Τρία ντέρμπι με τις καλύτερες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τρία ντέρμπι με τις καλύτερες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Παναθηναϊκός-Άρης και Ρόμα-Νάπολι με πλήθος στοιχηματικών επιλογών και τις πιο δυνατές αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Ένα δυνατό ποδοσφαιρικό τετραήμερο ξεκινάει σήμερα και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με πολλά καλά παιχνίδια. Ξεχωρίζουν τα 3 ντέρμπι, σε Αγγλία, Ελλάδα και Ιταλία.

Αύριο, στις 19:30, στο Stamford Bridge, η Τσέλσι αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.  Έχουν μόλις 1 βαθμό διαφορά. Η Τσέλσι βρίσκεται στην 4η θέση 20 βαθμούς και η Γιουνάιτεντ στην 5η με 19. Στόχος τους είναι να τερματίσουν στην τετράδα του Champions League. Οι «μπλε», μετά από 4 σερί νίκες στην Premier League, έμειναν στο 0-0 στην έδρα της Μπρέντφορντ. Οι «μπέμπηδες» προέρχονται από τη μεγάλη νίκη με 2-0 στο ντέρμπι με την Τότεναμ.

 

Την ένατη σερί νίκη κυνηγάει ο Παναθηναϊκός

Την Κυριακή, στις 19:30, ο πρωτοπόρος της Super League Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη, που βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας. Το 9 στα 9 θέλουν να κάνουν οι «πράσινοι» για να διατηρήσουν ή και να αυξήσουν τη διαφορά από τους διώκτες τους στη βαθμολογία. Ο Άρης επέστρεψε στις νίκες με το 2-1 κατά του Ιωνικού και προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος για να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις.

Κυριακάτικο είναι και το ιταλικό ντέρμπι, ανάμεσα στην Ρόμα και τη Νάπολι. Στις 21:45 γίνεται η σέντρα στο Olimpico. Η Ρόμα είναι 4η στη βαθμολογία με 22 βαθμούς. Η Νάπολι οδηγεί την κούρσα με 26 πόντους. Στόχος και των 2 είναι η νίκη, η Ρόμα για να πλησιάσει στον 1 πόντο και η Νάπολι για να ξεφύγει στη βαθμολογία.

Τα ντέρμπι Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Παναθηναϊκός-Άρης και Ρόμα-Νάπολι προσφέρονται με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

 

Οι αγώνες που ξεχωρίζουν έως τη Δευτέρα

 

Τις πιο δυνατές αποδόσεις έχει και η σημερινή αναμέτρηση (21:30) της Bundesliga, Μάιντζ-Κολωνία.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αγώνες Αζαξιό-Παρί Σεν Ζερμέν (σήμερα, 22:00), Νότιγχαμ-Λίβερπουλ (Σάββατο, 14:30), Μάντσεστερ Σίτι-Μπράιτον (Σάββατο, 17:00), Παναιτωλικός-Ολυμπιακός (Σάββατο, 19:30), Μπαρτσελόνα-Αθλέτικ Μπιλμπάο (Κυριακή, 22:00) και Λεβαδειακός-ΑΕΚ (Δευτέρα, 18:00).

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συνεχίζονται με τις πιο δυνατές αποδόσεις που προσφέρθηκαν ποτέ από το Πάμε Στοίχημα.

Ο νικητής των κόρνερ, ο πρώτος και ο τελευταίος σκόρερ

Πλήθος ειδικών στοιχημάτων προσφέρονται στα καταστήματα ΟΠΑΠ για όλα τα παιχνίδια.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν μεταξύ άλλων, στο σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τη νίκη γηπεδούχου/φιλοξενούμενης ομάδας σε τουλάχιστον ένα από τα δύο ημίχρονα, τον πρώτο και τον τελευταίο παίκτη που θα σκοράρει, τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ, τον νικητή των κόρνερ, τον παίκτη που θα σκοράρει και θα κερδίσει η ομάδα του, τον παίκτη που θα δεχτεί κάρτα, το ημίχρονο-τελικό & Goal/No Goal, τη διαφορά νίκης, το ακριβές σύνολο γκολ, τη διπλή ευκαιρία & Goal/No Goal.

Δυνατές αναμετρήσεις για τις ελληνικές ομάδες στη Euroleague

 

Στη Euroleague ο Ολυμπιακός έχει κάνει το 3 στα 3 και σήμερα (21:45) αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπασκόνια, με στόχο να συνεχίσει το σερί. Ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο αποψινό (21:00) παιχνίδι του, στο ΟΑΚΑ, με την Μονακό.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα και για τους αγώνες Παναθηναϊκός-Μονακό και Μπασκόνια-Ολυμπιακός, μεταξύ άλλων, για τους Over/Under πόντους παικτών, τις Over/Under ασίστ παικτών, τα Over/Under ριμπάουντ του αγώνα, τα συνολικά κοψίματα του αγώνα, τα συνολικά φάουλ, τις συνολικές ασίστ, τον πρώτο σκόρερ του αγώνα, τα συνολικά λάθη της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ