Αποσυμπίεση στη Νίκαια!

Αποσυμπίεση στη Νίκαια!

Έχουμε πολλά παιχνίδια για να πάμε στοίχημα και να βρούμε τον δρόμο για το ταμείο

Γράφει ο Κώστας Κούσης

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους και όλες τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ. Ο Όμηρος Νετζήπογλου έμεινε στους 5 πόντους αντί για… 6, χάνοντας δύο λέιαπ χθες στην νίκη του Άρη επί του Απόλλωνα Πάτρας και μας “χάλασε” την επιλογή, αλλά όλα καλά, προχωράμε γιατί έχουμε πολλά παιχνίδια για να πάμε στοίχημα και να βρούμε τον δρόμο για το ταμείο.

Ιωνικός – Ολυμπιακός | Over 166,5 (2,40)

Ο αγώνας του Ολυμπιακού στη Νίκαια με τον Ιωνικό είναι στο “μικροσκόπιο” μας σήμερα…

Ιωνικός – Ολυμπιακός Προγνωστικά

Η ήττα από τη Βαλένθια σαφώς και πείραξε άπαντες στον Ολυμπιακό, που είναι δεδομένο ότι θα ψάξει να αποφορτίσει την πίεση και τη στεναχώρια στον σημερινό αγώνα με τον Ιωνικό, έχοντας κατά νου να ξεκουράσει βασικούς παίκτες και να ετοιμαστεί για τον επόμενο αγώνα στην Ευρωλίγκα με την Παρτιζάν

Το 82-83 με τους Ισπανούς ήρθε με γκραν γκινιόλ τρόπο για τους “ερυθρόλευκους” που έχουν και παράπονα απ’ τη διαιτησία, αλλά είναι υποχρεωμένοι σε μια τέτοια χρονιά να μην ασχολούνται με το πως το 4-0 στην Ευρωλίγκα έγινε 4-2. Όσον αφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, την περασμένη Κυριακή κέρδισαν εύκολα στο Λαύριο, με 98-61, με τον Λούντζη να ξεχωρίζει με 21 πόντους και 6/8 τρίποντα. Ερωτηματικό το rotation που ίσως “ενεργοποιήσει” ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ιωνικός – Ολυμπιακός | Over 166,5 (2,40)

Ο Ιωνικός δεν έχει να χάσει τίποτα απ’ αυτό το ματς. Άλλοι αγώνες τον ενδιαφέρουν και γι’ αυτό προσπαθεί να ενισχύσει την ομάδα του και με άλλους παίκτες αφού το ρόστερ είναι περιορισμένο. Σημείο αναφοράς ο αειθαλής Λουκάς Μαυροκεφαλίδης που στην δύσκολη, όπως εξελίχθηκε, ήττα από τον ΠΑΟΚ είχε 30 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ “ακούγεται” πως θέλει να φέρει τον Ντάνιελ Χάμιλτον που έπαιζε πέρσι στην ομάδα και τη βοήθησε τα μέγιστα να “σωθεί”.

Μια που η νίκη είναι ίσως αυτονόητο που θα “πάει”, θα ποντάρουμε στο να παιχθεί ελεύθερο συμφερόντων μπάσκετ και να δούμε πολλούς πόντους. Θα πάμε, λοιπόν, με το ενισχυμένο από εμάς over 166.5 σε απόδοση 2.40 που βρίσκουμε στη Stoiximan.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

15:45 Ιωνικός – Ολυμπιακός | Over 166.5 (2,40@stoiximan)

Ιωνικός – Ολυμπιακός | Over 166,5 (2,40)
Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ