ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ Live Streaming

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ Live Streaming

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ Live Streaming

Η Εθνική Αργεντινής ρίχνεται στη μάχη του Μουντιάλ 2022, συμμετέχοντας στον 3ο όμιλο Μουντιάλ, μαζί με τις Σαουδική Αραβία, Μεξικό και Πολωνία. Ο όμιλος Γ είναι σίγουρα πιο απαιτητικός από όσο φαίνεται με μια πρώτη ματιά. Η Αργεντινή του Μέσι είναι λογικά το φαβορί, όμως το Μεξικό είναι επικίνδυνο, η Πολωνία έμπειρη και η Σαουδική Αραβία μπορεί να ζορίσει όλες τις ομάδες. 

Με στόχο το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο της καριέρας του, ο Λιονέλ Μέσι, θέλει να συμπληρώσει την… τροπαιοθήκη του με ένα Μουντιάλ. Αυτός είναι και ο στόχος της Αργεντινής του Σκαλόνι. Εκτός από τον Μέσι, υπάρχουν και Λαουτάρος Μαρτίνες, Ντι Μαρία, Ντιμπάλα και Χουλιάν Άλβαρες (Σίτι) μπροστά. Εμπειρία στην άμυνα με τους Ρομέρο, Οταμέντι και Ταλιαφίκο, ενώ στη μεσαία γραμμή ρόλο βασικού θα έχουν οι Ντε Πολ, Παρέδες και ΜακΆλιστερ. Πρεμιέρα σήμερα, στις 12:00 απέναντι στους Σαουδάραβες.

Αργεντινή – Σαουδική Αραβία: Η ανάλυση του Stoiximaview

Η Σαουδική Αραβία ολοκλήρωσε μεγάλη έκπληξη στην Προκριματική φάση του Μουντιάλ στη ζώνη της Ασίας, τερματίζοντας πάνω από Ιαπωνία και Αυστραλία, στον όμιλο, με επτά νίκες σε 10 αγώνες (7-2-1). Πόνταρε κυρίως στην σκληροτράχηλη άμυνά της, δεχόμενη μόλις έξι τέρματα στη διαδικασία. Κάπως έτσι πήρε το εισιτήριο για την τελική φάση του Μουντιάλ 2022, δεύτερο διαδοχικό μάλιστα, αφού βρέθηκε και στη Ρωσία το 2018. Το ρόστερ της απαρτίζεται από παίκτες που αγωνίζονται στις κορυφαίες ομάδες του εγχώριου πρωταθλήματος (Αλ-Αχλί, Αλ Σαμπάμπ, Αλ Νασρ).

Με τον Ερβέ Ρενάρντ στον πάγκο, που έχει θητεύσει και την Εθνική Μαρόκου, θέλει να ολοκληρώσει μια αξιοπρεπή πορεία, αφού έτσι κι αλλιώς μοιάζει πολύ δύσκολο να διεκδικήσει την πρόκριση για τα νοκ-αουτ της διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Αργεντινή και Σαουδική Αραβία είναι προγραμματισμένη για τις 12:00 της Τρίτης.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ