Από το ημίχρονο για το 1.92

Από το ημίχρονο για το 1.92

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Champions League.

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Champions League.

Λίβερπουλ – Ρέιντζερς (22:00): Ματς δίχως αύριο αυτό για τη Λίβερπουλ. Για την ακρίβεια, και τα δύο με τη Ρέιντζερς. Πρέπει να τα πάρει αν θέλει να μπει γερά στη μάχη της πρόκρισης
και ίσως και της πρωτιάς. Δεν έχει κριθεί κάτι ακόμη. Στο στοίχημα προφανώς και έχει τον πρώτο λόγο, θέλει, όμως, μεγάλη προσοχή. Ναι, έχει μεγάλη ποιότητα, αλλά φέτος και μεγάλη αστάθεια. Και το έδειξε και με το 3-3 απέναντι στην (εξαιρετική) Μπράιτον.

Το γκολ του Μάτιπ στο 89’ από την ασίστ του Τσιμίκα στο 2-1 επί του Άγιαξ αποδείχθηκε «χρυσό». Μένει η Λίβερπουλ να κάνει το καθήκον της και απέναντι στη Ρέιντζερς, τόσο στο «Άνφιλντ», όσο και στο «Άιμπροξ». Γενικά, πάντως, με ελάχιστες εξαιρέσεις, φέτος η Λίβερπουλ δεν πείθει. Δεν παρουσιάζει την εικόνα που «έπνιγε» κάθε αντίπαλό της και τον έριχνε στα… σχοινιά. Και ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα, καθώς παίζει κατά σειρά με Άρσεναλ (εκτός), Ρέιντζερς (εκτός), Μάντσεστερ Σίτι (εντός), Γουέστ Χαμ (εντός). Κεϊτά και Τσάμπερλεϊν είναι εκτός, αμφίβολοι Ρόμπερτσον και Κονατέ.

Δες όλα τα μακροχρόνια για το Μουντιάλ 2022

Η Ρέιντζερς ανάσανε λίγο με τις δύο σερί νίκες, πρώτα το 2-1 επί της Νταντί Γιουνάιτεντ και προ ημερών με το 4-0 επί της Χαρτς. Βλέπετε, είχαν προηγηθεί 3 σερί ήττες που την πλήγωσαν, το 4-0 από τη Σέλτικ, το 4-0 από τον Άγιαξ, το 3-0 από τη Νάπολι. Όσο για το Champions League, ήξερε τα ζόρια ακόμη και για την 3η θέση. Αρκετά τα προβλήματα για τον Φαν Μπρόκχορστ, εκτός ο Χάτζι, ο Χελάντερ, ο Σαντς και ο Όφομπορ.

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Λίβερπουλ – Ρέιντζερς (22:00): Στο Over 2,5 γκολ Λίβερπουλ είχα σκοπό να πάω, αλλά, είπαμε, όχι και 1.61. Πάμε στοίχημα με το Over 1,5 στο πρώτο ημίχρονο, στο 1.92 ( Novibet ). Περιμένω να επιβάλλει το ρυθμό της η ομάδα του Κλοπ και να κυριαρχήσει.

Όλοι οι αγώνες του Champions League (Τρίτη 4/10)

Ίντερ – Μπαρτσελόνα (22:00): Τελειώνουν τα… κανονάκια για τον Σιμόνε Ιντσάγκι στην Ίντερ. Μετά την ήττα του Σαββάτου (1/10) με 2-1 από τη Ρόμα, που άφησε τους «νερατζούρι» στο -8
από την κορυφή της Serie A, τα πράγματα για τον Ιταλό προπονητή είναι εξαιρετικά δύσκολα. Το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα για το UEFA Champions League είναι κομβικό από πολλές απόψεις. Αφενός, γιατί αν χάσει, θα βρεθεί πιθανότατα ο ίδιος εκτός ομάδας, αφετέρου, γιατί οι Μιλανέζοι θα χάσουν έδαφος στη μάχη της πρόκρισης. Αγωνιστικά, εκτός πλάνων παραμένουν ο μέσος Μπρόζοβιτς και το «βαρύ πυροβολικό» στην επίθεση, Λουκάκου. Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί για τη συμμετοχή του μέσου Γκαλιαρντίνι και του επιθετικού Μαρτίνες.

Ίντερ – Μπαρτσελόνα (22:00): Με φόρα από την τελευταία νίκη με 1-0 επί της Μαγιόρκα στις Βαλεαρίδες Νήσους, ταξίδεψε στο Μιλάνο η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί, υπό τις οδηγίες του
Τσάβι και με μπροστάρη τον Λεβαντόφσκι, έχουν επανέλθει στις υψηλές πτήσεις στην Ισπανία και θα είναι ξανά μια από τις διεκδικήτριες του τίτλου. Στο UEFA Champions League, μετά το 5-1 της πρεμιέρας επί της Βικτόρια Πλζεν, ηττήθηκε 2-0 στο Μόναχο από τη Μπάγερν, σε ένα ματς, το σκορ του οποίου είναι μαγική εικόνα. Στα δύο ματς με την Ίντερ θα ξεκαθαρίσει εν πολλοίς η πρόκριση. Με τις γνωστές απουσίες ταξίδεψαν οι Καταλανοί. Εκτός αποστολής έμειναν οι δύο στόπερ Αραούχο και Κουντέ, ο μπακ Μπεγερίν, ο μέσος Ντε Γιόνγκ και ο επιθετικός Ντεπάι.

Τα πάντα για την Ευρωλίγκα: Αναλύσεις, Αφιερώματα, Ειδικά Στοιχήματα

Ίντερ – Μπαρτσελόνα (22:00): Δέκα φορές, όλες σε επίπεδο UEFA Champions League, έχουν συναντηθεί στο παρελθόν οι δύο ομάδες. Η κυριαρχία της Μπαρτσελόνα είναι απόλυτη, αφού
μετράει 6 νίκες, σε αντίθεση με την Ίντερ που πανηγύρισε μόλις 1 φορά. Άλλα 3 παιχνίδια τους έληξαν ισόπαλα.

Κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Ας δούμε τώρα τι θα παίξουμε στο στοίχημα. Το παιχνίδι είναι κομβικό για την πορεία των δύο ομάδων. Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και θεωρώ πως μπορεί να φύγει από το Μιλάνο με βαθμό ή βαθμούς. Ο Σιμόνε Ιντσάγκι δεν φαίνεται να μπορεί να αλλάξει την κατάσταση στην Ίντερ και μάλλον θα φύγει ο ίδιος. Πάμε στοίχημα με την επιλογή Χ2 & Over 2,5 γκολ σε απόδοση 2.10 ( Novibet ).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ