Συνέχεια στο σερί της Parks

Συνέχεια στο σερί της Parks

Αμέσως μετά την κατάκτηση του 1ου τίτλου της σε αυτό το επίπεδο, η Πάρκς ευελπιστεί να συνεχίσει το σερί 5 νικών που έχει αρχίσει να γράφει από την προηγούμενη εβδομάδα στην Ανδόρρα.

Αμέσως μετά την κατάκτηση του 1ου τίτλου της σε αυτό το επίπεδο, η Πάρκς ευελπιστεί να συνεχίσει το σερί 5 νικών που έχει αρχίσει να γράφει από την προηγούμενη εβδομάδα στην Ανδόρρα. Η Αμερικανίδα, αν και δυσκολεύτηκε στους πρώτους γύρους, ήταν εντυπωσιακή τόσο στον ημιτελικό κόντρα στην Μπούσκα, όσο κυρίως στον τελικό απέναντι στην πιο έμπειρη Πίτερσον. To σίγουρο είναι πως η αυτοπεποίθησή της έχει χτυπήσει ταβάνι αλλά όπως έχω ξαναγράψει το ρίσκο είναι ιδιαίτερα αυξημένο όταν ένας παίκτης προέρχεται από κατάκτηση τίτλου, διότι το μυαλό έχει την τάση να χαλαρώνει μετά από την εκπλήρωση ενός στόχου.

Διαβάστε επίσης: Λιβάκοβιτς – Μπόνο: Δύο ξεχωριστοί «Superman» (pics)

Και στο τένις αν χαθεί η αυτοσυγκέντρωση, είσαι τελειωμένος από τη πρώτη μπαλιά. Παρά ταύτα, θα εμπιστευτώ σήμερα την Πάρκς να συνεχίσει το καλό της σερί, η οποία μπήκε για πρώτη φορά στη μικρή της καριέρα στο τοπ100 (ακριβώς νο100) και επομένως διαισθάνομαι ότι θα έχει μία δίψα να βάλει τις καλύτερες δυνατές βάσεις για την επόμενη χρονιά. Οι δυνατότητες της άλλωστε είναι μεγάλες, ενώ ας μην ξεχνάμε ότι κέρδισε την Σάκκαρη πριν κάτι μήνες στο κλειστό της Οστράβα. Όσο για την σημερινή της αντίπαλο, μπορεί να είναι στο νο24, αλλά η Zανγκ όπως έδειξε και την προηγούμενη εβδομάδα, είναι εκτός ρυθμού, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα τον βρει αυτή την εβδομάδα. Αναμφίβολα, εκείνο που με παρακίνησε για την επιλογή αυτή είναι η απόδοση της νίκης της Παρκς, αφού στο 2.20 δείχνει αρκετά αξιόπαικτη.

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ