Με τα γκολ στις…μάχες της Αγγλίας!

Με τα γκολ στις…μάχες της Αγγλίας!

Από το ντέρμπι του Λονδίνου, προφανώς, κάνουμε σήμερα την αρχή

Γράφει ο Στέφανος Αβραμίδης

Με μία…παραλίγο αποτυχία και μία παραλίγο αποτυχία κύλησε για τη στήλη το σαββατιάτικο πρόγραμμα, η αρχή έγινε με το “διπλό” ημίχρονο, “διπλό” τελικό και over 1.5 που είχαμε επιλέξει στο Χέρτα – Μπάγερν, το γρήγορο 3-0 των Βαυαρών έδειχνε…περίπατο αλλά δεν ήταν καθόλου έτσι! Πριν καν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 3-2, “ενόχλησαν” αρκετά χωρίς πάντως να απειλήσουν σοβαρά στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Νάγκελσμαν κράτησε τη νίκη, “κράτησαν” και τα προγνωστικά μας! Στο “Γκούντισον Παρκ” αντιθέτως, παρά τις πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, πέρα από τα δύο γκολ της Λέστερ στην καθαρή νίκη της επί της Έβερτον, το τρίτο γκολ για το over 2.5 στο οποίο είχαμε καταλήξει στα προγνωστικα ποδοσφαιρου δεν ήρθε ποτέ, ιδίως η ομάδα του Ρότζερς θα μπορούσε κάλλιστα να φτάσει και μόνη της το σκορ σε αυτά τα ύψη, μέχρι και στο τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα ο Μπαρνς νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Πίκφορντ!

Τσέλσι – Άρσεναλ Προγνωστικά

Από το ντέρμπι του Λονδίνου, προφανώς, κάνουμε σήμερα την αρχή, η Τσέλσι υποδέχεται την πρωτοπόρο Άρσεναλ, σέντρα στις 14:00 στο “Στάμφορντ Μπριτζ”! Από το εφιαλτικό 4-1 από την Μπράιτον στην επιστροφή του Πότερ στα…εδάφη της πρώην ομάδας του έρχονται στο ματς οι “μπλε”, με εκτεταμένο rotation και αρκετά καλή εικόνα το 2-1 επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ μεσοβδόμαδα για τον όμιλο του Champions League, είχαν ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση και την πρόκριση! Στους Τζέιμς, Φοφανά και Καντέ που απουσιάζουν εδώ και καιρό προστέθηκε και ο Τσίλγουελ που χάνει και το Μουντιάλ, λογικά τη θέση του θα πάρει ο Κουκουρέγια, όσο κι αν ο Πότερ αρνείται να το παραδεχθεί αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία γαι την ομάδα του μέχρι την επόμενη για να μπει με καλές βαθμολογικές και ψυχολογικές προϋποθέσεις στη μάχη της τετράδας και την περιμένω αναλόγως απαιτητική και επιθετική!

Από την πλευρά της η Άρσεναλ, μετά και από τη χθεσινή δραματική νίκη της Σίτι επί της Φούλαμ, χρειάζεται το τρίποντο και για να επιστρέψει στην κορυφή, κάθε άλλο παρά ασφαλές κριτήριο το 5-0 επί της Νότιγχαμ αλλά οι “κανονιέρηδες” έβγαλαν, όπως και στο ευρωπαϊκό 1-0 επί της Ζυρίχης, για μια ακόμη φορά σιγουριά και αίσθηση ανωτερότητας που δε μας είχαν συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια, αρχίζουν να αισθάνονται, φαίνεται σε κάθε τους ματς, πραγματικοί διεκδικητές του τίτλου και ως τέτοιους τους περιμένω τολμηρούς και σήμερα! Πρόβλημα η απουσία του Τομιγιάσου, διαθέσιμος ο Ζιντσένκο, πιθανότατα και στο αρχικό σχήμα από τον Αρτέτα ο Ουκρανός! “Βλέπω” , με βάση και τη νοοτροπία των δύο προπονητών, παιχνίδι υψηλής έντασης και πολύ γρήγορου ρυθμού, βρίσκω αξία στο over 2.5, στο 1.90 η απόδοση! 

➡️ Τα πάντα για το Μουντιάλ 2022 με ένα κλικ ΕΔΩ

Τότεναμ – Λίβερπουλ Προγνωστικά

Από ντέρμπι σε ντέρμπι το σημερινό πρόγραμμα της Premier League, Τότεναμ – Λίβερπουλ, στις 18:30 το πρώτο σφύριγμα! Από δύο διαδοχικά θρίλερ, τι πιο σύνηθες, προέρχονται οι γηπεδούχοι, 3-2 από εις βάρος τους 2-0 την Μπόρνμουθ εκτός έδρας, 2-1 από εις βάρος τους 1-0 τη Μαρσέιγ στο “Βελοντρόμ”, και στις δύο περιπτώσεις το γκολ της νίκης στις καθυστερήσεις! Ομάδα που της αρέσει να…υποφέρει αυτή του Κόντε, έχασε το Σον με σοβαρό τραυματισμό στη Γαλλία, τρέχει για το Μουντιάλ ο Νοτιοκορεάτης, στα ευχάριστα η επιστροφή του Κουλουσέφσκι, δύσκολα θα τον δούμε από την αρχή αλλά ο Σουηδός είναι μακράν ο καλύτερος δημιουργός στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου για τους Λονδρέζους!

Σε όλα τα φετινά εντός έδρας παιχνίδια τους έχουν βρει δίχτυα οι “σπερς”, συνολικά 22 γκολ σε 9 αναμετρήσεις, αυτό περιμένω κι απόψε κόντρα σε μια Λίβερπουλ που δεν τη λες και υπόδειγμα αμυντικής σταθερότητας! Αυτό ακριβώς ήταν που εκμεταλλεύτηκε και η Λιντς στη νίκη της με 2-1 στο “Ανφιλντ”, το 2-0 επί της Νάπολι μεσοβδόμαδα, σε παιχνίδι εν πολλοίς αδιάφορο πάντως, διασκέδασε κάπως τις εντυπώσεις! Ζότα, Λουίς Ντίας, Μάτιπ και Μιλνέρ εκτός για τους φιλοξενούμενους, ίσως ξαναδούμε το αγαπημένο 4-3-3 του Κλοπ, αυτό επέλεξε κόντρα στους “παρτενοπέι”, σε κάθε περίπτωση Σαλάχ, Φιρμίνο και Νούνιες μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στους βαρείς αμυντικούς της Τότεναμ ιδίως από τη στιγμή που είναι ακόμη ανέτοιμος και δύσκολα θα βρεθεί στην ενδεκάδα ο Ρομέρο! Με δύο ομάδες που ξεχειλίζουν από ποιότητα επιθετικά αλλά αντιμετωπίζουν σοβαρά ζητήματα ανασταλτικά επιλέγω over 3.00 ασιατικό, στο 1.93 η απόδοση!      

Προγνωστικά Στοιχήματος

14:00 ΤΣΕΛΣΙ – ΑΡΣΕΝΑΛ: OVER 2.5 (1.90)18:30 ΤΟΤΕΝΑΜ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: OVER 3.00 ΑΣΙΑΤΙΚΟ (1.93)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ