Με τα φαβορί σε Τρίπολη, Αττάλεια & «βρώμικη μπόμπα»

Με τα φαβορί σε Τρίπολη, Αττάλεια & «βρώμικη μπόμπα»

Πολύ ενδιαφέρον το κυριακάτικο πρόγραμμα, η διαλογή μας φίλτραρε 13 προγνωστικά στοιχήματος! Πάμε να τα αιτιολογήσουμε.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Θετικό το ταμείο της στήλης για δεύτερη σερι μέρα, κλείσαμε το Σάββατο με +35.8 μονάδες απολογισμό. Οι “δημοσιοσχετίστες” Χιλιανοί την έκαναν πάλι τη δουλειά, μας πλήρωσε το ακριβοπληρωμένο διπλό η Κομπρεσάλ και μάλιστα με ανατροπή ημιχρόνου! Με αβάντζο πληρωθήκαμε το Over 1.5 της Λείψίας, γρήγορα επιβεβαιώθηκε και το Goal/Goal στο Έτιχαντ. Το παρολί μας χάθηκε άλλη μία φορά στο ένα γκολ, έχασε η Μπεσίκτας στο ντέρμπι με τη Γαλατά και πήγαν στράφι ο άσος της Γκιρεσούνσπορ και το Over 2.5 στο “Αλβαλάδε“. Το G/G στο Περιστέρι δεν το πλησιάσαμε, το σκοράρισμα του Τοράλ στράβωσε με τον τραυματισμό του Καταλανού νωρίς στο ματς, ενώ το ρίσκο σε Βρέμη και Μπέργκαμο πήγε στα σκουπίδια.

Πολύ ενδιαφέρον το κυριακάτικο πρόγραμμα, η διαλογή μας φίλτραρε 13 προγνωστικά στοιχήματοςΠάμε να τα αιτιολογήσουμε.

ΑΕΚ & Over 1.5 @ 2.12

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ

H ΑΕΚ έφτασε τις 7 συνεχόμενες νίκες με αυτήν της Κυριακής, “ξόρκισε” την αρνητική παράδοση με τον ΠΑΟΚ και πηγαίνει στην Τρίπολη να παίξει με την ψυχολογία στα ύψη. Κάνει πειστικές εμφανίσεις η ομάδα του Αλμέιδα, το αδιάκοπο πρέσινγκ δημιουργεί πολλά προβλήματα στον αντίπαλο. Οι παίκτες του παίζουν με μεγάλη ένταση, κλέβουν πολλές μπάλες, επιτίθενται με ταχύτητα και αυτοπεποίθηση. Ο προβληματικός Αστέρας που έχασε και στα Γιάννενα τη Δευτέρα δεν μοιάζει ότι μπορεί να την εκτροχιάσει. Θα πάμε στο διπλό μαζί με Over 1.5 σε απόδοση 2.12, η Ένωση σκόραρε 2+ γκολ στα 6/7 παιχνίδια του νικηφόροου σερί.

Αντάλιασπορ – Καραγκιουμρούκ

Η Αντάλιασπορ έκανε δεύτερη σερί νίκη με το 0-2 της Δευτέρας στην Σεβάστεια. Ο κόουτς Σαχίν άλλαξε το σύστημα, εφάρμοσε 5αδα στην άμυνα και για πρώτη φορά φέτος η ομάδα του ένιωσε ασφάλεια. Όχι απλά κράτησε στο μηδέν την Σίβασπορ, δεν δέχθηκε ούτε φάση στο ματς. Θα πάει λοιπόν με μεγαλύτερη ηρεμία στο σημερινό παιχνίδι, δεν θα έχει το άγχος να πιέσει καταστάσεις και με νέο πλάνο που είχε πολύ καλά πρώτα δείγματα. Η Καραγκιουμρούκ είναι μονίμως μέτρια, δίχως ιδιαίτερη ένταση στο παιχνίδι της, έχει πάρει περισσότερους βαθμούς απ’ ότι άξιζε. Επιπλέον, ταξίδεψε στην Αττάλεια δίχως τον πιο φορμαρισμένο επιθετικό της, τον αρχισκόρερ Μπορίνι. Θα στηρίξουμε την έδρα, την ποιοτικότερη ομάδα, επιλογή ο άσος σε απόδοση 2.02.

Γιουβέντους – Ίντερ

To βράδυ έχει Derby d’ Italia, όχι με την αίγλη των προηγούμενων ετών, αφού οι δύο ομάδες δεν είναι φέτος εκ των φαβορί για το scudetto. 8η κατατάσσεται η Γιουβέντους, 6η η Ίντερ, στο -13 και το -11 αντίστοιχα από την ασταμάτητη Νάπολι. Η Γιουβέντους μπορεί να έχασε την Τετάρτη από την Παρί (1-2), αλλά η εμφάνισή της ήταν ενθαρρυντική. Ήταν καλύτερη από τους Γάλλους, έβγαλες υψηλές εντάσεις στο ματς, με τους πιτσιρικάδες από την primavera να βοηθούν πολύ σε αυτό το κομμάτι. Επέστρεψε και ο Κιέζα, όχι ότι θα παίξει βασικός σήμερα, πιθανώς επιστρέφει κι ο Βλάχοβιτς. Η Ίντερ είναι καλά τον τελευταίο μήνα, η ήττα στο Μόναχο δεν λέει κάτι, δεν σταματά το μομέντουμ του 6-1-0 από το ξεκίνημα του Οκτώβρη. Φορμαρισμένη δημιουργικά η ομάδα του Ινζάγκι, ο οποίος γνωρίζει ότι πρέπει να πάει για το διπλό στο Τορίνο αν θέλει να ρεφάρει προηγούμενες απώλειες και να διατηρήσει σε διαχειρίσιμα επίπεδα τη διαφορά από την κορυφή. Επιθετική προσέγγιση, λόγω βαθμολογικής θέσης, περιμένουμε και από τον Αλέγκρι, υπάρχουν κενά στο αμυντικό transition των “νερατζούρι” να εκμεταλλευτεί. Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.29.

Ρίο Άβε – Μποαβίστα

Επιθετικής φιλοσοφίας ομάδας η Ρίο Άβε, ο κόουτς Φρέιρε προανήγγειλε ακόμη πιο θαραλλέα τακτική από την ομάδα του μετά την ήττα από την Κάζα Πία. Δύο φορές έχει κρατήσει το μηδέν την φετινή σεζόν, σε αμφότερες οι αντίπαλοι έπαιξαν για μεγάλο χρονικό διάστημα με 10 παίκτες. Η Μποαβίστα δεν είναι στα καλύτερά της, έφτασε τα 5 παιχνίδια δίχως νίκη (0-2-3), αλλά επιθετικά συνεχίζει να παράγει, σκόραρε τέσσερις φορές τις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Πιο agressive pressing ζήτησε από τους παίκτες του ο κόουτς Πετίτ και το ματσάρισμα αναμένεται να έχει καλό ρυθμό. Επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 1.98.

Λα Καλέρα – Ουνιόν Εσπανιόλα

Η τελευταία σέντρα για το 2022 στην Primera Division της Χιλής θα γίνει στη Λα Καλέρα, όπου η τοπική Ουνιόν υποδέχεται την Εσπανιόλα. Παντελώς αδιάφορο βαθμολογικά το παιχνίδι, εξού και μόνο του χρονικά, μετά το γκρουπ των ενδιαφερόμενων. Η Λα Καλέρα έκανε καλό φίνις στην σεζόν και σώθηκε άνετα, δεν προλάβαινε το Σουνταμερικάνα και την περασμένη Κυριακή έκανε “δημόσιες σχέσεις” με τη Λα Σερένα, έχασε με ανατροπή. Η Εσπανιόλα έχει να κερδίσει στο πρωτάθλημα από τον Δεκαπενταύγουστο, αλλά η σεζόν της θα είναι απόλυτα πετυχημένη αν κερδίσει τον επερχόμενο τελικό Κυπέλλου με την πρωτοπόρο της Β’ κατηγορίας. Σαν φιλικό θα είναι το παιχνίδι, ευκαιρία να παίξουν ανοιχτά, να ευχαριστηθούν το άθλημα, να κάνουν τα “δικά τους”. Πιθανό να δούμε αρκετά γκολ, βατό το απλό over, θα πάμε στην έξτρα αξία με το Over 3 σε απόδοση 2.45.

Το παρολί

Η κυριακάτικη τριάδα, σε απόδοση 4,97, αποτελείται από διπλές ευκαιρίες σε Ιταλία, Γερμανία & Αγγλία.

Πρώτο σημείο το 1Χ & Over 1.5 (1.74) στο Μόντσα – Βερόνα. Από συνεχόμενες ήττες στην Serie A προέρχονται αμφότερες, τρεις σερί η Μόντσα, επτά η Βερόνα. Δεν μπορεί να παρουσιάσει βελτίωση στα αμυντικά της καθήκοντα η Ελλάς, έχασε με ανατροπή κι από την Ρόμα και σήμερα έχει απουσίες στην άμυνα. Προβληματική και η άμυνα των γηπεδούχων, βασικό στοιχείο του πονταρίσματός μας τα γκολ, δίνουμε προβάδισμα στην έδρα και την ομάδα του Παλαντίνο που έχει περισσότερη ποιότητα μεσοεπιθετικά.

Δεύτερο σημείο το Χ2 (1.74) στο Λεβερκούζεν – Ουνιόν Βερολίνου. Συνεχίζει τις προβληματικές εμφανίσεις η Λεβερκούζεν, θα χρειαστεί την διακοπή του Μουντιάλ για να βρει τα πατήματά της με τον Τσάμπι Αλόνσο στον πάγκο. Μετά τη νίκη επί της ουραγού Σάλκε στο ντεμπούτο του Ισπανού δεν ξανακέρδισε (0-3-3) και πριν τη “λευκή” ισοπαλία με την Κλαμπ Μπριζ είχε δεχθεί 2+ γκολ σε 5 σερί παιχνίδια. Η Ουνιόν χτίζει νέο σερί, πήρε ιστορική για τα δεδομένα της πρόκριση στα νοκ άουτ του Europa League την Πέμπτη, με όπλο και πάλι την άμυνά της. Η ομάδα του Φίσερ έχει αποδείξει ότι διαθέτει την αμυντική τακτική να βραχυκυκλώσει τα ατού των γηπεδούχων και να κάνει το παιχνίδι που της αρέσει και είναι εξαιρετική, να χτυπήσει στην κόντρα, στα πολλά κενά που έχει το αμυντικό transition της Λεβερκούζεν.

Τρίτο και τελευταίο σημειο το Χ2 & Over 1.5 (1.64) στο Τότεναμ – Λίβερπουλ. Η Τότεναμ έδωσε μεγάλη μάχη την Τρίτη στη Μασσαλία, την ίδια ώρα που η Λίβερπουλ έπαιξε “κρύο” παιχνίδι στο Άνφιλντ με τη Νάπολι, την οποία οδήγησε στη μοναδική της ήττα σε όλη την σεζόν! Η απουσία του Σον είναι καταλυτική για την επιθετική λειτουργία των “σπιρουνιών”, ο Κορεάτης μάλιστα ήταν ο μεγάλος πονοκέφαλος του Κλοπ στα πρόσφατα μεταξύ τους. Παρόλο που η Λίβερπουλ τρέχει αήττητο σερί 10 αγώνων (7-3-0) με τους Λονδρέζους.

Και οι “μπόμπες”

Πρώτο ποντάρισμα ρίσκου, νωρίς (13:30) στην Πολωνία. Η ουραγός της Ekstraklasa Μιέντζ Λέγκνικα, που δεν έχει νίκη από τον Αύγουστο και μετά (0-2-7) και διαθέτει την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, υποδέχεται την ανεβασμένη Σλασκ Βρότσλαβ. Στο καλύτερο σημείο της σεζόν της η Σλασκ, έχει αρχίσει να βγαίνει η δουλειά του κόουτς Τζούρτζεβιτς και θέλει να χτίσει στο μομέντουμ της για να ξεμπλέξει νωρίς φέτος με την ουρά της βαθμολογίας. Πειστικές οι εμφανίσεις της και στα τρία τελευταία ταξίδια της, το προηγούμενο Σάββατο έβγαλε διπλό στο Πλοκ, πριν 10 μέρες απέκλεισε την πρωταθλήτρια Λεχ Πόζναν (1-3 εκτός)στο Κύπελλο, ενώ ήταν πολύ καλύτερη της Ραντόμιακ, πριν χρειαστούν δύο κόκκινες οι αντίπαλοι για να την λυγίσουν. Έχει φορμαρισμένους μέσους/εξτρέμ, είναι καλά δημιουργικά και προβλέπουμε ότι θα εκμεταλλευτεί τα αμυντικά προβλήματα της Μιέντζ. Θα ρισκάρουμε 2 & Over 2.5 σε απόδοση 4.50.

Δεύτερο ποντάρισμα ρίσκου από τη Χιλή, λαμβάνοντας υπόψη την τάση που έχουν οι ομάδες της Primera να τα “μαγειρεύουν” όπως τα θέλουν τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών. Το ματς Κοκίμπο Ουνίδο – Κούρικο Ουνίδο δεν έχει αδιάφορη ομάδα, αλλά είναι πιθανό να αποκτήσει μέσα στο ματς.

Η Κοκίμπο είναι ουραγός, αλλά με νίκη απόψε και απώλειες των από πάνω σώζει την κατηγορία. Και δεν είναι απίθανο να μην κερδίσουν την ίδια ώρα: η Λα Σερένα στην έδρα της ενδιαφερόμενης και ποιοτικότερης Αουντάξ και η Αντοφαγκάστα εντός με την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα που θέλει να σώσει την σεζόν με πρόκριση στο Σουνταμερικάνα.

Η Κούρικο από την άλλη, έχει εξασφαλίσει θέση στην πρώτη 3αδα, αλλά θέλει την 2η θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες. Τη Δευτέρα έχασε τον εντός έδρας “τελικό” από τη Νιουμπλένσε και σήμερα εκτός από δική της νίκη, χρειάζεται και ήττα της Νιουμπλένσε, η οποία υποδέχεται την “μεθυσμένη” πρωταθλήτρια Κόλο Κόλο.

Το σκεπτικό του ρίσκου μας είναι το εξής: Η Κούρικο είναι πολύ καλύτερη ομάδα και θα μπει να παίξει κανονικά το παιχνίδι, τουλάχιστον στο ξεκίνημά του. Πιθανό να προηγηθεί στο ημίχρονο απέναντι στην ουραγό. Εξίσου πιθανό να πάει στην ανάπαυλα και να ακούσει άσχημα μαντάτα από την Τσιγιάν ή να μάθει στην εξέλιξη ότι η Νιουμπλένσε κερδίζει. Εκεί το κίνητρό της εκμηδενίζεται και μπορεί να ξεκινήσει τις “δημόσιες σχέσεις”. Να “αδειάσει” με φυσιολογικό ή έντεχνο τρόπο, να ανατρέψει την κατασταση η Κοκίμπο, η οποία θα δίνει μάχη επιβίωσης. Οπότε θα πάμε στο 2 ημίχρονο / 1 τελικό σε απόδοση 26.00.

Προγνωστικά Στοιχήματος

16:00 | Αντάλιασπορ – Καραγκιουμρούκ  ➡ 1 (απόδοση 2.02)

17:30 | Ρίο Άβε – Μποαβίστα  ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.98)

20:30 | Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ  ➡ 2 & Over 1.5 (απόδοση 2.12)

21:45 | Γιουβέντους – Ίντερ  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.29)

00:00 | Λα Καλέρα – Ουνιόν Εσπανιόλα  ➡ Over 3 (απόδοση 2.45)

Παρολί

16:00 | Μόντσα – Βερόνα  ➡ 1Χ & Over 1.5 (απόδοση 1.74)

16:30 | Λεβερκούζεν – Ουνιόν Βερολίνου  ➡ Χ2 (απόδοση 1.74)

18:30 | Τότεναμ – Λίβερπουλ  ➡ Χ2 & Over 1.5 (απόδοση 1.64)

Χινάρι

14:00 | Τσέλσι – Άρσεναλ  ➡ Χ (απόδοση 3.55)

“Μπόμπες”

13:30 | Μιέντζ Λέγκνικα – Σλασκ Βρότσλαβ  ➡ 2 & Over 2.5 (απόδοση 4.50)

21:00 | Κοκίμπο Ουνίδο – Κούρικο Ουνίδο  ➡ 2 ημιχρόνο / 1 τελικό (απόδοση 26.00)

Σκόρερ

14:00 | Λοριάν – Παρί Σεν Ζερμέν  ➡ Νεϊμάρ Anytime Σκόρερ (απόδοση 2.30)

20:30 | Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ  ➡ Πινέδα Anytime Σκόρερ (απόδοση 3.80)

Αντάλιασπορ @ 2.02
Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ