Ξεχωρίζει το Φράιμπουργκ – Κολωνία από την Bundesliga

Ξεχωρίζει το Φράιμπουργκ – Κολωνία από την Bundesliga

Πρόταση με αξία από την Bundesliga και την αναμέτρηση Φράιμπουργκ - Κολωνία έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από τα προγνωστικά στοιχήματος της Κυριακής

Πρόταση με αξία από την Bundesliga και την αναμέτρηση Φράιμπουργκ – Κολωνία έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από τα προγνωστικά στοιχήματος της Κυριακής. Στο Betarades.gr μπορείτε να βρίσκεται στατιστικά και βαθμολογίες για τα κορυφαία πρωταθλήματα, όπως βαθμολογία Γερμανίας. Πάμε να αναλύσουμε την πρόταση μας.

*13η αγωνιστική

*Η Κολωνία παρέμεινε αήττητη με αντίπαλο την Φράιμπουργκ την προηγούμενη σεζόν (1-1-0). Έχει την ευκαιρία να κάνει το σχετικό 3Χ3 για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια.

*Από τον Σεπτέμβριο 2000, η Φράιμπουργκ γνώρισε μόλις μία ήττα σε 16 εντός έδρας αναμετρήσεις με αντίπαλο την Κολωνία (δέκα νίκες, πέντε ισοπαλίες): Τον Αύγουστο 2019 με 2-1.

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εκτός) με την Καραμπάγκ. Ο Πέτερσεν με πέναλτι άνοιξε το σκορ στο 25′, απάντησε ο Κβαμπενά στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων για τους γηπεδούχους. Με δέκα αγωνίζονταν η Καραμπάγκ από το 61′ (Μεντίνα).

Λίγα δευτερόλεπτα μακριά από την 5η νίκη της στον 7ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ έφτασε μεσοβδόμαδα η Φράιμπουργκ στην έδρα της Καραμπάγκ (1-1), παρά το γεγονός πως παρουσιάστηκε εντελώς αδιάφορη βαθμολογικά στην αναμέτρηση. Τερματίζοντας πανηγυρικά στην κορυφή (+5 από Ναντ) εξασφάλισε την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Το συγκρότημα του Στράιχ δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα στη «Veltins Arena» την προηγούμενη βδομάδα.

Παίζοντας τόσο – όσο χρειαζόταν προσπέρασε το εμπόδιο της ουραγού Σάλκε επικρατώντας με 2-0, παραμένοντας στα υψηλά στρώματα της Μπουντεσλίγκα. «Η ομάδα έχει πετύχει σπουδαία πράγματα, θέλουμε τη νίκη με την Κολωνία», είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής των «Βραζιλιάνων του Μπράισγκαου». Οι Φλέκεν, Γκρίφο και Γκίντερ πήραν ανάσες μεσοβδόμαδα, με τους δύο τελευταίους να αγωνίζονται για λίγα λεπτά με την Καραμπάγκ. Σήμερα θα επιστρέψουν στο βασικό σχήμα. Την Τετάρτη η Φράιμπουργκ ταξιδεύει στην έδρα της Λειψίας.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

ΚΟΛΩΝΙΑ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2 εντός) με τη Νις. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με Λαμπόρ (40′) και Μπραχίμι (43′). Απάντησαν ισάριθμες οι Χουσεϊμπάσιτς (48′) και Ντούντα (60′).

Μη καταφέρνοντας να εκμεταλλευτεί την έδρα της, η Κολωνία έμεινε στο 2-2 με τη Νις κι εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων μεσοβδόμαδα. Συγκεντρώνοντας οχτώ βαθμούς στον 4ο όμιλο του Κόνφερενς Λιγκ τερμάτισε στην 3η θέση, στο -1 από Νις και Παρτιζάν, πλέον ρίχνει όλο το ενδιαφέρον στην Μπουντεσλίγκα, καθώς έχει ήδη αποκλειστεί από το Κύπελλο Γερμανίας.

Την προηγούμενη βδομάδα μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Χόφενχαϊμ στο «RheinEnergieStadion» (1-1) φτάνοντας τους 17. Αγώνα δρόμου για να προλάβει τη σημερινή αναμέτρηση κάνει ο αρχηγός των «τράγων» Χέκτορ, στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής αναμένεται να βρεθεί εκ νέου ο Πέντερσεν. Από εκεί και πέρα ο προπονητής Μπάουμγκαρτ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ντιτζ και Ουτ. Την Τετάρτη η Κολωνία υποδέχεται τη Λεβερκούζεν.

ΚΟΛΩΝΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 2/4 τελευταία παιχνίδια της.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Η Φράιμπουργκ καταφέρνει να επιβάλλει τον ρυθμό της στο «Europa Park» κόντρα σε κάθε αντίπαλο, αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και κόντρα στην Κολωνία που προβληματίζει εκτός έδρας γνωρίζοντας τρεις ήττες σε τέσσερις αναμετρήσεις. Επιλέγουμε το Φράιμπουργκ -1 (Ασιατικό) απόδοση 2.20.

Η ανάλυση του αγώνα και όλων των παιχνιδιών της ημέρας εδώ: https://www.betarades.gr/fraimpoyrgk-kolwnia/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ