«Σεντονάτη» τριάδα…

«Σεντονάτη» τριάδα…

Το ευρωπαϊκό τριήμερο αρχίζει σήμερα και είναι αυτονόητο, ότι όλος ο κόσμος θα ασχοληθεί με τα παιχνίδια του ευρωπαϊκού τριημέρου

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας
Καλημέρα φίλοι μου. Τρεις στις τέσσερις σωστές επιλογές είχε χθες η στήλη στα προγνωστικά. Πέσαμε πάνω σε 0-0, το οποίο για το πρωτάθλημα της Β’ Νορβηγίας είναι σπάνιο. Μας την έκαναν Κόνγκσβινγκερ και Σόγκνταλ, δύο ομάδες που αν μη τι άλλο σκοράρουν. Χθες αποφάσισαν να παίξουν άμυνα.

Ως εκ τούτου, πήγαν στράφι τα άλλα τρία ματς που πέρασαν πανεύκολα. Το goal/goal & over 2,5 στην αναμέτρηση της Σταρτ με την KFUM Όσλο έγινε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο και τα over 2,5 στις αναμετρήσεις Γκέτεμποργκ – Έλφσμποργκ και Λέστερ – Νότιγχαμ έγιναν από το ημίχρονο!

Κρίμα, γιατί χάθηκε συνολική απόδοση 9,1 και θα είχαμε κάνει κάβα για το ευρωπαϊκό τριήμερο που αρχίζει σήμερα. Είναι αυτονόητο, ότι όλος ο κόσμος θα ασχοληθεί με αυτά τα παιχνίδια και το ίδιο θα κάνει και η στήλη. Δεν πρόκειται να αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα.

Πάμε να τα δούμε.

Πόρτο – Λεβερκούζεν προγνωστικά

Τραγικό είναι το ξεκίνημα της Πόρτο στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ με αντιπάλους τις Ατλέτικο, Μπριζ και Λεβερκούζεν. Στις δύο πρώτες αγωνιστικές δεν μάζεψε ούτε έναν βαθμό. Και αν για την εκτός έδρας ήττα από την Ατλέτικο δεν μπορεί κανείς αν κατηγορήσει τους Πορτογάλους, δεν συμβαίνει το ίδιο με την εντός έδρας σφαλιάρα από τη Μπριζ. Οι Βέλγοι κέρδισαν με το απίστευτο 4-0…

Κόντρα στη Λεβερκούζεν, οι γηπεδούχοι δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο για απώλειες, εάν φυσικά θέλουν να αποκτήσουν ελπίδες πρόκρισης. Πρέπει πάση θυσία να κερδίσουν και ο «άσος» στο 2,10 είναι αρκετά καλός.

Θα τον τιμήσω, γιατί οι Γερμανοί δεν δείχνουν και κάτι το ιδιαίτερο. Στα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, έχουν απολογισμός δύο νίκες, άλλες τόσες ισοπαλίες και έξι ήττες! Στον όμιλο μετά την εκτός έδρας ήττα από την Μπριζ κέρδισαν την Ατλέτικο. Θα πάρω τον «άσο».

Άγιαξ – Νάπολι προγνωστικά

Περνάμε στο παιχνίδι Άγιαξ – Νάπολι. Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Νάπολι και μόνο από σπόντα δεν βρίσκεται στην 1η θέση του πρωταθλήματος και στον όμιλο έχει ξεκινήσει με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Επίσης, μετά από 10 συνολικά παιχνίδια, δεν έχουν γνωρίσει ακόμα την ήττα και ελπίζω αυτό να μην συμβεί ούτε σήμερα, στη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άγιαξ.

Το λέω αυτό γιατί η επιλογή ματς στο συγκεκριμένο ματς θα είναι το Χ2 σε συνδυασμό με το over 1,5 σε απόδοση 2,02. Οι Ολλανδοί, δεν βρίσκονται σε καλό φεγγάρι. Ηττήθηκαν από τη Λίβερπουλ με 2-1 (στο τέλος του ματς) και ακολούθησαν δύο γκέλες στο πρωτάθλημα. Ήττα από την Αλκμάαρ με το ίδιο σκορ και εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τους Γκο Αχέντ Ιγκλς. Αποτελέσματα που τους έριξαν από την 1η θέση.

➡️ Καθημερινά οι προτάσεις του Ηρακλή Αντύπα και στην stoiximan app

Λίβερπουλ – Ρέιντζερς προγνωστικά

Αν έλεγε κανείς ότι μετά από επτά παιχνίδια στο πρωτάθλημα θα είχε μαζέψει εννέα βαθμούς, δεν θα το πίστευε κανείς. Η ομάδα του Κλοπ δεν πείθει με την εικόνα της, έχει αρκετά άσχημα αποτελέσματα και στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ θα είχε μπλέξει περισσότερο, αν δεν κέρδιζε στις καθυστερήσεις τον Άγιαξ. Θυμίζω ότι στην πρεμιέρα του σεντονιού είχε διασυρθεί από τη Νάπολι με 4-1.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους, ενώ διεκδικούν το πρωτάθλημα (βρίσκονται δύο βαθμούς πίσω από την Σέλτικ) στο Τσάμπιονς Λιγκ αποτελούν το σάκο του μποξ. Ηττήθηκαν 4-0 από τον Άγιαξ στην Ολλανδία και 3-0 στην έδρα τους από τη Νάπολι. Θα πάνε στο Λίβερπουλ με στόχο να μην συνεχίσει να γράφει… το κοντέρ και θα ρισκάρω μαζί τους, κυρίως λόγω της αμυντικής εικόνας των γηπεδούχων.

Θα ρισκάρω με το goal/goal σε απόδοση 1,95.

➡️ Δες ολόκληρο το σημερινό προγραμμα τσαμπιονς λιγκ

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00  ΠΟΡΤΟ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ:   1  (2,10)22:00  ΑΓΙΑΞ – ΝΑΠΟΛΙ: Χ2 & over 1,5  (2,02)

22:00  ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ:  goal/goal  (1,95)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ