StoiximaView: Οι αγώνες της Τετάρτης 7/12 (Αναλύσεις)

StoiximaView: Οι αγώνες της Τετάρτης 7/12 (Αναλύσεις)

Οι αναλύσεις των αποψινών (7/12) αναμετρήσεων από το StoiximaView.

To StoiximaView σας ταξιδεύει στο Μουντιάλ 2022 μέσα από τη σελίδα Μουντιάλ 2022 που θα βρείτε στο site. Με καθημερινά προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και αναλυτικά αφιερώματα για κάθε ομάδα που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.  

Τερνάνα – Κάλιαρι (21:30) – Ανάλυση: Από το κακό στο χειρότερο η Τερνάνα. Καράβι που… βουλιάζει το τελευταίο διάστημα. Ήττα και από την προτελευταία της κατάταξης, Βενέτσια και έκτο συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα. Η Τερνάνα έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από τις 15 Οκτωβρίου, με τον Αουρέλιο Αντρεατσόλι να ψάχνει απεγνωσμένα το αντίδοτο στην αγωνιστική κρίση.

Δεύτερο ματς στην άκρη του πάγκο της Τερνάνα για τον 69χρονο τεχνικό, που καλείται να επαναφέρει σε ήρεμα νερά τον ιταλικό σύλλογο. 19-18 ο μέχρι τώρα απολογισμός στα γκολ για τους γηπεδούχους, που μετράνε τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα στο Stadium Libero Liberati. Εχει την πέμπτη καλύτερη εντός έδρας επίδοση στη δεύτερη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου η Τερνάνα, που δύσκολα παραβιάζεται η εστία της στο «σπίτι» της (τρία τέρματα παθητικό).

Τα Προγνωστικά του Γιώργου Περπερίδη: Μουντιάλ 2022 Στοίχημα: Φερνάντες ο σερβιτόρος, Μαρτίνες ο κλειδοκράτορας

Τερνάνα – Κάλιαρι (21:30) – Ανάλυση: Εχει… έρωτα με τις ισοπαλίες και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Απίθανο αυτό που συμβαίνει με την Κάλιαρι, που ναι μεν δεν φτάνει στο τρίποντο, αλλά ούτε και ηττάται. Πέμπτο συνεχόμενο Χ για την ομάδα της Σαρδηνίας, που παραμένει στη μέση του βαθμολογικού πίνακα της Serie B. Στη 12η θέση με 19 πόντους η ομάδα του Φάμπιο Λιβεράνι που θέλει να κάνει το step up για τα playoffs της κατηγορίας. Δέχεται και πετυχαίνει εύκολα γκολ η Κάλιαρι, με αποτέλεσμα στις έξι τελευταίες της αναμετρήσεις να έχει σημειωθεί Goal/ Goal. Μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες, δυο ήττες και επτά πόντους μετράει μακριά από το «σπίτι» της η ομάδα του Φάμπιο Λιβεράνι. Η εκτίμηση του αγώνα

Δες την αναλυτική Betshop Αξιολόγηση

Ρίο Άβε – Σπόρτινγκ (22:30) – Ανάλυση: Η Ρίο Άβε είναι ομάδα που αγωνίζεται στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εκτός έδρας δύσκολη νίκη με σκορ (1-0), απέναντι στη Μαρίτιμο. Η ομάδα του Λούις Φρέιρε, στο πρώτο μέρος δεν ήταν τόσο καλή στον αγωνιστικό χώρο. Έχασε ελάχιστες ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία και δεν βρήκε κάποιο γκολ. Στο δεύτερο μέρος το σκήνικο δεν άλλαξε και χρειάστηκε να φτάσει το παιχνίδι στο φινάλε του και στο 90′, για να έρθει το γκολ της νίκης. Το πέτυχε ο Αντερλάν Σάντος και χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του, για τη φάση των ομίλων του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας. Για την προσεχή αναμέτρηση απέναντι στη Σπόρτινγκ, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. 

Τα Προγνωστικά του Στράτου Ζαλούμη: Ειδικά Στοιχήματα Μουντιάλ: Τον αφήσαμε στο FM, τον βρήκαμε (και) στο Μουντιάλ!

Ρίο Άβε – Σπόρτινγκ (22:30) – Ανάλυση: Από την άλλη πλευρά η Σπόρτινγκ, εκτός από το πρωτάθλημα έχει θέσει ως στόχο και το Λιγκ Καπ Πορτογαλίας και τα αποτελέσματά της το μαρτυρούν αυτό πέραν των άλλων. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την εντός έδρας άνετη νίκη με σκορ (6-0) απέναντι στη Φαρένσε. Η ομάδα του Ρούμπεν Αμορίμ, έβαλε τις βάσεις για το τρίποντο από το πρώτο κιόλας μέρος της αναμέτρησης. Ο Παουλίνιο σκόραρε δύο φορές μέσα σε 2′ στο 20′ και το 22′ ενώ τη σκυτάλη πήρε ο Έντουαρντς στο 39′. Στο δεύτερο μέρος, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή ο Αλεξανδρόπουλος. Ο Πέδρο Γκονσάλβες στο 48′ έκανε το 4-0 ενώ στο 75′ ο Αρτούρ Γκόμες έκανε το 5-0. Για να σφραγίσει το τελικό σκορ ο Ματέους Φερνάντες από το σημείο του πέναλτι στο 85′. Για την προσεχή αναμέτρηση, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Η εκτίμηση του αγώνα

Stoiximan: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις Μουντιάλ, Προγνωστικά Μουντιάλ, ενώ μπορείτε στο δωρεάν Mundial Game μπορείς να γίνεις ο κορυφαίος tipster, επιλέγοντας ποια ομάδα θα σηκώσει το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Μάθε περισσότερα για τα Mundial 2022 – Battles του StoiximaView

Το StoiximaView σας βάζει στον ρυθμό του Μουντιάλ 2022.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ