Γκολ στο «Γ. Καραϊσκάκης», αντιδρά η Γιουνάιτεντ!

Γκολ στο «Γ. Καραϊσκάκης», αντιδρά η Γιουνάιτεντ!

Μεγάλη βραδιά για τον Ολυμπιακό

Γράφει ο Στέφανος Αβραμίδης…

Ήταν ένα πολύ καλό βράδυ για τη στήλη το χθεσινό στα προγνωστικα, πέρασαν και οι δύο βασικές επιλογές μας, αν είχε καταφέρει να σκοράρει στο πρώτο μέρος και ο Μπενζεμά για τη Ρεάλ κόντρα στη Σαχτάρ, έχασε τέσσερις καθαρές ευκαιρίες ο Γάλλος, τη μία μέσα από τη μικρή περιοχή με την μπάλα στρωμένη και την εστία στο έλεός του θα μιλούσαμε για…θρίαμβο!

Κατά τα λοιπά 1/1 και over 2.5 είχαμε επιλέξει για το ματς του ‘Σαντιάγκο Μπερναμπέου”, 2-1 αντί για 5-1 στο ημίχρονο, 2-1 και το τελικό σκορ αντί για 7-1, δεν το λέμε εμείς, ο Κρόος το είπε! Όσο για το Σεβίλλη – Ντόρτμουντ, το GG και over 2.5 στο οποίοι είχαμε καταλήξει κινδύνευσε ελαφρώς από την ανεπάρκεια των γηπεδούχων, κατάφεραν τελικά μέσα από στατική φάση, κεφαλιά του Εν Νεσίρι μετά από εκτέλεση κόρνερ, να βρουν έστω ένα γκολ στη βαριά ήττα τους με 4-1 από τους Βεστφαλούς!

Ολυμπιακός – Κάραμπαχ Προγνωστικά

Μεγάλη βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τον Μίτσελ πλέον στην άκρη του πάγκου υποδέχεται την Κάραμπαχ, μόνο με νίκη μπορεί πραγματικά να ελπίζει σε ευρωπαϊκή συνέχεια! Πολύ σοβαρό το ζήτημα της απουσίας του Ελ Αραμπί, ο Μπακαμπού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ο Ουί Τζο τώρα συνέρχεται από τον τραυματισμό του, διόλου απίθανο να δούμε τον Μπιέλ σε θέση σέντερ φορ! Έντεκα διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη εκτός συνόρων οι Πρωταθλητές Ελλάδας, σίγουρα δημιουργείται και…ψυχολογική συνθήκη, κλειστή λόγω ποινής που επιβλήθηκε μετά από το παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ η Θύρα 7 απόψε με ό,τι αυτό συνεπάγεται! Κόντρα στον Ατρόμητο ο Ολυμπιακός ήταν για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό δημιουργικός στο παιχνίδι του, παρήγαγε ποδόσφαιρο, κομβικός ο ρόλος του Ινμπόμ Χουάνγκ, μένει να φανεί που θα χρησιμοποιηθεί απόψε από τη στιγμή που δύσκολα θα ξαναδούμε με τους διαθέσιμους απόψε το 4-4-2 της Κυριακής! Απέναντί τους οι Πειραιώτες έχουν μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα, μετά από την ήττα τους με 2-1 από τη Φράιμπουργκ στην πρεμιέρα οι Αζέροι συνέτριψαν με 3-0 τη Ναντ, έρχονται με υψηλές φιλοδοξίες και σε πολύ καλή φόρμα στη χώρα μας, πρόλαβαν να πετύχουν και δύο ακόμη νίκες στο πρωτάθλημα όπου έχουν το απόλυτο με 7/7!

Δέκα ευρωπαϊκά παιχνίδια μετρά ήδη στη σεζόν η ομάδα του Γκουρμπάνοφ, μόνο σε δύο δεν κατάφερε να σκοράρει, όχι και ο καλύτερος…οιωνός για τους “ερυθρόλευκους” που αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα στην ανασταλτική τους λειτουργία, έχουν δει την εστία τους να παραβιάζεται και στα οκτώ φετινά τους παιχνίδια σε Champions League και Europa, μετρούν συνολικά 14 γκολ παθητικό! Βελτιωμένο και αποφασισμένο περιμένω τον Ολυμπιακό απόψε, ο Μίτσελ μπορεί να μεταδώσει την αύρα του και να “ψηλώσει” τους παίκτες του, το έχει ξανακάνει, δίνω ελαφρύ προβάδισμα στην έδρα, όχι τόσο ώστε να το μετατρέψω σε σημείο, “βλέπω” γκολ στο ματς εκατέρωθεν, επιλέγω GG και over 2.5, στο 2.18 η απόδοση! Από τις ενισχυμένες αποδόσεις η δεύτερη επιλογή μου, βρίσκω πολύ μεγάλη αξία στο να σκοράρει ο Μπιέλ ή ο Μασούρας, στο 2.18 η απόδοση!      

Ομόνοια – Μαν. Γιουνάιτεντ Προγνωστικά

Ιστορική η περίσταση για την Ομόνοια απόψε στο παιχνίδι Ομόνοια – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η κυπριακή ομάδα φιλοξενεί στο “ΓΣΠ” τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σέντρα στις 19:45! Aπό τη συντριβή με σκορ 6-3 στο ντέρμπι με τη Σίτι προέρχεται η ομάδα του Τεν Χάαχ, κάθε άλλο παρά ευνοϊκή η συγκυρία για τους γηπεδούχους, προφανώς και οι “κόκκινοι διάβολοι” θα προσπαθήσουν για τη νίκη με απόλυτη συγκέντρωση, ει δυνατόν και με μεγάλο σκορ, προκειμένου να διασκεδάσουν όσο το δυνατόν τις εντυπώσεις! Το ρεπορτάζ θέλει αρκετά εκτεταμένο rotation από τους φιλοξενούμενους, Καζεμίρο, Μαρσιάλ και Ρονάλντο βρίσκουν πιθανότατα, μεταξύ άλλων, θέση στην ενδεκάδα, μετά από την ήττα από τη Σοσιεδάδ στο “Ολντ Τράφορντ” δεν υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω απώλειες!

Σημαντικές οι απουσίες από πλευράς Ομόνοιας, Μπασιρού, Κούσουλος και Ψάλτης δεν μπορούν να βοηθήσουν, τεράστια η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ούτως ή άλλως, πόσω μάλλον από τη στιγμή που ο Λένον δεν έχει στη διάθεσή του πολύ βασικά κομμάτια του παζλ! Περιμένω αντίδραση από το πληγωμένο θηρίο, ισχυρότατο το κίνητρο για μια γεμάτη βραδιά και για τον πάντα ανταγωνιστικό Κριστιάνο, δε βλέπω πώς οι Κύπριοι θα καταφέρουν να…περιορίσουν έστω τη ζημιά, επιλέγω Μάντσεστερ Γ. -2.00 ασιατικό, στο 2.05 η απόδοση! 

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ