Βάση στην Σπόρτινγκ

Βάση στην Σπόρτινγκ

Δύο επιλογές θα κάνω σήμερα, σε combo bets τα οποία βαδίζουν καλά το τελευταίο διάστημα και δεν έχω λόγο να αλλάξω τακτική στα προγνωστικά.

Γράφει ο Τόλης Χριστοφοράκης

Ωραίο το πάρτι που στήσαμε την Κυριακή. Το γκολ της Γιουνάιτεντ έδεσε το ποντάρισμα με τον άσο ενώ Χέρτα και Χόφενχαϊμ δεν ξέφυγαν από αυτό που περίμενα. Το Χ2 και το Under 3,5 δηλαδή.

Η εβδομάδα ξεκίνησε καλά χθες, με επιβεβαίωση των φαβορί στο κουπόνι του στοιχήματος και ελπίζω το ευρωπαϊκό τριήμερο, να μας βρει σε πράσινο χρώμα, το χρώμα της νίκης δηλαδή.

Δύο επιλογές θα κάνω σήμερα, σε combo bets τα οποία βαδίζουν καλά το τελευταίο διάστημα και δεν έχω λόγο να αλλάξω τακτική στα προγνωστικά.

Μαρσέιγ – Σπόρτινγκ Προγνωστικά

Στην Γαλλία, η Μαρσέιγ υποδέχεται την Σπόρτινγκ σε άδειο γήπεδο, αφού οι γηπεδούχοι είναι τιμωρημένοι. Είχα πει και την πρώτη αγωνιστική ότι πρόκειται για έναν όμιλο, όπου όλα μπορούν να συμβούν όσον αφορά τις πρώτες δύο θέσεις και να φανούν φυσιολογικά. Η Σπόρτινγκ με τα δύο γκολ στις καθυστερήσεις κόντρα στην Τότεναμ, έγινε το απόλυτο αφεντικό του γκρουπ μετά και από το διπλό στην Φρανκφούρτη στην πρεμιέρα.

Σήμερα θα κοντράρω τους Μασσαλούς. Η Σπόρτινγκ είναι μια ομάδα, η οποία παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Μπορεί αυτό να μην μεταφράζεται σε βαθμούς αφού στο πορτογαλικό πρωτάθλημα έχει ήδη χάσει πολύτιμο έδαφος στη μάχη της κορυφής όμως η εικόνα της είναι καλή και για το λόγο αυτό πιστεύω ότι βρίσκεται και στην κορυφή του ομίλου της.

➡️ Διάβασε ολόκληρο το σημερινό champions league προγραμμα

Η Μαρσέιγ ήταν εξαιρετική κόντρα στην Ανζέ, βρήκε ανοιχτούς χώρους ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και σκόραρε τέρματα σε ένα δεκάλεπτο, τα οποία της επέτρεψαν να κάνει διαχείριση. Ωστόσο σήμερα, το άγχος που θα έχει για να πάρει το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τον τρόπο που αγωνίζεται η Σπόρτινγκ, θεωρώ θα είναι καταλυτικοί παράγοντες για να μην έρθει ο άσος.

Συνδυάζω το Χ2 με το Under 3,5 και ανεβάζω αισθητά την απόδοση.

Πόρτο – Λεβερκούζεν Προγνωστικά

Στην Πορτογαλία έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς για τους “δράκους” το Πόρτο – Λεβερκούζεν. Η κατάσταση στο εσωτερικό φαίνεται να βελτιώνεται μετά τη νίκη επί της Μπράγκα. Τα επεισόδια εις βάρος του Κονσεϊσάο δείχνουν να μένουν στο παρελθόν και η Πόρτο μπορεί σήμερα να διεκδικήσει τους βαθμούς που θα την βάλουν ξανά στο κόλπο της πρόκρισης.

Η Λεβερκούζεν μετά την αναπάντεχη ήττα της πρεμιέρας από την Μπριζ, πήρε σπουδαία νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης όμως αυτή η επικράτηση ήταν η εξαίρεση στον κανόνα αφού η γενική εικόνα των Γερμανών δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Η Πόρτο με τη βοήθεια της έδρας μπορεί να κρατήσει τα ηνία του αγώνα.

Θα καλυφθώ στο 1Χ και θα βάλω από κοντά το Over 2,5 αφού ο ρυθμός περιμένω να ανοίξει στην αναμέτρηση, με τους Γερμανούς ικανούς να εκμεταλλευτούν κάποιες από τις αντεπιθέσεις τους.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Μαρσέιγ – Σπόρτινγκ: Χ2 & Under 3,5 (2.18)Πόρτο – Λεβερκούζεν: 1Χ & Over 2,5 (2.37)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ