Ποντάρισμα με αξία από τη La Liga 2

Ποντάρισμα με αξία από τη La Liga 2

Ενδιαφέρον έχει προγνωστικό από τη La Liga 2.

Δράση και σε εθνικά πρωταθλήματα για ποντάρισμα στις στοιχηματικές εταιρίες περιλαμβάνει το μενού σήμερα Σάββατο (24/09). Ενδιαφέρον έχει προγνωστικό από τη La Liga 2.

7η αγωνιστική

*Μετρούν 3/4 αναμετρήσεις με goal/goal μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Δεν έχει σημειωθεί νίκη γηπεδούχου στα 2 επίσημα παιχνίδια ανάμεσά τους.

ΠΟΝΦΕΡΑΔΙΝΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 0-1 εκτός έδρας, εναντίον της Αλμπαθέτε, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Το πρώτο μέρος ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους, όμως δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Στο 74’ αποβλήθηκε ο Ρίκι Ροδρίγκεθ για την Αλμπαθέτε και στο 90+1’ ο Εσπιάου σκόραρε και έδωσε τη νίκη στην “Πόνφε”.

Η Πονφεραδίνα επέστρεψε στις επιτυχίες με μια πολύ σημαντική νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που ξεκίνησε τρομερα το πρωτάθλημα.  Επικράτησε της Αλμπαθέτε (0-1) εκτός έδρας, χάρη σε ένα τέρμα στο φινάλε από τον Εσπιάου. Έτσι, έφτασε τις τρεις νίκες σε διάστημα έξι αναμετρήσεων στη Σεγούντα Ντιβισιόν. “Σε άλλα παιχνίδια κάναμε περισσότερα πράγματα και αξίζαμε να κερδίσουμε”, είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Πονφεραδίνα, Ζοζέ Γκόμες. Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Πορτογάλος προπονητής δεν υπολογίζει τον πολύτιμο μέσο Άγους Μεδίνα ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό και παραμένει εκτός δράσης. Διεθνής ο κίπερ Αμπετζαντέ.

Πονφεραδίνα Στατιστικά

*4/6 επίσημα παιχνίδια με goal/goal

*4/6 αναμετρήσεις με over 2.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 12 σερί εντός έδρας

ΤΕΝΕΡΙΦΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με σκορ 3-1 εντός έδρας, της Μάλαγα, για το πρωτάθλημα. Μόλις στο 17’ ο Γκαγέγο σκόραρε για το 1-0, όμως στο 42’ ο Άλεξ Γκαγιάρ ισοφάρισε σε 1-1 για το πρώτο ημίχρονο. Στο 58’ ο Μπουστίνθα αποβλήθηκε για τη Μάλαγα και στο 76’ ο Γκαγέγο με πέναλτι έκανε το 2-1. Στο 85’ ο Τέτο σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Τενερίφη αναθάρρησε με τη νίκη που πήρε εντός έδρας εναντίον της Μάλαγα (3-1) και δείχνει σημάδια βελτίωσης. Δεύτερη νίκη στα τελευταία δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα, μετρά επίσης μία ισοπαλία ως θετικό αποτέλεσμα σε σύνολο έξι αγωνιστικές. “Η Πονφεραδίνα είναι μια ομάδα που βγάζει πολλή ενέργεια. Εμείς τα καταφέρνουμε καλά στο σκοράρισμα. Θα είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι και θα πρέπει να δείξουμε τα δικά μας δυνατά σημεία στο ματς”, δήλωσε ο κόουτς Ράμις. Στο αγωνιστικό σκέλος, είναι εκτός οι Σασούα, Σέρχιο Γκονθάλεθ, Χουράδο, Ελάντι Θορίγια και Ντάουντα. Διεθνής ο κεντρικός αμυντικός Σίπτσιτς. Επιστρέφει μετά από πολύ καιρό ο Χαβιέρ Αλόνσο. Διαθέσιμος και ο Χοσέ Λεόν.

Τενερίφη Στατιστικά

*3/5 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*4/6 παιχνίδια έληξαν under 2.5 γκολ

*Σκοράρει σε 5/10 ματς εκτός έδρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει βγάλει σταθερότητα και είναι ενδεικτικό ότι δεν έχουν μεγάλα θετικά σερί. Ωστόσο, αμφότερες δημιουργούν ευκαιρίες και αναμένεται να σκοράρουν. Ποντάρουμε στο goal/goal σε απόδοση 1.87.

Δείτε όλη την ανάλυση του ματς καθώς και όλων των παιχνιδιών σήμερα εδώ:

https://www.betarades.gr/ponferantina-tenerifh/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ