή εμφάνιση.

Ήταν η τρίτη νίκη σε πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα για τους “Κολτσονέρος”, μετρούν επίσης μία ισοπαλία εναντίον της Ρεάλ Σοσιεδάδ (1-1) και μία ήττα από τη Βιγιαρεάλ (0-2). “Ο αντίπαλος έχει μια τρομερή ομάδα, με νεαρούς ποδοσφαιριστές και κάνει τη μεταφορά από την άμυνα στην επίθεση σε υψηλό επίπεδο. Είναι μια μεγάλη ομάδα που έχει συνήθεια να είναι πάντα κοντά στη νίκη”, δήλωσε στη συνέντευξη τύπου ο Ντιέγο Σιμεόνε.

Ο Αργεντινός προπονητής επιβεβαίωσε ότι θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι ο βασικός κίπερ Όμπλακ που έχασε τα προηγούμενα δύο παιχνίδια. Από την άλλη, δεν είναι διαθέσιμοι οι Σάβιτς και Χιμένες και ο μέσος Λεμάρ.

Ατλέτικο Μαδρίτης Στατιστικά

*4/7 αναμετρήσεις είχαν No Goal

*5/7 παιχνίδια είχαν “2-3 τέρματα”

*Δέχεται γκολ σε 6/10 ματς εντός

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 2-0 εντός έδρας, με αντίπαλο τη Λειψία, για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρώτο μέρος η Λειψία ήταν πιο επικίνδυνη με τη Ρεάλ να δημιουργεί ελάχιστες ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος ανέβασε την απόδοσή της και σκόραρε στο 80’ με τον Βαλβέρδε για το 1-0. Στο 90+1’ ο Ασένσιο έκανε το 2-0.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε ακόμα μία επιτυχία στη σεζόν, αυτή τη φορά ήταν για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Λειψία (2-0). Δεν ήρθε εύκολα το “τρίποντο”, δέχτηκε φάσεις από τη γερμανική ομάδα, όμως όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε την πίεση και πατούσε περιοχή. Έκανε το 2Χ2 στον όμιλο και είναι στην κορυφή, έφτασε τις οκτώ νίκες σε ισάριθμες επίσημες αναμετρήσεις στη νέα σεζόν. Στη Λα Λίγκα, επιβλήθηκε της Μαγιόρκα με σκορ 4-1 εντός έδρας, παρότι δυσκολεύτηκε στο πρώτο μέρος.

Το καταπληκτικό τέρμα του Φέδε Βαλβέρδε στο φινάλε του ημιχρόνου, ο οποίος πήρε τη μπάλα πίσω από τη μεσαία γραμμή και την έστειλε στα δίχτυα, ήταν το κλειδί για την ανατροπή. Μετά το ζήτημα που προέκυψε με τη δυσφορία του Ασένσιο ο οποίος δεν έπαιξε στο παιχνίδι με τη Μαγιόρκα, πήρε την ευκαιρία του στο Τσάμπιονς Λιγκ και απάντησε με ένα πολύ όμορφο γκολ στο φινάλε.

“Θα είναι ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, ο αντίπαλος δεν έχει να περιμένει κάτι καινούργιο και θα είναι ωραίο παιχνίδι γιατί υπάρχουν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές. Η αντιπαλότητα είναι κάτι το φυσιολογικό”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κάρλο Αντσελότι. Όσον αφορά την αποστολή, είναι δεδομένα εκτός δράσης οι Καρίμ Μπενζεμά και Λούκας Βάθκεθ. Επιστρέφει ο κεντρικός αμυντικός Μιλιτάο.

Ρεάλ Μαδρίτης Στατιστικά

*6/7 παιχνίδια είχαν over 2.5 γκολ

*4/6 ματς τελευταία είχαν goal/goal

*Σκοράρει σε 9/10 ματς εκτός έδρας

 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Το ντέρμπι της Μαδρίτης έχει πάντα πάθος, ένταση και συγκινήσεις. Η Ρεάλ πάει “λαβωμένη” χωρίς τον Μπενζεμά, αλλά με απόλυτο νικών σε 8 επίσημες αναμετρήσεις και θεωρούμε ότι πρωτίστως την ενδιαφέρει να μην ηττηθεί. Η Ατλέτικο περιμένουμε να έχει την πρωτοβουλία και να πιέσει. Χαμηλά η διπλή ευκαιρία για να αποτελέσει επιλογή, κρατάμε τα “2-3 γκολ” σε απόδοση 2.00.

 

Η ανάλυση του αγώνα και όλων των παιχνιδιών της ημέρας εδώ: https://www.betarades.gr/atletiko-madriths-real-madriths/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ