StoiximaView: Οι αγώνες της Δευτέρας 28/11 (Αναλύσεις)

StoiximaView: Οι αγώνες της Δευτέρας 28/11 (Αναλύσεις)

To StoiximaView σας ταξιδεύει στο Μουντιάλ 2022 μέσα από τη σελίδα Μουντιάλ 2022 που θα βρείτε στο site. Με καθημερινά προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και αναλυτικά αφιερώματα για κάθε ομάδα που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Βραζιλία – Ελβετία (18:00) – Ανάλυση: Κυρίαρχη η Βραζιλία, ανέβασε ρυθμό και απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησε δίκαια και εύκολα της Σερβίας με 2-0. Σκόρερ και των δύο τερμάτων ο Ριτσάρλισον, στο 62’ και στο 73’, αλλά το δεύτερο θέτει υποψηφιότητα για γκολ του Μουντιάλ. Για την ώρα, ως τώρα είναι με διαφορά το καλύτερο. Γύρισμα από τον Βινίσιους, κοντρόλ και εντυπωσιακό γυριστό σουτ, σκόραρε ένα πραγματικά υπέροχο τέρμα. «Ζωγραφιά». Η Βραζιλία θέλει να… τελειώνει από σήμερα με την πρόκριση, την ώρα που είναι πλήγμα η απουσία του ηγέτη της. Ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε, οι εικόνες από τον πρησμένο του αστράγαλο σοκάρουν, αλλά λένε ότι θα είναι έτοιμος για τα νοκ άουτ. Δεν θα παίξει ούτε την τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο το Καμερούν. Έχει παίκτες η Βραζιλία να καλύψουν το κενό του, είναι πολλοί εκείνοι που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Δείτε, στο παιχνίδι με τη Σερβία, απλά ποιοι ήρθαν από τον πάγκο: Ροντρίγκο, Ζεσούς, Άντονι, μαζί με Μαρτινέλι και Φρεντ.

Τα Προγνωστικά του Γιώργου Περπερίδη: Σον, γκολ και κόρνερ

Βραζιλία – Ελβετία (18:00) – Ανάλυση: Η Ελβετία μπήκε κι εκείνη με το δεξί. Σε ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι, νίκησε 1-0 το Καμερούν με το γκολ του Εμπολό στο 48’, ίσως γιατί έτσι έπρεπε να γραφτεί η ιστορία. Μία ιστορία που «λέει» ότι ο Εμπολό δεν πανηγύρισε το γκολ του διότι είναι γεννημένος στο Καμερούν! Το έχουμε ξαναπεί, η Ελβετία έχει δυνατό υλικό, με παίκτες ποιοτικούς που μπορούν να κάνουν καλά πράγματα. Μία πολύ ισορροπημένη ομάδα που αν καταφέρει να αποδώσει με ομαδικότητα και αποτελεσματικότητα, μπορεί να κάνει ωραία πράγματα στη διοργάνωση. Οι Ελβετοί ξέρουν ότι είναι το αουτσάιντερ απέναντι στην Βραζιλία, όπως και το ότι αν πάρουν κάτι από το παιχνίδι, θα αυξήσουν κατακόρυφα τις πιθανότητες πρόκρισης. Δεν είναι εύκολος ο όμιλος. Καθόλου εύκολος, αλλά μπήκε με το δεξί στο Μουντιάλ 2022 και έτσι θέλει να συνεχίσει, με αποτέλεσμα κόντρα στο φαβορί.

Δες την εκτίμηση του αγώνα Βραζιλία – Ελβετία (28/11/22)

Πορτογαλία – Ουρουγουάη (21:00) – Ανάλυση: Δεν έχει απλά μια ευκαιρία πρόκρισης. Έχει και την ευκαιρία να στείλει… σπίτι της μια ομάδα που φιλοδοξεί να φτάσει ψηλά. Άρα να έχει έναν αντίπαλο λιγότερο η Πορτογαλία, στη δική της προσπάθεια για να κάνει κάτι αξιόλογο στο Μουντιάλ 2022. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος δεν κέρδισε με τον… παραδοσιακό τρόπο του προπονητή τους στο πρώτο παιχνίδι την Γκάνα. Ηταν σε αυτό το 1-0, μέχρι που οι Γκανέζοι ισοφάρισαν και οι Πορτογάλοι πάτησαν το πόδι στο γκάζι. Βρήκαν δύο γκολ, πήγαν στο 3-1, αγχώθηκαν στο φινάλε. Από το 3-2 στο 89′ και από την τεράστια ευκαιρία των Γκανέζων στο 99′ του αγώνα. Τέλος καλό, όλα καλά για τον Κριστιάνο και την παρέα του που έχουν και εξαιρετικό κλίμα.

Με πρωτοβουλία του ηγέτη της ομάδας βγήκαν όλοι μαζί και έφαγαν, σε ένα δείπνο συσπείρωσης πριν τη δύσκολη συνέχεια που υπάρχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Τα Προγνωστικά του Στράτου Ζαλούμη: Το πρώτο του Βινίσιους

Πορτογαλία – Ουρουγουάη (21:00) – Ανάλυση: Πολύ μέτρια έως… κακή η Ουρουγουάη στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ, έμεινε στο 0-0 με τη Νότια Κορέα. Είχε δύο δοκάρια, ένα με τον Γοδίν στο πρώτο μέρος και ένα με τον Βαλβέρδε στο φινάλε, πέραν τούτων όμως δεν έδειξε τίποτα απ’ όσα περιμέναμε. Αργή ανάπτυξη, χωρίς φαντασία και άγχος μην πάθει κάποια ζημιά από τον Σον και τους συμπαίκτες του. Λίγο έλεψε να γίνει από λάθος του τερματοφύλακα Ροσέτ, που παραλίγο να… σερβίρει ένα εύκολο γκολ στον Σον όταν έδιωξε βιαστικά την μπάλα. Τελικός για την Ουρουγουάη το ματς απέναντι στους Πορτογάλους, σαφώς ο πρώτος τους στόχος είναι η νίκη, το βασικό όμως είναι να μη χάσουν. Ώστε να μείνουν ζωντανοί ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής. Δεν έχουν προβλήματα, με μάσκα αναμένεται να παίξει και πάλι ο Σον.

Δες την εκτίμηση του αγώνα Πορτογαλία – Ουρουγουάη (28/11/2022)

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις Μουντιάλ, Προγνωστικά Μουντιάλ, ενώ μπορείτε στο δωρεάν Mundial Game μπορείς να γίνεις ο κορυφαίος tipster, επιλέγοντας ποια ομάδα θα σηκώσει το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Μάθε περισσότερα για τα Mundial 2022 – Battles του StoiximaView

Το StoiximaView σας βάζει στον ρυθμό του Μουντιάλ 2022.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ