Εύκολα το 1.95

Εύκολα το 1.95

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Europa League.

Ομόνοια – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:45): Ήξερε εκ των προτέρων ότι το έργο της στον Ε’ όμιλο της διοργάνωσης θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο και πλέον το είδε στην πράξη. Με δύο ήττες από Σερίφ Τιρασπόλ (0-3 εντός) και Ρεάλ Σοσιεδάδ (2-1 εκτός), η Ομόνοια βρίσκεται στην τελευταία θέση και πολύ δύσκολα θα διεκδικήσει ακόμη και την 3η. Χρειάζονται υπερβάσεις, για τις οποίες δεν φαίνεται ικανή πως μπορεί να πετύχει. Στο πρωτάθλημα Κύπρου, το «τριφύλλι» επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Δόξας Κατωκοπιάς και με 9β. σε 5αγώνες, βρίσκεται στην 4η θέση και στο -3 από την κορυφή.

Ομόνοια – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:45): Με «κομμένα φτερά» θα παραταχθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της από τη βαριά ήττα με 6-3 που υπέστη από τη συμπολίτισσα Σίτι. Στο ημίωρο είχε δεχθεί 14(!) τελικές, στο ημίχρονο έχανε 4-0 και στο 73’ το σκορ ήταν 6-1. Θέλετε κι άλλα; Στον όμιλο του Europa League, μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, πήρε τους 3β. στη Μολδαβία απέναντι στη Σέριφ και στα δύο «κολλητά» παιχνίδια με την Ομόνοια θέλει να φτάσει στο «3 στα 3» για να παραμείνει στο παιχνίδι της πρώτης θέσης.

Διαβάστε επίσης: Θα είναι Final Four ο Ολυμπιακός; – Τι απαντούν οι μπουκ… (pics)

Δες όλα τα μακροχρόνια για το Μουντιάλ 2022

Ομόνοια – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:45): Δεν λείπουν τα προβλήματα για τους γηπεδούχους. Εκτός αποστολής έμειναν για λόγους τραυματισμού ο αμυντικός Κούσουλος, οι μέσοι Μπασιρού και Κασάμα, συν τον δεξιό μπακ Ψάλτη. Από την άλλη, για τους φιλοξενούμενους δεν ταξίδεψαν στην Κύπρο οι στόπερ Μαγκουάιρ και Βαράν, ο δεξιός μπακ Φαν-Μπισάκα και ο χαφ Φαν ντε Μπέεκ.

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Ας δούμε τώρα τι θα παίξουμε στο στοίχημα. Προφανώς και το φαβορί για τη νίκη είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία θέλει να βγάλει αντίδραση μετά την εξάρα από τη Σίτι. Όμως, οι τιμές του διπλού δεν αξίζουν καθόλου. Περιμένω από τους «κόκκινους διαβόλους» να μπουν δυνατά και να προσπαθήσουν να «καθαρίσουν» από νωρίς. Πάμε στοίχημα με την επιλογή: Να σκοράρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στα δύο ημίχρονα σε απόδοση 1.95 (Novibet).

Όλοι οι αγώνες του Champions League (Τετάρτη 5/10)

Άρσεναλ – Μπόντο Γκλιμτ (22:00): Σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο είναι αυτό στον 5ο όμιλο. Βλέπετε, η έως τώρα κακή παρουσία της Τσέλσι, τις έχει βάλει στο κόλπο της πρόκρισης. Και όσο οι «μπλε» κοντράρονται με τη Μίλαν σε δύο παιχνίδια, Σάλτσμπουργκ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ καλούνται να λύσουν τις διαφορές τους. Στο στοίχημα, πάντως, η πρωταθλήτρια Αυστρίας δίνεται ένα βήμα πιο μπροστά.

Από την εμφατική νίκη με 3-1 στο ντέρμπι με την Τότεναμ προέρχεται η Άρσεναλ. Και συνεχίζει στην κορυφή της Premier League. Και ψάχνει μία νίκη εδώ που θα τη βάλει στην κορυφή και του ομίλου της στο Europa League, έστω και αν έχει ματς λιγότερο. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση φέτος και μοναδική της απώλεια, σε όλες τις διοργανώσεις, είναι η ήττα στο «Ολντ Τράφορντ» με 3-1 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ισχυρό φαβορί είναι, αλλά χρειάζεται προσοχή και για το ότι ο Αρτέτα αναμένεται να κάνει εκ νέου rotation.

Τα πάντα για την Ευρωλίγκα: Αναλύσεις, Αφιερώματα, Ειδικά Στοιχήματα

Η Μπόντο Γκλιμτ σημείωσε εντυπωσιακή νίκη με 4-1 εκτός επί της Λίλεστρομ, παραμένει στη 2η θέση. Όμως, δεν προλαβαίνει την πρωτοπόρο Μόλντε (+15). Στην Ευρώπη, θέλει να κάνει και φέτος θόρυβο. Την… ευνοεί ότι πήρε βαθμό στην Ολλανδία, ενώ νίκησε και τη Ζυρίχη. Εντάξει, οι πιθανότητες να πάρει ένα από τα δύο πρώτα εισιτήρια δεν είναι με το μέρος της, αλλά ως τώρα δείχνει αξιόλογη εικόνα και το παλεύει. Θα κάνει το ίδιο και στο «Έμιρεϊτς».

Κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Άρσεναλ – Μπόντο Γκλιμτ (22:00): Δεν ξέρουμε σε ποιο βαθμό θα κάνει rotation ο Αρτέτα, αλλά περιμένω ένα ωραίο παιχνίδι, ανοικτό, με γκολ. Σε αυτήν τη λογική, Πάμε στοίχημα με το Over 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, στο 2.03 (Novibet).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ