Επιλογή με αξία από την Bundesliga

Επιλογή με αξία από την Bundesliga

Πολλές επιλογές για παιχνίδι στις στοιχηματικές εταιρίες προκύπτουν το Σάββατο (22/10)

Πολλές επιλογές για παιχνίδι στις στοιχηματικές εταιρίες προκύπτουν το Σάββατο (22/10). Ξεχωρίζει προγνωστικό για ενδιαφέρον ματς της Μπουντεσλίγκα.

*11η αγωνιστική

*Η Γκλάντμπαχ γνώρισε μόλις μία ήττα στις οχτώ τελευταίες αγωνιστικές με την Άιντραχτ (τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες).

*Η Άιντραχτ συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας με αντίπαλο την Γκλάντμπαχ (53) από κάθε άλλη αντίπαλο στην Μπουντεσλίγκα.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (2-1) από την Ντάρμσταντ. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με Τιτζ (23′) και Σεϊντέλ (79′), ισοφάρισε προσωρινά ο Νετζ στο 48′.

Θύμα έκπληξης έπεσε η Γκλάντμπαχ στο 2ο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας, γνωρίζοντας την ήττα-αποκλεισμό στην έδρα της Ντάρμσταντ (2-1) μεσοβδόμαδα. Τα βρήκε σκούρα κόντρα στην πρωτοπόρο της δεύτερης κατηγορίας, η οποία είχε και δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο. Τα «πουλάρια» στρέφουν το ενδιαφέρον στην Μπουντεσλίγκα και την προσπάθεια εξασφάλισης μίας θέσης που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Την προηγούμενη βδομάδα άντεξαν στην πίεση της Βέρντερ, επιστρέφοντας με τον βαθμό από την Βρέμη (2-2). MVP αναδείχθηκε ο Τουράμ με τα δύο γκολ που σημείωσε, φτάνοντας παράλληλα τα δέκα σε 12 συμμετοχές στη φετινή σεζόν. Η Γκλάντμπαχ πανηγύρισε και τις τέσσερις νίκες της στην Μπουντεσλίγκα στο «Borussia Park». Δύσκολα θα αγωνιστεί κόντρα στην Άιντρααχτ ο Κράμερ, στην ενδεκάδα θα επιστρέψει ο αρχηγός Στιντλ αποτελώντας παρτενέρ των Ενγκουμού και Πλεά.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (2-0) της Κίκερς Στουτγκάρδης. Τα γκολ πέτυχαν Κολό Μουανί (11′) και Σμόλτσιτς (18′).

Με την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Γερμανίας επέστρεψε από την έδρα της Κίκερς Στουτγκάρδης η Άιντραχτ μεσοβδόμαδα (2-0), επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί που έφερε πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση. Στην Μπουντεσλίγκα συγκέντρωσε εννέα βαθμούς στις τέσσερις τελευταίες, την προηγούμενη βδομάδα φιλοδώρησε με πέντε γκολ τη Λεβερκούζεν στο «Deutsche Bank Park» (5-1).

Μία ήττα γνώρισαν οι «αετοί» σε τέσσερις εκτός έδρας αγωνιστικές (δύο νίκες, μία ισοπαλία): Αυτή από την ουραγό Μπόχουμ (3-0) στις 8 του μηνός. Ο Κολό Μουανί σκόραρε στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις της Άιντραχτ και θα αποτελέσει αιχμή του δόρατος στη σημερινή αναμέτρηση, λίγο πίσω του θα βρεθούν Γκέτσε και Λίντστρεμ. Νοκ άουτ τέθηκαν λόγω τραυματισμών οι Κνάουφ και Χασέμπε. Την Τετάρτη (26/10) η Άιντραχτ υποδέχεται τη Μαρσέιγ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Πλούσιες σε γκολ και θέαμα οι αναμετρήσεις της Γκλάντμπαχ τον τελευταίο μήνα, βρίσκει εύκολα τα αντίπαλα δίχτυα την ώρα που δυσκολεύεται να κρατήσει το μηδέν. Με ανεβασμένη ψυχολογία ταξιδεύει στο «Borussia Park» η Άιντραχτ, έχει την ποιότητα να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Πάμε με την ποδοσφαιρική λογική επιλέγοντας το over 3 ασιατικό σε απόδοση 1.95.

Βρείτε την ανάλυση του ματς όπως και όλων των παιχνιδιών σήμερα εδώ:

https://www.betarades.gr/gklantmpax-aintraxt-frankfoyrths/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ