Αξίζει το ρίσκο με Κρίστιασουντ

Αξίζει το ρίσκο με Κρίστιασουντ

Πάμε να δούμε τα προγνωστικα σημερα.

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Ένα χαμένο ημίχρονο, δύο ακυρώσεις γκολ από τον Var, μας στέρησαν τη ρεπετισιόν στα ταμεία. Αναφέρομαι στο ματς της Εξέλσιορ με τη Χέρενφεν, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν με 1-0 και το goal/goal & over 2,5 δεν ήρθε ποτέ.

Αντιθέτως, οι άλλες τρεις επιλογές ήρθαν, άλλες εύκολα και ξεκούραστα και άλλες με καρδιοχτύπι. Το συντηρητικό  Χ2 & over 1,5 της Νάπολι πέρασε, η νίκη του ΠΑΟΚ μαζί με over 1,5, έγινε στο δεκάλεπτο και η Μίλαν με γκολάρα του Ζιρού κέρδισε τη Σπέτσια στο 88’, μαζί με over 2,5.  Όλα πήγαν στράφι, για το Εξέλσιορ – Χέρενφεν…

Στα σημερινά, η στήλη θα δώσει μάχες στη Σκανδιναβία και θα ρισκάρει, αλλά ακολουθώντας το κίνητρο. Και στη Νορβηγία, βρισκόμαστε στην προτελευταία αγωνιστική, οπότε τα λάθη για τις ομάδες που θέλουν βαθμούς, δεν καλύπτονται…

Πάμε να δούμε τα προγνωστικα σημερα.

Κοπεγχάγη – Λίνγκμπι προγνωστικά

Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις ολοκληρώθηκαν και η Κοπεγχάγη στρέφει πλέον το ενδιαφέρον της στο πρωτάθλημα, όπου θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος. Βρίσκεται 10 πόντους πίσω από την κορυφή, αλλά μιλάμε για ένα πρωτάθλημα που ο 8ος από τον 3ο έχει δύο βαθμούς διαφορά!

Η Κοπεγχάγη υποδέχεται την πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας, την Λίνγκμπι η οποία μετά από 15 παιχνίδια, έχει μαζέψει μόλις πέντε βαθμούς.

Ο «άσος» δεν έχει μεγάλη απόδοση και είναι λογικό. Αν προσθέσουμε και το over 2,5 φτάνει στο 1,95, το οποίο να μη τι άλλο είναι καλό.

Γιερβ – Ρόζενμποργκ προγνωστικά

Μας δικαίωσε ουκ ολίγες φορές φέτος, η Ρόζενμποργκ. Ελπίζω να το κάνει και τώρα, στο τέλος της σεζόν. Η ομάδα από το Τροντχάιμ που σκοράρει για πλάκα, κρατά την τύχη στα χέρια της, αναφορικά με την έξοδο στην Ευρώπη. Βρίσκεται τρεις βαθμούς μπροστά από τη Λίλεστρομ και δεν θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες και καρδιοχτύπια την τελευταία αγωνιστική.

Παίζει σήμερα στην έδρα της καταδικασμένης Γιερβ (για να μπει στα μπαράζ πρέπει να πέσει σε… λήθαργο ο Θεός και όχι απλά να κοιμηθεί). Οι φιλοξενούμενοι είναι τεράστιο φαβορί για τη νίκη και θα προσθέσω και το over 3,5 το οποίο εμφανίζεται συχνά στα παιχνίδια τους. Απόδοση του συνδυαστικού στοιχήματος, 2,10.

➡️ Βρες κάθε μέρα τα προγνωστικά του Ηρακλή Αντύπα και στo bwin app

Σάρπσμποργκ – Κρίστιασουντ προγνωστικά

Δικαίωμα στο όνειρο απέκτησε η Κριάστασουντ, με τη νίκη με 4-0 επί της Άαλεσουντ, την προηγούμενη αγωνιστική. Μείωσε την διαφορά από τη Σάντεφιορντ στους δύο βαθμούς, η οποία τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στην θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής. Ωστόσο, παίζει στην έδρα της πρωταθλήτριας Μόλντε και δύσκολα θα πάρει αποτέλεσμα. Η Κρίστιασουντ αντιθέτως, δοκιμάζεται στην έδρα της Σάρπσμποργκ, η οποία εδώ και δύο περίπου μήνες πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού, με πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Αν δεν βρισκόμασταν στο φινάλε του πρωταθλήματος θα πόνταρα εύκολα στη νίκη των γηπεδούχων στο Σάρπσμποργκ – Κρίστιανσουντ. Ωστόσο, τώρα μια αγωνιστική πριν το φινάλε τα δεδομένα αλλάζουν. Το κίνητρο των φιλοξενούμενων είναι τεράστιο, αφού έχουν μια ελπίδα για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Συν τοις άλλοις, τη τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Γιερβ και μπορεί να πάρει τη νίκη.

Με άλλα λόγια η Κρίστιασουντ έχει στόχο να φτάσει τους 27 βαθμούς και αν τα καταφέρει δύσκολα η Σάντεφιορντ θα τους φτάσει. Θα πάρω το ρίσκο και θα ποντάρω στο διπλό, στην εξαιρετική απόδοση του 3,60. Για ομάδα με το κίνητρο της Κρίστιασουντ, το 3,60 αξίζει και ας μην έρθει ποτέ…

Προγνωστικά Στοιχήματος

17:00 ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΛΙΝΓΚΜΠΙ: 1 & over 2,5  (1,95)18:00 ΓΙΕΡΒ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ:  2 & over 3,5   (2,10)

18:00 ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ – ΚΡΙΣΤΙΑΣΟΥΝΤ:  2  (3,60)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ