«Μπλόκο» στο Λαύριο; Για τις… άμυνες!

«Μπλόκο» στο Λαύριο; Για τις… άμυνες!

Επιστρέφουμε «στα πάτρια εδάφη» της Basket League, όπου πάμε στοίχημα ότι το Λαύριο – ΠΑΟΚ είναι ίσως το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι του Σαββάτου.

Γράφει ο Κώστας Κούσης

Καλημέρα στους φίλους και τις φίλες του Μπάσκετ! Άλλη μια σωστή πρόβλεψη από τη στήλη, που μεγαλώνει το σερί μας, αφού γράψαμε για τη νίκη του Ολυμπιακού μέσα στη Βιτόρια επί της Μπασκόνια σε συνδυασμό με το over στους πόντους που μας έδωσε ένα ευπρεστέτατο 2,92 στην τσέπη!

Λαύριο – ΠΑΟΚ | Over 158,5 (1,95)

Επιστρέφουμε όμως “στα πάτρια εδάφη” της Basket League, όπου πάμε στοίχημα ότι το Λαύριο – ΠΑΟΚ είναι ίσως το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι του Σαββάτου.

Λαύριο – ΠΑΟΚ Προγνωστικά

Το Λαύριο ξεκίνησε με δύο ήττες, αλλά αναμενόμενες, βάσει του ρόστερ του, πρώτα εντός έδρας από τον Προμηθέα (80-90, καλύτεροι οι Κόουλ, Φλαγκ) και μετά στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό (93-70), οπότε το πρωτάθλημα μάλλον… τώρα αρχίζει για την ομάδα του Χρήστου Σερέλη.

Απέναντι της όμως έρχεται ένας φορμαρισμένος ΠΑΟΚ, που έχει κάνει δυο μεγάλες νίκες. Με τον Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με 88-66 και μετά με την Ιταλική Σάσαρι για το BCL με 88-68, με εξαιρετικούς τους περισσότερους νεαρούς Αμερικανούς που έφερε φέτος στο “Παλατάκι” ο Άρης Λυκογιάννης.

Λαύριο – ΠΑΟΚ | Over 158,5 (1,95)

Επί της ουσίας οι δυο ομάδες ακολούθησαν την ίδια συνταγή στους ξένους, λόγω ένδειας στο μπάτζετ (και φιλοσοφίας όσον αφορά στους γηπεδούχους), ήτοι νέα παιδιά από Κολέγια ή με μικρή εμπειρία σε “δεύτερα” ή και “τρία’ πρωταθλήματα και ελπίζουν πως “θα βγουν”. Οι του ΠΑΟΚ φαίνεται πως φέρνουν αποτελέσματα, όμως σήμερα είναι ένας αγώνας όπου και οι του Λαυρίου θα τα “δώσουν όλα”.

Το παιχνίδι μπορεί να πάει παντού και γι’ αυτό στην βασική μας επιλογή είναι το Over 158,5 σε απόδοση 1,95 στη Bwin. Η έδρα μπορεί ίσως να γείρει την πλάστιγγα στον άσο των γηπεδούχων που είναι καλοπληρωμένος, ενώ στα ειδικά δε θα μπορούσαμε να μη δούμε το -8.5 πόντοι του έμπειρου Θοδωρή Ζάρα που του αρκούν τρία… σουτ για να μας πληρώσει.

Προγνωστικά Μπάσκετ Σήμερα

19:15 Λαύριο – ΠΑΟΚ | Over 158,5 (1,95@Bwin)

Λαύριο – ΠΑΟΚ | Over 158,5 (1,95)
Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ