Ποντάρισμα σε φαβορί, goal και αράουτ

Ποντάρισμα σε φαβορί, goal και αράουτ

Σήμερα θα μάθουμε το τρίτο ζευγάρι των προημιτελικών

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Μας πλήγωσαν χθες τα πλάγια άουτ στα προγνωστικα, γιατί όλα τα άλλα γεγονότα που είχαμε βάλει στα Bet Builder πέρασαν. Στο Αγγλία – Σενεγάλη θέλαμε πρόκριση της Αγγλίας, να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ, να σκοράρει ο Κέιν και η Σενεγάλη να εκτελέσει 18 αράουτ. Εκτέλεσε 16 και στην τελευταία φάση του ματς, κέρδισαν πλάγιο, αλλά ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη. Πάλι καλά που δεν θέλαμε 17, γιατί θα είχα μείνει κάγκελο…

Στο απογευματινό ματς (Γαλλία – Πολωνία), σκόραρε ο Εμπαμπέ, κέρδισαν οι Γάλλοι, μπήκαν τουλάχιστον δύο γκολ, αλλά στα αράουτ οι Πολωνοί δεν μας δικαίωσαν. Εκτέλεσαν 13 και μέχρι τα 18 υπήρχε δρόμος.

Και είναι κρίμα, γιατί το να πιάνεις δύο σκόρερς δεν είναι και απλή υπόθεση, έστω και αν μιλάμε για τους Εμπαμπέ και Κέιν…

Σήμερα θα μάθουμε το τρίτο ζευγάρι των προημιτελικών. Το απόγευμα θα παλέψουν Ιάπωνες και Κροάτες και το βράδυ το μενού έχει το ματς Βραζιλία – Ν. Κορέα. Είναι αυτονόητο, ότι στα δύο αυτά παιχνίδια θα «χτίσουμε» στοίχημα. Πάμε να τα δούμε…

Ιαπωνία – Κροατία Προγνωστικά

Οι Ιάπωνες κατάφεραν σε όμιλο με Ισπανία και Γερμανία να τερματίσουν στην 1η θέση! Γιατί πολύ απλά, κέρδισαν και τους δύο. Οι Κροάτες στον δικό τους όμιλο, βρέθηκαν πίσω από το εκπληκτικό Μαρόκο, αλλά ήττα δεν γνώρισαν. Κέρδισαν 4-1 τον Καναδά και το μενού είχε δύο «λευκές» ισοπαλίες, με Μαρόκο και Βέλγιο.

Φαβορί για την πρόκριση είναι η Κροατία στο σημερινό Ιαπωνία – Κροατία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι μιλάμε για την ομάδα που το 2018 έφτασε στον τελικό του Μουντιάλ και ηττήθηκε από τη Γαλλία. Έχει έμπειρους παίκτες και θα προσπαθήσει να κόψει την φόρα και τον ενθουσιασμό των τυπικά γηπεδούχων.

Θα αγοράσω την πρόκριση της Κροατίας, θα ποντάρω στο καλοπληρωμένο goal/goal και θα συνεχίσω να μετρώ αράουτ. Θέλω οι Ιάπωνες να εκτελέσουν τουλάχιστον 19. Η απόδοση στα τρία αυτά γεγονότα, είναι εξαιρετική, αφού μιλάμε για 4,90!

Βραζιλία – Ν. Κορέα Προγνωστικά

Ματς με ξεκάθαρο φαβορί το Βραζιλία – Νότια Κορέα. Οι Βραζιλιάνοι έχουν τον πρώτο, αλλά και τον τελευταίο λόγο για την πρόκριση και θα τους στηρίξω, αφού όσο και αν δεν το θέλω, η «σελεσάο» θα πάρει λογικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι πάλεψαν όλα τα παιχνίδια, πήραν την πρόκριση για τους 16 την τελευταία στιγμή και τα κατάφεραν γιατί πάλεψαν όλα τα ματς. Ακόμα και στην ήττα τους με 3-2 από τη Γκάνα, πίεσαν για την ισοφάριση.

Στο σημερινό ματς, θα διεκδικήσουν τις λίγες πιθανότητες που έχουν και δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη, εάν βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Το goal/goal έχει υψηλή απόδοση και μαζί με την πρόκριση της Βραζιλίας και τα 18 αράουτ που θέλουμε από την παρέα του Χουάνγκ, φτάνει στο 5,10. Αρκετά καλή.

Προγνωστικά Στοιχήματος

17:00  ΙΑΠΩΝΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ (Bet Builder)

Πρόκριση ΚροατίαGoal/goal

Ιαπωνία over 18,5 πλάγια άουτ

Συνολική απόδοση: 4,90

21:00  ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΝΚΟΡΕΑ (Bet Builder)

Πρόκριση ΒραζιλίαGoal/Goal

ΝΚορέα over 17,5 πλάγια άουτ

Συνολική απόδοση: 5,10

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ