StoiximaView: Οι αγώνες της Δευτέρας 5/12 (Αναλύσεις)

StoiximaView: Οι αγώνες της Δευτέρας 5/12 (Αναλύσεις)

To StoiximaView σας ταξιδεύει στο Μουντιάλ 2022 μέσα από τη σελίδα Μουντιάλ 2022 που θα βρείτε στο site

To StoiximaView σας ταξιδεύει στο Μουντιάλ 2022 μέσα από τη σελίδα Μουντιάλ 2022 που θα βρείτε στο site. Με καθημερινά προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και αναλυτικά αφιερώματα για κάθε ομάδα που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ιαπωνία – Κροατία (17:00) – Ανάλυση: Η Ιαπωνία αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της διοργάνωσης, δίχως αμφιβολία. Όχι μόνο προκρίθηκε στη νοκ άουτ φάση, για 4η φορά στην ιστορία της, αλλά το έκανε και ως πρωτοπόρος σε όμιλο με Ισπανία, Γερμανία και Κόστα Ρίκα. Είναι η 2η συνεχόμενη διοργάνωση που περνάει στους «16», πιο πάνω δεν έχει πάει ποτέ. Το 2018, στη Ρωσία, ηττήθηκε με 3-2 από το Βέλγιο, αν και ήταν μπροστά στο σκορ ως και το 68’!! Χάθηκε μοναδική ευκαιρία να γράψει ιστορία και μπορεί να το κάνει τώρα, έστω και αν γνωρίζει πως είναι και πάλι το αουτσάιντερ. Σήκωσε κουβέντα το δεύτερο γκολ με την Ισπανία και αν πέρασε ή όχι η μπάλα την γραμμή αλλά η τεχνολογία «μίλησε». Νίκησε 2-1 τη Γερμανία και την Ισπανία και με ανατροπή και ηττήθηκε 1-0 από την Κόστα Ρίκα στη μοναδική φορά που απειλήθηκε. Καλύτερα είναι ο Τομιγιάσου και αναμένεται να παίξει στόπερ, καλύπτοντας το κενό του τιμωρημένου Ιτακούρα. Αμφίβολος, λόγω ίωσης, ο Κούμπο.

Τα Προγνωστικά του Γιώργου Περπερίδη: Πονηρό αουτσάιντερ

Ιαπωνία – Κροατία (17:00) – Ανάλυση: Η Κροατία προκρίθηκε ως 2η αφήνοντας εκτός το Βέλγιο μετά το 0-0 στο μεταξύ τους ματς. Τη… βόλεψε κιόλας, άλλωστε προφανώς και θα προτιμούσε να παίξει με την Ιαπωνία, παρά με την Ισπανία. Έστω και αν η τωρινή αντίπαλος έχει αποδειχθεί σκληρό καρύδι. Οι Κροάτες δεν ενθουσίασαν στην πρεμιέρα τους, στο 0-0 με το Μαρόκο, αλλά με τον Καναδά έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο. Σε παιχνίδι που… στράβωσε από νωρίς και βρέθηκαν να χάνουν από το 2’ με το γκολ του Ντέιβις, έβγαλαν τον χαρακτήρα τους και την ποιότητά τους και το πήραν με 4-1. Και μαζί με το 0-0 με το Βέλγιο, πήραν τη 2η θέση. Στο Μουντιάλ της Ρωσίας, το 2018, έφτασε ως τον τελικό η Κροατία, αλλά έχασε 4-2 από τη Γαλλία. Τώρα, έχει ιστορική ευκαιρία να βρεθεί… σβηστά ως τα προημιτελικά. Και εκεί, πού ξέρεις, πολλά μπορούν να γίνουν σε… ένα παιχνίδι. Για την ιστορία, ο νικητής από εδώ, παίζει με το νικητή από το Βραζιλία – Νότιος Κορέα. Αμφίβολος ο Σόσα, ο Κροάτης αριστερός μπακ έχει παίξει βασικός και στα τρία παιχνίδια των ομίλων.

Δες την εκτίμηση του αγώνα Ιαπωνία – Κροατία (5/12/22)

Βραζιλία – Νότιος Κορέα (21:00) – Ανάλυση: Ενα ολόκληρο… θρίλερ έζησαν όλες τις προηγούμενες μέρες τα μέλη και οι φίλοι της εθνικής Βραζιλίας. Και ο λόγος; Έχει να κάνει με τον Νεϊμάρ. Κανείς δεν μπορούσε να πει με σιγουριά αν θα είναι έτοιμος ο Βραζιλιάνος για το ματς με τη Νότιο Κορέα, ωστόσο χθες ο Τιάγκο Σίλβα ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου αν θα παίξει, με τον Τίτε να παίρνει το μικρόφωνο και να λέει «ναι». Ο Νεϊμάρ όλα δείχνουν πως θα προλάβει, όχι όμως ο Τέλες και ο Άλεξ Σάντρο, οι οποίοι είναι τραυματίες και το πρόβλημα για τη Βραζιλία έγκειται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Έχει ξεμείνει από επιλογές και δεν αποκλείεται να δούμε παίκτη με ανάποδο πόδι εκεί. Ίσως ο Ντανίλο να προτιμηθεί. Εκτός είναι και ο Γκαμπριέλ Ζεσούς, ο οποίος δε θα μπορέσει να αγωνιστεί σε κανένα άλλο ματς του Μουντιάλ.

Τα Προγνωστικά του Τάσου Νικολόπουλου: Δεν υπάρχει καμία βιασύνη…

Βραζιλία – Νότιος Κορέα (21:00) – Ανάλυση: Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, η Νότιος Κορέα κατάφερε και προκρίθηκε στους 16. Πήρε τη νίκη την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Πορτογαλία και την ίδια ώρα η Ουρουγουάη δεν βρήκε τρίτο γκολ με αποτέσμα οι Κορεάτες να πανηγυρίζουν σαν τρελοί την πρόκριση. Με τον Σον να ηγείται, η ομάδα του Μπέντο κατάφερε μια τεράστια επιτυχία. Αλλά τα πράγματα είναι σαφώς πιο δύσκολα απέναντι στη Βραζιλία. «Ο στόχος επετεύχθη, τώρα όμως θέλουμε να πάμε ακόμα παραπέρα. Θα θέλαμε να πάρουμε το Μουντιάλ, ας είμαστε όμως ρεαλιστές. Πάμε για το επόμενο ματς και βλέπουμε, αν περάσουμε θα δούμε το επόμενο» είπε ο Σον. Εκτός είναι ο Σακάι, που παίζει μπακ, αμφίβολος και ο εξτρέμ Χουάνγκ Χι Τσαν.

Δες την εκτίμηση του αγώνα Βραζιλία – Νότιος Κορέα (5/12/2022)

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις Μουντιάλ, Προγνωστικά Μουντιάλ, ενώ μπορείτε στο δωρεάν Mundial Game μπορείς να γίνεις ο κορυφαίος tipster, επιλέγοντας ποια ομάδα θα σηκώσει το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Μάθε περισσότερα για τα Mundial 2022 – Battles του StoiximaView

Το StoiximaView σας βάζει στον ρυθμό του Μουντιάλ 2022.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ