ΕΦΕΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΕΦΕΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΕΦΕΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Και να’ μαστε πάλι εδώ. Μετά το περασμένο Μάιο και την τεράστια «μάχη» που έδωσε η Εφές με τον Ολυμπιακό, στο Βελιγράδι, για μια θέση στον μεγάλο τελικό της Euroleague.

Η λύση σε έναν απίθανο αγώνα ήρθε με το σουτ του Μίτσιτς, ο οποίος έδωσε την νίκη στην ομάδα του, την πρόκριση και τελικά την ευκαιρία να στεφθεί η Εφές και πάλι πρωταθλήτρια Ευρώπης. Οι δύο ομάδες συναντώνται ξανά, για την 11η αγωνιστικής της Euroleague και τα πράγματα να είναι αρκετά πιο απλά.

Η τουρκική ομάδα είναι η back to back πρωταθλήτρια, αλλά για ακόμα μια φορά, ως συνήθως, δεν έχει ξεκινήσει την σεζόν ιδανικά. Τα τελευταία χρόνια η Εφές ξεκινάει νωθρά και τελειώνει την σεζόν εντυπωσιακά. Φέτος, μετρά 5-5 ρεκόρ στην διοργάνωση, ψάχνοντας τα πατήματα της. Ο Λάρκιν ήταν εκτός από την αρχή της σεζόν και επιστρέφει σήμερα και περιμένουν όλοι τα πράγματα να γίνουν καλύτερα.

Η Εφές έχει 3 σερί νίκες και υποδέχεται τον Ολυμπιακό, με υψηλό κίνητρο, αφού οι δύο ομάδες έχουν πάντα ανοιχτούς λογαριασμούς. Μίτσιτς και Κλάιμπερν είναι οι δύο παίκτες που κάνουν όλη την δουλειά μέχρι εδώ και ξέρουν πάρα πολύ καλά από μεγάλα ματς.

Απέναντι στην πρωταθλήτρια, μία από τις καλύτερες ομάδες φέτος. Ο Ολυμπιακός παίζει εξαιρετικά σε Ελλάδα και Ευρώπη και έχοντας αλλάξει το στάτους του, πλέον, μπαίνει σε αυτά τα παιχνίδια όχι ως αουτσάιντερ, αλλά ως διεκδικητής. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι στην Κωνσταντινούπολη, έχοντας ρεκόρ 7-3 και θέλουν να μείνουν ψηλά στην βαθμολογία. Άλλωστε τους αξίζει.

Παίζουν πολύ καλό μπάσκετ. Προέρχονται από την νίκη κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου, ενώ ο Σάσα Βεζένκοφ είναι ο πολυτιμότερος παίκτης του Νοεμβρίου στην Ευρωλίγκα. Ο Βούλγαρος φόργουορντ έχει κάνει μερικά απίστευτα ματς, παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο και αυτή την στιγμή ελάχιστοι παίκτες τον… κοιτάνε. Οι δύο ομάδες που θα βγουν στο παρκέ απόψε είναι εξαιρετικά επιθετικές.

Έχουν 83.6 πόντους οι γηπεδούχοι, κατά μέσο όρο στην επίθεση τους, ενώ ο Ολυμπιακός σκοράρει 85.3 ανά ματς. Το παρκέ θα γεμίσει με κάποιους από τους καλύτερους παίκτες της διοργάνωσης και είναι από τα παιχνίδια που ανυπομονεί το μπασκετικό κοινό της Ευρώπης να παρακολουθήσει.

Η αναμέτρηση για την Ευρωλίγκα ανάμεσα σε Εφές και Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 της Πέμπτης.

ΕΦΕΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ