Το ΣΕΦ «γέρνει τη ζυγαριά»

Το ΣΕΦ «γέρνει τη ζυγαριά»

Σήμερα θα πάμε στοίχημα με το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, το οποίο συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλων των φίλων του μπάσκετ, με τις δυο ομάδες να υπόσχονται συγκινήσεις!

Γράφει ο Κώστας Κούσης

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ. Ο Άρης κέρδισε χθες εύκολα το Λαύριο και δικαίωσε την επιλογή μας για άσο και under στους 160 πόντους, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται με τρίποντα και «γκολ φάουλ» όταν η διαφορά ήταν μεγάλη λίγο πριν τη λήξη και οι άμυνες απλά έβλεπαν. Παρ’ όλα αυτά το θετικό μας σερί συνεχίστηκε, μετά από μια «κοιλιά», κι αυτό είναι ενθαρρυντικό για τη συνέχεια.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Μια συνέχεια που σήμερα θα πάμε στοίχημα με το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, το οποίο συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλων των φίλων του μπάσκετ, με τις δυο ομάδες να υπόσχονται συγκινήσεις!

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Προγνωστικά

Ο Ολυμπιακός με τη δύναμη της έδρας παραμένει το φαβορί αφού η ποιότητα του δεν αμφισβητείται, όπως και η «χημεία» που έχει σαν ομάδα. Αυτά τα στοιχεία είναι ικανά να υπερκεράσουν την φόρμα του Παναθηναϊκού που πάει στο ΣΕΦ με πέντε σερί νίκες, με επιτυχίες στην Ευρωλίγκα και εύκολες νίκες στη Basket League.

Τελευταία του επιτυχία στην Λιθουανία, για την Ευρωλίγκα, με εντυπωσιακό «διπλό» επί της φορμαρισμένης Ζαλγκίρις Κάουνας και πρωταγωνιστές τους Μπέικον και Ουίλιαμς. Αποτέλεσμα που έδωσε αυτοπεποίθηση και θα παραταχθεί στο ΣΕΦ ως άλλος… ΠΑΟ, με ανανεωμένο ρόστερ, ελέω Μπέικον και Ουόλτερς.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Οι δυο ομάδες θα παραταχθούν πλήρεις, ο ΠΑΟ ενέταξε κυρίως για ψυχολογικούς λόγους και τον Νίκο Παππά και πάλι στο ρόστερ, ενώ ο Ολυμπιακός προπονήθηκε υπό το βλέμμα του εκ των προέδρων, Παναγιώτη Αγγελόπουλου.

Ο παράγοντας έδρα είναι για εμάς πολύ σημαντικό στοιχείο σε κάθε ντέρμπι και παρά το ότι ο ΠΑΟ διαχρονικά έχει αποδείξει ότι δεν τον φοβίζει, σήμερα θα πάμε με τον άσο και το over 157,5 σε απόδοση 2,55 που βρίσκουμε στη Stoiximan. Ωραία απόδοση δίνει και το combo 1+Φαλ over 8,5 πόντους+Ουίλιαμς over 13,5. Στα υπ’ όψιν…

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:30 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός | 1 και over 157.5 (2,55@Stoiximan)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ