Τα βλέμματα στραμμένα στην ιταλική ντερμπάρα!

Τα βλέμματα στραμμένα στην ιταλική ντερμπάρα!

Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από τη Serie A και το μεγάλο ντέρμπι Γιουβέντους - Ίντερ. Πάμε να το δούμε.

Γεμάτο συναρπαστικά παιχνίδια το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Κυριακής, με ντέρμπι σε Ελλάδα, Αγγλία και Ιταλία. Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από τη Serie A και το μεγάλο ντέρμπι Γιουβέντους – Ίντερ. Πάμε να το δούμε.

*13η αγωνιστική

*GG στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Η Ίντερ παραμένει αήττητη στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους ντέρμπι (1-3-0).

Δείτε τα Προγνωστικά Ιταλίας

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (2-1) από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Εμπαπέ έκανε το 1-0 στο 13′, απάντησαν οι γηπεδούχοι με Μπονούτσι (39′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Νούνο Μέντες στο 69′.

Η Γιουβέντους πραγματοποίησε καλή εμφάνιση με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν μεσοβδόμαδα, από την οποία δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα στο Τορίνο (2-1). Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα η «Μεγάλη Κυρία» τερμάτισε στην 3η θέση του 8ου ομίλου προσπερνώντας στη Μακάμπι Χάιφα στη βαθμολογία, εξασφαλίζοντας θέση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Την προηγούμενη βδομάδα επέστρεψε με το «τρίποντο» από την έδρα της Λέτσε (1-0) χάρη σε μία γκολάρα του Φατζόλι. Γλίτωσε λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90′ όταν ο Χιούλμαντ είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους. Πραγματοποίησε ένα 3Χ3 στη Σέριε Α, απόψε υποδέχεται την Ίντερ στο «Derby d’ Italia».

«Πρέπει να διαχειριστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αναμέτρηση, είναι εξαιρετικά σημαντική. Η Ίντερ έχει εξαιρετική φυσική κατάσταση και ποιότητα», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής Αλέγκρι. Διαθέσιμοι και πάλι Μπρέμερ και Ντι Μαρία, ο πρώτος θα πάρει φανέλα βασικού πλάι στον Μπονούτσι. Από τον πάγκο θα ξεκινήσει ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός. Ενοχλήσεις νιώθει ο Βλάχοβιτς, δύσκολα θα ξεκινήσει. Την Πέμπτη φιλοξενείται από την Ελλάς Βερόνα.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

ΙΝΤΕΡ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (2-0) από την Μπάγερν. Σκόρερ χρίστηκαν οι Παβάρ (32′) και Τσούπο Μοτίνγκ (72′).

Επτά αναμετρήσεις κράτησε το αήττητο σερί της Ίντερ (6-1-0), μεσοβδόμαδα επέστρεψε με άδεια χέρια από το Μόναχο γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από την Μπάγερν σε μία αδιάφορη βαθμολογικά αναμέτρηση. Συγκεντρώνοντας δέκα βαθμούς τερμάτισε στη 2η θέση του 3ου ομίλου και πανηγύρισε την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στη Σέριε Α οι «νερατζούρι» έκαναν το 4Χ4 την προηγούμενη βδομάδα προσπερνώντας εύκολα το εμπόδιο της Σαμπντόρια στο Μιλάνο (3-0). Έπαιξαν τόσο – όσο χρειαζόταν για να φτάσουν στο «τρίποντο», την ώρα που δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τους αντιπάλους τους. Αήττητη σε τέσσερα «Derby d’ Italia» παραμένει η Ίντερ με αντίπαλο τη Γιουβέντους (1-3-0), τον περασμένο Απρίλιο επικράτησε αυτής με 1-0 στο Τορίνο.

«Το γεγονός πως η Γιουβέντους αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ την κάνει πιο επικίνδυνη. Παράλληλα θα αντιμετωπίσουμε και μία καυτή ατμόσφαιρα», είπε ο προπονητής Ιντζάγκι. Ετοιμοπόλεμος ο Μπρόζοβιτς, θα ξεκινήσει από τον πάγκο. Από το 2023 θα επιστρέψει ο Λουκάκου. Στην γραμμή κρούσης θα βρεθεί το δίδυμο Λαουτάρο Μαρτίνες – Τζέκο. Την Τετάρτη η Ίντερ υποδέχεται την Μπολόνια.

ΙΝΤΕΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Η Ίντερ έχει αγωνιστικό ρυθμό και, ουσιαστικά, πλήρης αποστολή ενόψει του αποψινού «Derby d’ Italia». Θα προσπαθήσει να «χτυπήσει» στα τρανταχτά αμυντικά προβλήματα της Γιουβέντους που δείχνει τουλάχιστον μία κλάση κάτω ποιοτικά. Επιλογή μας αποτελεί το Χ2 & over 1,5 σε απόδοση 1.95.

Η ανάλυση του αγώνα και όλων των παιχνιδιών της ημέρας εδώ: https://www.betarades.gr/gioybentoys-inter/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ