Οι καλύτερες αποδόσεις συνεχίζονται από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στην Premier League, τη La Liga και το Κύπελλο Γερμανίας

Οι καλύτερες αποδόσεις συνεχίζονται από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στην Premier League, τη La Liga και το Κύπελλο Γερμανίας

Οι αγώνες Αννόβερο-Ντόρτμουντ, Άουγκσμπουργκ-Μπάγερν, Έλτσε-Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ με τις πιο δυνατές αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Πλούσιο είναι το σημερινό πρόγραμμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Ξεχωρίζουν τα παιχνίδια της εμβόλιμης αγωνιστικής στην Premier League και τη La Liga, οι νοκ άουτ αγώνες στα Κύπελλα Ελλάδας, Γερμανίας και Ιταλίας και οι εκτός έδρας αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στη Euroleague.

Πέντε παιχνίδια γίνονται απόψε στην Premier League. Στις 21:30, αρχίζουν οι αγώνες Μπόρνμουθ-Σαουθάμπτον, Μπρέντφορντ-Τσέλσι, Λίβερπουλ-Γουέστ Χαμ και Νιούκαστλ-Έβερτον.

Διαβάστε επίσης: Βγαίνει στο προσκήνιο ο Φορτούνης

Το ματς της ημέρας ξεκινάει στις 22:15, στο Old Trafford, το ντέρμπι ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τότεναμ.

Η πρωτοπόρος Ρεάλ στην έδρα της ουραγού Έλτσε

Στη La Liga διεξάγονται 4 παιχνίδια. Στις 20:00 γίνεται η σέντρα στους αγώνες Κάντιθ-Μπέτις και Βαγιαδολίδ-Θέλτα, στις 21:00 αρχίζει το ματς Σοσιεδάδ-Μαγιόρκα, ενώ στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι, στις 22:00, η πρωτοπόρος Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ουραγό Έλτσε.

Στο Κύπελλο Ελλάδας το ζευγάρι που ξεχωρίζει σήμερα είναι αυτό που ξεκινάει στις 18:00, στην Τρίπολη, ανάμεσα σε 2 ομάδες της Super League, τον Αστέρα και τον Ατρόμητο.

Στο Κύπελλο Γερμανίας παίζουν εκτός έδρας, στις 19:00 η Ντόρτμουντ με το Αννόβερο και στις 21:45 η Μπάγερν με την Άουγκσμπουργκ.

Οι καλύτερες αποδόσεις συνεχίζονται από το Πάμε Στοίχημα στην Premier League, τη La Liga και το Κύπελλο Γερμανίας.

Οι αγώνες Αννόβερο-Ντόρτμουντ, Άουγκσμπουργκ-Μπάγερν, Έλτσε-Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ προσφέρονται με τις πιο δυνατές αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Ο πρώτος και ο τελευταίος παίκτης που θα σκοράρει

Πλήθος ειδικών στοιχημάτων προσφέρει το Πάμε Στοίχημα για όλα τα παιχνίδια της Premier League, της La Liga και των Κυπέλλων Ελλάδας, Γερμανίας και Ιταλίας.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν μεταξύ άλλων, στην πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τη νίκη γηπεδούχου/φιλοξενούμενης ομάδας σε τουλάχιστον ένα από τα δύο ημίχρονα, τη διαφορά νίκης, το ακριβές σύνολο γκολ, τη διπλή ευκαιρία & Goal/No Goal, τον πρώτο και τον τελευταίο παίκτη που θα σκοράρει, τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ, τον νικητή των κόρνερ, τον παίκτη που θα σκοράρει και θα κερδίσει η ομάδα του, τον παίκτη που θα δεχτεί κάρτα, το ημίχρονο-τελικό & Goal/No Goal, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι.

Στο Βερολίνο ο Παναθηναϊκός, στη Μαδρίτη ο Ολυμπιακός

Στη Euroleague δίνουν εκτός έδρας παιχνίδια απόψε οι δύο ελληνικές ομάδες.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τη μεγάλη νίκη στο Βελιγράδι κατά του Ερυθρού Αστέρα αντιμετωπίζει (21:00) στο Βερολίνο την Άλμπα.

Ο Ολυμπιακός έχει μόνο νίκες στις 2 πρώτες αγωνιστικές και παίζει (21:45) στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ.

Πολλά είναι και τα ειδικά στοιχήματα στα οποία μπορούν να ποντάρουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα στους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague, ανάμεσά τους και αυτά για τον πρώτο σκόρερ του αγώνα, τα συνολικά λάθη της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης ομάδας, τους Over/Under πόντους παικτών, τις Over/Under ασίστ παικτών, τα Over/Under ριμπάουντ του αγώνα, τα συνολικά κοψίματα του αγώνα, τα συνολικά φάουλ, τις συνολικές ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ