Το Ρεάλ – Σεβίλλη ξεχωρίζει στην Ισπανία

Το Ρεάλ – Σεβίλλη ξεχωρίζει στην Ισπανία

Μια πρόταση που τραβάει τα βλέμματα έρχεται από τη Λα Λίγκα

Το κουπόνι του Σαββάτου (22/10) περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις για εμπορικά πρωταθλήματα. Μια πρόταση που τραβάει τα βλέμματα έρχεται από τη Λα Λίγκα.

11η αγωνιστική

*Μετρούν 7/10 παιχνίδια με over 2.5 γκολ τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει υποστεί ήττα από τη Σεβίλλη στα πρόσφατα 7 επίσημα παιχνίδια ανάμεσά τους.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με σκορ 0-3 εκτός έδρας της Έλτσε, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Μόλις στο 11’ ο Βαλβέρδε με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 0-1 του ημιχρόνου. Στο 75’ ο Μπενζεμά έκανε το 0-2 και στο 89’ ο Ασένσιο σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Η Ρεάλ πέτυχε ακόμα 3 γκολ που ακυρώθηκαν με χρήση VAR.

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνέχισε με φόρα από το “Κλάσικο” στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” εναντίον της Μπαρτσελόνα (3-1) και πήρε ακόμα μία νίκη, εύκολη, απέναντι στην Έλτσε (0-3) εκτός έδρας. Οι “Μερένγκες” έπαιξαν κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, με γρήγορους συνδυασμούς και αυτοματισμούς, που απέφεραν έξι γκολ συνολικά στο παιχνίδι. Τρία από αυτά ακυρώθηκαν ως όφσαϊντ μετά από την παρέμβαση του VAR, τα δύο εξ αυτών ήταν πολύ οριακά. Το τέρμα του Αλάμπα στο πρώτο μέρος που δεν μέτρησε ήταν απλά απολαυστικό.

Δεύτερη σερί νίκη για τους Μαδριλένους, τέταρτη σε διάστημα πέντε αγώνων σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στην κατηγορία, έπειτα από τη συμπλήρωση δέκα αγωνιστικών. Στο στρατόπεδο των “Μπλάνκος” υπάρχει μεγάλη ευφορία, αφού μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα με τη “Μπάρσα”, ο Κουρτουά και Μπενζεμά βραβεύτηκαν ως ο καλύτερος τερματοφύλακας και ο καλύτερος παίκτης αντίστοιχα, της περσινής σεζόν.

Ο Βέλγος κίπερ επέστρεψε στην αποστολή, για το παιχνίδι με τη Σεβίλλη, όμως δεν είναι ακόμα βέβαιο αν θα παίξει και στο αρχικό σχήμα. “Δεν είμαστε ανίκητοι, το έχει δείξει η ιστορία του ποδοσφαίρου, καμία ομάδα δεν είναι”, δήλωσε ο Αντσελότι. Όσον αφορά την αποστολή, είναι εκτός οι Θεμπάγιος και Μαριάνο Ντίας.

Ρεάλ Μαδρίτης Στατιστικά

*6/10 παιχνίδια έληξαν με over 2.5

*6/10 ματς τελευταία είχαν goal/goal

*Δέχεται γκολ σε 7/10 εντός έδρας

ΣΕΒΙΛΛΗ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 εντός έδρας, με αντίπαλο τη Βαλένθια, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Μόλις στο 6’ ο Καβάνι με κεφαλιά σκόραρε για το 0-1 των φιλοξενούμενων που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στο 86’ ο Λαμέλα ισοφάρισε σε 1-1 και στο 90+11’ ο Κίκε Σάλας αποβλήθηκε για τη Σεβίλλη. Στο 90+12’ ο Γκαγιά έχασε πέναλτι για τη Βαλένθια.

Η Σεβίλλη δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει συνεχόμενες νίκες μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, όμως δεν έχει υποστεί ήττα. Μετρά τρεις ισοπαλίες και μια νίκη σε τέσσερα παιχνίδια υπό τις οδηγίες του Χόρχε Σαμπαόλι. Παρέλαβε την ομάδα σε οριακή θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, με μόλις μία νίκη και δύο ισοπαλίες σε επτά αγωνιστικές στη φετινή Λα Λίγκα. Πήρε την ισοπαλία εναντίον της Βαλένθια (1-1) εντός έδρας.

Θα μπορούσε να σκοράρει νωρίτερα γκολ ισοφάρισης, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να χάσει αν δεν απέκρουε το πέναλτι του Γκαγιά στο φινάλε το Μπόνο. Μοναδική επιτυχία με τον Αργεντινό τεχνικό, είναι το 0-1 στην έδρα της Μαγιόρκα. Την Τρίτη υποδέχεται την Κοπεγχάγη για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και θέλει πάση θυσία νίκη για να μείνει ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης.

“Ανυπομονώ να δω την ομάδα να παίζει γενναία στο Μπερναμπέου”,. δήλωσε ο Σαμπαόλι. Στο αγωνιστικό σκέλος, είναι δεδομένα εκτός οι Φερνάντο και Τεκατίτο Κορόνα λόγω τραυματισμών, όπως και ο αμυντικός Ρεκίκ. Δεν ταξίδεψαν στη Μαδρίτη, επίσης, οι Ακούνια, Νιανζού και ο τιμωρημένος Κίκε Σάλας.

Σεβίλλη Στατιστικά

*4 σερί παιχνίδια είχαν under 2.5

*6/10 αναμετρήσεις με goal/goal

*Σκοράρει σε 7/10 ματς εκτός έδρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σε καλή κατάσταση για να αμφισβητηθεί ότι είναι ισχυρό φαβορί του ματς. Η Σεβίλλη του Σαμπαόλι δεν έχει υποστεί ήττα, θα αμυνθεί σθεναρά για το θετικό αποτέλεσμα και αυτό ίσως κρατήσει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Ποντάρουμε στον 1 & under 3.5 σε απόδοση 2.30.

Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα καθώς και όλων των σημερινών ματς εδώ:

https://www.betarades.gr/real-madriths-sebillh/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ