Το σετ αποδόσεων προκαλεί στο Κροατία – Καναδάς

Το σετ αποδόσεων προκαλεί στο Κροατία – Καναδάς

Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση

Ακόμη ένα σημαντικό παιχνίδι διεξάγεται σήμερα Κυριακή για το Μουντιάλ 2022, με την Κροατία να αντιμετωπίζει στις 18:00 τον Καναδά για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, την οποία μπορείτε να βρείτε στα Προγνωστικά Μουντιάλ και ενώ διαθέσιμα υπάρχουν και τα Μακροχρόνια Μουντιάλ.

*Αυτή θα είναι η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στην ιστορία τους.

*Ο Καναδάς έχει ηττηθεί και στα 4 παιχνίδια που έχει δώσει σε φάση ομίλων Παγκοσμίου Κυπέλλου, αποτυγχάνοντας μάλιστα να σκοράρει σε κάποιο από αυτά.

*Ο Ατίμπα Χάτσινσον αναμένεται να φτάσει σήμερα τις 100 συμμετοχές φορώντας το εθνόσημο του Καναδά, με το μέσο της Μπεσίκτας να γίνεται ο πρώτος παίκτης που φτάνει τριψήφιο αριθμό συμμετοχών με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

*Η Κροατία έχει αντιμετωπίσει ομάδες από τη Βόρεια και Κεντρική Αμερική τρεις φορές στην ιστορία της στο Παγκόσμιο κύπελλο, μετρώντας 1 νίκη απέναντι στην Τζαμάικα (1998)και 2 ήττες από το Μεξικό (2002, 2014).

*Πριν το 0-0 με το Μαρόκο για το πρώτο της παιχνίδι στον όμιλο, η Κροατία είχε βρει το δρόμο προς τα δίχτυα σε 11 συνεχόμενα παιχνίδια Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η τελευταία φορά που δεν είχε σκοράρει ήταν στο 0-0 απέναντι στην Ιαπωνία, για τη φάση των ομίλων το 2006.

ΚΡΟΑΤΙΑ

Δείτε εδώ όλο το ρόστερ με αναλυτικές πληροφορίες για όλους τους παίκτες της Κροατίας

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα απέναντι στο Μαρόκο, για την πρεμιέρα του ομίλου. Σε ένα παιχνίδι με λίγες ευκαιρίες εκατέρωθεν, η Κροατία παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και ένα κλικ πιο κάτω σε ταχύτητα από τους Μαροκινούς. Δεν απειλήθηκε όμως ιδιαίτερα, με το 0-0 να μένει μοιραία μέχρι τέλους.

Σε ένα αποτέλεσμα που περισσότερο την κολακεύει, παρά την αδικεί, η ομάδα του κόουτς Ντάλιτς παρουσιάστηκε αργή, άνευρη και δίχως έμπνευση στον αγωνιστικό χώρο. Σε πολλές περιπτώσεις φάνηκε να τα περιμένει όλα από τον Λούκα Μόντριτς, με τον ηγέτη των Κροατών να μην μπορεί να κάνει τη διαφορά για το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα. Βέβαια, η ιστορία θα μπορούσε να είναι διαφορετική, αν ο Βλάσιτς δεν αστοχούσε από τα όρια της μικρής περιοχής λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Καλείται να βγάλει αντίδραση στη σημερινή αναμέτρηση, με τις δηλώσεις του προπονητή του Καναδά να αποτελούν τον τέλειο καταλύτη. Ο Τζον Χέρντμαν δήλωσε χαρακτηριστικά πως η ομάδα του θα κατατροπώσει την Κροατία, με τα λεγόμενα του να συνοδεύονται από μερικά «γαλλικά». «Η ομάδα μας αξίζει το σεβασμό όλων. Είμαστε οι φιναλίστ του προηγούμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου, σεβόμαστε τους πάντες το ίδιο και περιμένουμε και από εκείνους ανάλογη αντιμετώπιση», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ντάλιτς, που δεν συνερίστηκε τις απολογητικές δηλώσεις του Καναδού κόουτς.

Αμφίβολη η χρησιμοποίηση του Βλάσιτς στην αρχική ενδεκάδα, με τον επιθετικό της Γουέστ Χαμ να αποχωρεί στο ημίχρονο του παιχνιδιού με το Μαρόκο λόγω ενοχλήσεων. Δεν προπονήθηκε με την ομάδα ο Βίντα, με τον 33χρονο κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ να ταλαιπωρείται από μυϊκές ενοχλήσεις. Η συμμετοχή του στη σημερινή αναμέτρηση κρίνεται ως αμφίβολη.

ΚΡΟΑΤΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Με Χ ημίχρονο ολοκληρώθηκαν τα 5/6 τελευταία επίσημα παιχνίδια της.

*Με n/g ολοκληρώθηκαν τα 10 από τα 16 παιχνίδια που έχει δώσει η Κροατία σε φάση ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

*Έχει σκοράρει στα 10 από τα 16 παιχνίδια που έχει δώσει σε φάση ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΚΑΝΑΔΑΣ

Δείτε εδώ όλο το ρόστερ με αναλυτικές πληροφορίες για όλους τους παίκτες του Καναδά

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε την ήττα με 1-0 από το Βέλγιο, για την πρώτη αγωνιστική του ομίλου. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, με τον Μπατσουαγί να διαμορφώνει το τελικό 1-0 στο 44ο λεπτό. Μοιραίος για τον Καναδά ο Αλφόνσο Ντέιβις, που είδε το πέναλτι του στο 11′ να σώζεται από τον Τιμπό Κουρτουά.

Απογοητευμένοι οι Καναδοί από την ήττα τους, κυρίως με βάση την εικόνα τους στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού. Ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και σπατάλησαν αρκετές καλές ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ, με μεγαλύτερη αυτή του 11ου λεπτού, όταν ο άσος της Μπάγερν Μονάχου, Αλφόνσο Ντέιβις, δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την εκτέλεση πέναλτι που ανέλαβε. Μπορεί το 1-0 να έγινε σε κρίσιμο χρονικό σημείο (44′), αλλά οι Καναδοί δεν το έβαλαν κάτω, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για κάποιο γκολ στο β’ μέρος, αλλά ήταν φλύαροι στην τελική προσπάθεια και δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα.

Οι δηλώσεις του κόουτς Χέρντμαν «δυναμίτισαν» το κλίμα εν όψει της αναμέτρησης με την Κροατία, με τον 47χρονο να δηλώνει αλαζονικά ότι η ομάδα του θα κατανικήσει την αντίπαλο της, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις, τόσο του κροατικού Τύπου, όσο και του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος των Κροατών.

Δεν αναφέρονται προβλήματα τραυματισμών.

ΚΑΝΑΔΑΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*N/g στα 8/10 τελευταία επίσημα παιχνίδια του.

*Δεν έχει σκοράρει σε κανένα από τα 4 παιχνίδια που έχει δώσει στην ιστορία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

*Με under2.5+n/g ολοκληρώθηκαν και τα 4 παιχνίδια της ιστορίας του σε ομίλους Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ:

Η Κροατία απογοήτευσε με την εικόνα της απέναντι στο Μαρόκο και θα πρέπει να ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση της σήμερα, αν θέλει να πάρει κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Οι Καναδοί ήταν καταιγιστικοί για ένα ημίχρονο απέναντι στο Βέλγιο και χρειάζονται την πρώτη νίκη της ιστορίας τους σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, αν θέλουν να έχουν ελπίδες πρόκρισης στα νοκ-άουτ παιχνίδια. Το σετ αποδόσεων προκαλεί, με βάση την εικόνα των δύο ομάδων στην πρεμιέρα. Για τους λόγους αυτούς, επιλέγουμε Χ2 Δ.Ε. σε απόδοση 1.80.

Η ανάλυση του αγώνα και όλων των παιχνιδιών της ημέρας εδώ:

https://www.betarades.gr/kroatia-kanadas/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ