Πρόταση με αξία από το Ισπανία – Γερμανία

Πρόταση με αξία από το Ισπανία – Γερμανία

Το σπουδαίο παιχνίδι Ισπανία - Γερμανία ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα Μουντιάλ 2022

Το σπουδαίο παιχνίδι Ισπανία – Γερμανία ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα Μουντιάλ 2022 και το Betarades.gr έχει πρόταση με αξία από το μεγάλο ματς που διεξάγεται στις 21:00.

*Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για πέμπτη φορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Γερμανία σημείωσε δύο νίκες και μία ισοπαλία στις τρεις πρώτες, ωστόσο γνώρισε την ήττα με 1-0 στην πιο πρόσφατη από την Ισπανία το 2010.

*Η Γερμανία πανηγύρισε μόλις μία νίκη στις επτά τελευταίες αναμετρήσεις με την Ισπανία σε όλες τις διοργανώσεις (δύο ισοπαλίες, τέσσερις ήττες): Τον Νοέμβριο 2014 με 1-0 σε φιλικό.

Δείτε τα Προγνωστικά Μουντιάλ 2022

*Η Γερμανία γνώρισε τρεις ήττες στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όσες μέτρησε στις προηγούμενες 21!

*Μόλις τρεις φορές στο παρελθόν η Ισπανία πραγματοποίησε το 2Χ2 στο ξεκίνημα ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου: Το 1950, το 2002 και το 2006.

ΙΣΠΑΝΙΑ

Δείτε εδώ όλο το ρόστερ με αναλυτικές πληροφορίες για όλους τους παίκτες της Ισπανίας

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με 7-0 της Κόστα Ρίκα. Δύο γκολ πέτυχε ο Φεράν Τόρες (31′ πεν., 54′), από ένα οι Ντάνι Όλμο (11′), Ασένσιο (21′), Γκάβι (74′), Σολέρ (90′) και Μοράτα (90+2′).

Καταιγιστική παρουσιάστηκε η Ισπανία στην πρεμιέρα με αντίπαλο την Κόστα Ρίκα, την οποία φιλοδώρησε με επτά γκολ! Έφτασε σε ποσοστό κατοχής μπάλας 82% και δημιούργησε συνολικά 17 ευκαιρίες (σ.σ. οχτώ στην εστία), την ώρα που η ομάδα της Κεντρικής Αμερικής κατέγραψε… μηδέν!

Αξιοσημείωτο είναι πως οι «φούριας ρόχας» είχαν 3.53 xGoals στην αναμέτρηση που έλαμψαν τα αστέρια των νεαρών Γκάβι και Πέδρι, την ώρα που δεν υστέρησε κανείς. Ο βαθμός δυσκολίας για το ομοσπονδιακό συγκρότημα του Λουίς Ενρίκε ανεβαίνει κατακόρυφα απόψε, απέναντί του τίθεται η τέσσερις φορές πρωταθλήτρια κόσμου Γερμανία που προέρχεται από ήττα (με ανατροπή) στην πρεμιέρα.

Η Ισπανία αντιμετώπισε στο παρελθόν μόλις μία ομάδα πέντε φορές στα τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, τη Βραζιλία. Γνώρισε για τελευταία φορά την ήττα από τα «πάντσερ» σε επίσημη αναμέτρηση στο Euro 1988 (2-0). Στην τελευταία μεταξύ τους μάχη επικράτησε εντός έδρας με το εμφατικό 6-0 στο πλαίσιο του Nations League (17/11/20).

«Η Γερμανία παίζει πάντα επιθετικά, θέλει να έχει την κατοχή μπάλας και να κυριαρχεί στις αναμετρήσεις της. Περιμένουμε μία όμορφη πρόκληση, έχουμε ίδιες βλέψεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο, οπότε περιμένω μία ανοιχτή μάχη», υπογράμμισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «φούριας ρόχας». Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα, «παίζει» το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές στο βασικό σχήμα.

ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έχει σημειώσει 16 πέναλτι στο Παγκόσμιο Κύπελλο, τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης (σ.σ. χωρίς τη διαδικασία των πέναλτι).

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Κράτησε το μηδέν στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Δείτε εδώ όλο το ρόστερ με αναλυτικές πληροφορίες για όλους τους παίκτες της Γερμανίας

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 2-1 από την Ιαπωνία. Προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκουντογκάν στο 33′. Στο δεύτερο ημίχρονο είδε τον Ντόαν να ισοφαρίζει στο 75′, ενώ οχτώ λεπτά αργότερα ο Ασάνο έκανε την ανατροπή των δεδομένων.

Δεν θα μπορούσε να φανταστεί χειρότερο ξεκίνημα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ η Γερμανία… Αποτελούσε το ακλόνητο φαβορί για νίκη στην πρεμιέρα με αντίπαλο την Ιαπωνία, πήρε προβάδισμα από την άσπρη βούλα του πέναλτι στο 33′ με τον Γκουντογκάν, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι στο 60′.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Γκνάμπρι (σ.σ. είχε επίσης δοκάρι στο 47′) έχασε διπλή μοναδική ευκαιρία για το 2-0, προτού οι «μπλε σαμουράι» χτυπήσουν στο 75′. Επτά λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90′ ο Σλότερμπεκ έχασε τον Ασάνο που τον «έφαγε» στο σπριντ και πάτησε στη μεγάλη περιοχή ανατρέποντας τα δεδομένα από πολύ δύσκολη γωνία.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο τερματοφύλακας Νόιερ φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για το δεύτερο γκολ. Τα «πάντσερ» γνώρισαν την ήττα στην πρεμιέρα για δεύτερο σερί Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά δεν έχουν κάνει ποτέ στην ιστορία το αρνητικό 2Χ2. Αντιμετωπίζουν την Ισπανία για πρώτη φορά μετά τον Νοέμβριο 2020, όταν είχαν ηττηθεί με το βαρύ 6-0 στη Σεβίλλη: Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν η πρώτη φορά που δέχονταν έξι γκολ από το Παγκόσμιο Κύπελλο 1958 (6-3 από τη Γαλλία).

«Η πορεία μας στις δύο τελευταίες διοργανώσεις δεν ήταν καλή, θέλουμε να αποφύγουμε κάτι ανάλογο. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι. Έχουμε μπροστά μας τον πρώτο τελικό με την Ισπανία», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας. Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Σανέ, δεν αποκλείεται ο Σούλε να αντικατασταθεί με έναν εκ των Κλόστερμαν και Κέρερ.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Η Γερμανία δεν γνώρισε δύο σερί ήττες στη φάση των ομίλων ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου ποτέ στο παρελθόν.

*Ο Ιλκάι Γκουντογκάν πέτυχε εννέα γκολ σε 22 συμμετοχές με την Γερμανία από το ξεκίνημα του 2021.

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η Γερμανία, περιμένουμε να βγάλει αντίδραση κόντρα στην Ισπανία που προέρχεται από εμφατική εμφάνιση και ξέσπασμα σε βάρος της Κόστα Ρίκα. Υπάρχει η κατάλληλη εμπειρία και ποιότητα για να δούμε γκολ ένθεν κακείθεν, θεωρούμε πως το σκορ ξεκινάει από το 1-1 και θα ξεφύγει. Για αυτό επιλογή μας αποτελεί το Goal / Goal & over 2,5 σε απόδοση 2.02.

Η ανάλυση του αγώνα και όλων των παιχνιδιών της ημέρας εδώ:

https://www.betarades.gr/ispania-germania/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ