Πρόταση με αξία από το κύπελλο Σκωτίας

Πρόταση με αξία από το κύπελλο Σκωτίας

Πρόταση για ταμείο έρχεται από το κύπελλο Σκωτίας

Τα προγνωστικα στοιχημα σήμερα περιλαμβάνουν, εκτός από Μουντιάλ, και δράση σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και διοργανώσεις. Πρόταση για ταμείο έρχεται από το κύπελλο Σκωτίας.

*Τρίτος γύρος για το Κύπελλο Σκωτίας. Μονή αναμέτρηση, στην πιθανότητα ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΚΛΑΙΝΤ (Α’ ΣΚΩΤΙΑΣ)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία εναντίον της Φόλκερκ με σκορ 3-3, στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι φιλοξενούμενοι με τον Μόρισον στο 21’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Τικίτο στο 28’ και δέχθηκαν την ανατροπή από τον Άλαν στο 41’. Το 2-2 πέτυχε ο Όλιβερ στο 54’ και το 3-2 ο Άλαν με δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 62’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ολουασέγκαν στο 68’.

Το τρίποντο μέσα από τα χέρια της έχασε η Κλάιντ κόντρα στη Φόλκερκ. Παρά το γεγονός ότι έμεινε πίσω στο σκορ, κατάφερε να το ανατρέψει πριν την ανάπαυλα, όμως οι φιλοξενούμενοι πίεσαν έντονα και εκμεταλλεύτηκαν τις αστάθειες που έβγαλε αμυντικά, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα στην επανάληψη.

Αντίδραση θέλει να βγάλει μετά τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος, επιστρέφοντας στις νίκες. Δεν είναι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση, έχει πολλά προβλήματα αμυντικά, με αποτέλεσμα να δέχεται συνεχώς γκολ, ενώ το γεγονός ότι βρίσκει εξίσου δίχτυα δεν την έχει βοηθήσει ιδιαίτερα να ξεφύγει από τη δύσκολη αυτή κατάσταση. Αντιμετωπίζει μια από τις πιο δυνατές ομάδες της Β’ Σκωτίας, γι’ αυτό και θα πρέπει να μην την υποτιμήσει σε καμία περίπτωση, αφού μπορεί εύκολα να βρεθεί προ εκπλήξεως.

Κλάιντ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ (Β’ ΣΚΩΤΙΑΣ)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία εναντίον της Φόρφαρ με σκορ 2-2, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Εντίτι στο 8’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Βιντλ στο 40’. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Χάτον στο 48’, όμως πήραν ξανά προβάδισμα με τον ΜακΚλούσκι στο 63’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γουίλσον στο 64’.

Την ισοπαλία κατάφερε να σώσει η Νταμπάρτον κόντρα στη Φόρφαρ. Δεν μπήκε καλά στο πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πάρουν «ασφαλές» προβάδισμα στο σκορ, όμως λίγο πριν την ανάπαυλα κατάφερε να μειώσει. Στο δεύτερο μέρος απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, το οποίο και εκμεταλλεύτηκε πλήρως στη συνέχεια, φέρνοντας το ματς στα ίσα.

Την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται θέλει να εκμεταλλευτεί ώστε να πάρει την πρόκριση απέναντι στην Κλάιντ. Έχει ρυθμό και ανεβασμένη ψυχολογία μετά τα διαδοχικά θετικά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος, την ώρα που βρίσκει δίχτυα με τρομερή συνέπεια. Αμυντικά είναι αρκετά σταθερή, διατηρώντας σε αρκετές περιπτώσεις το μηδέν παθητικό, κάτι που την έχει βοηθήσει ιδιαίτερα στο να αποσπάσει τα θετικά αυτά αποτελέσματα.

Νταμπάρτον Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Σε καλύτερη κατάσταση η Νταμπάρτον και παρά το γεγονός ότι βρίσκεται μία κατηγορία χαμηλότερα, θεωρούμε πως μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Επιλέγουμε το 2 DNB σε απόδοση 1.90.

Διαβάστε την ανάλυση του ματς, όπως και όλων των υπόλοιπων αγώνων σήμερα εδώ:

https://www.betarades.gr/klaint-ntamparton/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ