Χαμηλό σκορ στο Τορίνο, ψηλά πετούν οι «αετοί»!

Χαμηλό σκορ στο Τορίνο, ψηλά πετούν οι «αετοί»!

Λίγα τα ματς απόψε, ίσως και για καλό...

Γράφει ο Στέφανος Αβραμίδης

Δεύτερη μέρα χωρίς επιτυχία για τη στήλη χθες, είναι κάτι που ευτυχώς δε συμβαίνει συχνά στα προγνωστικά! Η αλήθεια είναι ότι το ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα, 1 και over 2.5 είχαμε επιλέξει, κάλλιστα θα μπορούσε να είχε μεγαλύτερο σκορ από το τελικό 2-0, το Άρσεναλ – PSV Αϊντχόφεν αντιθέτως, 1-0 οι “κανονιέρηδες”, έμεινε και σε επίπεδο εικόνας αρκετά μακριά από το GG και over 2.5 στο οποίο είχαμε καταλήξει!

Γιουβέντους – Έμπολι

Λίγα τα ματς απόψε, ίσως και για καλό, κάνουμε την αρχή με την αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Εμπολι στο “Αλιάντς Στέντιουμ”, σέντρα στις 21:45! Από νίκη στο ντέρμπι της πόλης κόντρα στην Τορίνο και μάλιστα εκτός έδρας με σκορ 1-0 προέρχονται οι “μπιανκονέρι”, όχι ότι έθελξαν με την απόδοσή τους αλλά κατάφεραν να εκμεταλλευτούν μια στατική φάση με τον Βλάχοβιτς και να πάρουν το τρίποντο! Τα προβλήματα στο κομμάτι της δημιουργίας για την ομάδα του Αλέγκρι επιμένουν, πολύ χαμηλή στα δικά μου μάτια η ποιότητα των μέσων για ομάδα αυτού του επιπέδου , παραμένουν εκτός οι Ντι Μαρία και Πογκμπά που απέχουν…ετη φωτός από τους υπόλοιπους! Αισθητή προφανώς και η απουσία του Κιέζα στο επιθετικό τρίτο, τελευταίο πρόβλημα που προέκυψε αυτό του Μπρέμερ, ούτε ο Ντε Σίλιο είναι ακόμη σε θέση να αγωνιστεί! Την ερχόμενη Τρίτη ή Γιούβε αντιμετωπίζει την Μπενφίκα σε κρίσιμη αναμέτρηση για το Uefa Champions League αλλά δύσκολα θα δούμε εκτεταμένο rotation, πολύ μεγάλη η ανάγκη για βαθμούς στη Serie A στην προσπάθεια προσέγγισης της προνομιούχου τετράδας!

Από την πλευρά της η Έμπολι πηγαίνει στο Τορίνο πίσω από μια υπερπολύτιμη νίκη επί της Μόντσα με 1-0, οι τρεις αυτοί βαθμοί τη βοήθησαν να χτίσει απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού, στο +6 από τη 18η Βερόνα! Πρώτο από μία τετράδα παιχνιδιών πολύ υψηλών απαιτήσεων για τους “ατζούρι” το αποψινό, ακολουθούν κατά σειρά Αταλάντα, Σασουόλο και Νάπολι στο πρόγραμμα της ομάδας του Πάολο Τζανέτι! Γκράσι και Ισμαΐλι οι σημαντικότερες απουσίες για τους φιλοξενούμενους, ομάδα που κρατά χαμηλά το σκορ στα παιχνίδια της ανεξαρτήτως αποτελέσματος, μόνο μια φορά στη σεζόν, στο ισόπαλο 2-2 στην έδρα της Σαλερνιτάνα, πέτυχε πάνω από ένα γκολ, μόνο μία φορά στη σεζόν δέχθηκε πάνω από δύο γκολ, στην εντός έδρας ήττα από τη Μίλαν με 3-1! Προφανώς και θεωρώ φαβορί τη Γιουβέντους χωρίς να με ικανοποιούν όμως οι αποδόσεις προς τα αριστερά του σετ, με βάση εικόνα αλλά και στατιστικά επιλέγω 2-3 γκολ, στο 2.00 η απόδοση!

➡️ Οι στοιχηματικές επιλογές του Στέφανου Αβραμίδη καθημερινά στο betsson app!

Πόρτο – Μπενφίκα

Επόμενος σταθμός για τη στήλη το πορτογαλικό “clasico”, η Πόρτο υποδέχεται στο “Ντραγκάο” την Μπενφίκα, στις 22:15 το πρώτο σφύριγμα! Σε πολύ καλό φεγγάρι οι γηπεδούχοι, μετρούν πέντε διαδοχικές νίκες, οι δύο επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν στον όμιλο του UEFA CHAMPIONS LEAGUE, την Τετάρτη δοκιμάζονται στην έδρα της μεγάλης έκπληξης της φετινής διοργάνωσης Μπριζ, με νίκη απόψε πιάνουν τους “αετούς” στην κορυφή της Primeira Liga! Μοναδική σίγουρη απουσία αυτή του Πέπε για τους γηπεδούχους, αγώνα δρόμου για να προλάβει να αγωνιστεί κάνει ο Γκαλένο, οι “δράκοι” φαίνεται να βρίσκουν τα πατήματά τους μέσα στη σεζόν αλλά η φετινή Μπενφίκα είναι ιδιαίτερη περίπτωση!

Η ομάδα του Ρόγκερ Σμιντ παραμένει αήττητη φέτος, 14-4-0 το ρεκόρ της με τις δύο από τις τέσσερις ισοπαλίες κόντρα στην Παρί των αστέρων! Εννέα ματς χωρίς νίκη σε “clasico” οι φιλοξενούμενοι, η φετινή τους έκδοση μοιάζει ιδανική για να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί, ομάδα που δημιουργικά αλλά και εκτελεστικά λειτουργεί σαν καλοκουρδισμένο ρολόι, όσοι πίστεψαν πως το κενό του Νούνιες θα ήταν δυσαναπλήρωτο έχουν διαψεύστει πανηγυρικά, Γκονσάλο Ράμος, Ζοάο Μάριο, Ράφα Σίλβα και Ντάβιντ Νέρες κάνουν τη δουλειά και με το παραπάνω, ο τελευταίος αντιμετωπίζει μικροπρόβλημα τραυματισμού, όλα δείχνουν ότι θα δώσει κανονικά εν τέλει το “παρών”! Με τη συγκυρία να φέρνει τις δύο ομάδες αντιμέτωπες σε φουλ φόρμα δεν μπορώ παρά να…κινηθώ στην πλευρά αυτής που δείχνει πιο ολοκληρωμένη και ισορροπημένη, επιλέγω Χ2 και over 1.5, στο 2.15 η απόδοση!

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ