StoiximaView: Οι αγώνες της Παρασκευής 9/12 (Αναλύσεις)

StoiximaView: Οι αγώνες της Παρασκευής 9/12 (Αναλύσεις)

To StoiximaView σας ταξιδεύει στο Μουντιάλ 2022 μέσα από τη σελίδα Μουντιάλ 2022 που θα βρείτε στο site

To StoiximaView σας ταξιδεύει στο Μουντιάλ 2022 μέσα από τη σελίδα Μουντιάλ 2022 που θα βρείτε στο site. Με καθημερινά προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και αναλυτικά αφιερώματα για κάθε ομάδα που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Κροατία – Βραζιλία (17:00) – Ανάλυση: Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντομινίκ Λιβάκοβιτς, ο οποίος ντύθηκε… Σούμπασιτς (είχε κάνει το ίδιο το 2018), η Κροατία κατάφερε να βρεθεί στα προημιτελικά. Κερδίζοντας στα πέναλτι την Ιαπωνία με τον Λιβάκοβιτς να πιάνει τρία απ’ αυτά, όπως τρία είχε πιάσει και ο Σούμπασιτς απέναντι στη Δανία το 2018 στην ίδια φάση. Αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στους Ιάπωνες, οι οποίοι προηγήθηκαν μάλιστα λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, αλλά το γκολ του Πέρισιτς έφερε στα ίσια το ματς. Στη συνέχεια οι Κροάτες έλεγξαν το ματς, δεν πήραν και ρίσκα, πήραν όμως την πρόκριση στα πέναλτι και συνεχίζουν την πορεία τους με το πιο δύσκολο ματς. Η Βραζιλία δεν αστειεύεται. Οι Κροάτες ήθελαν να έχουν περισσότερο κόσμο, αλλά δεν τα κατάφεραν, στο πλευρό τους θα βρεθούν 3.000 οπαδοί. Αμφίβολος είναι ο αριστερός μπακ, Σόσα, που δεν αγωνίστηκε με την Ιαπωνία.

Προγνωστικά Τάσος Νικολόπουλος: Κροατία – Βραζιλία Στοίχημα: Περνάει και πάει για μετωπική!

Κροατία – Βραζιλία (17:00) – Ανάλυση: Υγιεινός περίπατος και μπαλάρα από τη Βραζιλία. Με… θύμα τη Νότια Κορέα, η σελεσάο σημείωσε τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και με το τελικό 4-1 διέλυσε τους Ασιάτες για να πάρει άνετα την πρόκριση για τα προημιτελικά. «Δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου. Η ομάδα ήταν το ίδιο ή και περισσότερο παραγωγική από τα προηγούμενα παιχνίδια. Η διαφορά ήταν στην ουσία. Και στο Μουντιάλ μετρά η ουσία. Το θέλουμε αυτό στην πορεία» δήλωσε ο Τίτε. Ο Νεϊμάρ έπαιξε και σκόραρε με πέναλτι, θα είναι κανονικά και στο ματς με την Κροατία. Ο Άλεξ Σάντρο που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αριστερό γοφό και έχασε τα δύο προηγούμενα ματς μπήκε στις προπονήσεις και δείχνει πως θα προλάβει τον προημιτελικό. Εκτός, ως γνωστόν, οι Ζεσούς και Τέλες που δε θα αγωνιστούν ξανά στο Μουντιάλ. Η εκτίμηση του αγώνα

Δες την αναλυτική Betshop Αξιολόγηση

Ολλανδία – Αργεντινή (22:00) – Ανάλυση: Σπουδαίο παιχνίδι. Τώρα που έχουμε μπει στην τελική ευθεία, η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να κάνει τη διαφορά. Και αυτό ισχύει και στο στοιχημα. Η Ολλανδία δεν έχει θαμπώσει με την εικόνα της ως τώρα, αλλά βρέθηκε «σβηστά» ως τα προημιτελικά. Και τι είναι… τρία ματσάκια. Δεν λέμε ότι θα το σηκώσει, αλλά εδώ που έχουμε φτάσει, μπορείς να αποκλείσεις κάποιον πριν καν παίξει; Στους ομίλους, πέρασε πανεύκολα χωρίς να παίξει καλά. Προβλημάτισε ιδιαιτέρως, για να πούμε την αλήθεια, αλλά τη δουλειά της την έκανε. Οτιδήποτε λιγότερο θα ήταν αποτυχία στο γκρουπ που κληρώθηκε. Επιπλέον, στους «16», νίκησε 3-1 τις ΗΠΑ κάνοντας τα απολύτως απαραίτητα. Έκανε δύο (καλές) φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, έβγαλε δύο πανομοιότυπα γκολ με Ντεπάι (10’) και Μπλιντ (45+1’) και στην ουσία αυτό τη βοήθησε να πάρει την πρόκριση. Στο δεύτερο δεν έκανε κάτι, η Αμερική μείωσε στο 76’, απείλησε στο… καπάκι με ισοφάριση, αλλά στο 81’ ο Ντάμφρις, ο οποίος έκανε ματσάρα (1 γκολ, 2 ασίστ) τελείωσε τον αγώνα και έδωσε στους «οράνιε» το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά.

Τα Προγνωστικά του Αντώνη Κόκκινου: Ολλανδία – Αργεντινή Στοίχημα: Θα κάνουν υπομονή

Ολλανδία – Αργεντινή (22:00) – Ανάλυση: Η Αργεντινή μπαίνει στον αγώνα μισό βήμα πιο μπροστά. Της δίνουν πιο πολλές πιθανότητες να συνεχίσει. Βέβαια, όλα αυτά, στα… χαρτιά. Μπορεί η «περιπέτειά» της στο Μουντιάλ 2022 να ξεκίνησε στραβά με την ήττα-σοκ από τη Σαουδική Αραβία, ένα ματς που έστειλε στον κουβά στο στοιχημα πολύ κόσμο, όμως, στη συνέχεια το έστρωσε, βγάζοντας χαρακτήρα. Και αυτό έχει μεγάλη σημασία. Βλέπετε, οι δικοί της «τελικοί» ξεκίνησαν πολύ νωρίς, από τη 2η αγωνιστική των ομίλους του Μουντιάλ 2022. Νίκησε 2-0 το Μεξικό και 2-0 την Πολωνία και έτσι πήρε την πρωτιά στο γκρουπ. Μία πρωτιά που την «οδήγησε» στην Αυστραλία, κόντρα στην οποία είχε το πάνω χέρι. Το έδειξε στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, κυριάρχησε, προηγήθηκε στο 35’ με τον Μέσι και έκανε και το 2-0 στο 57’ με τον Άλβαρες. Η εκτίμηση του αγώνα

Stoiximan: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις Μουντιάλ, Προγνωστικά Μουντιάλ, ενώ μπορείτε στο δωρεάν Mundial Game μπορείς να γίνεις ο κορυφαίος tipster, επιλέγοντας ποια ομάδα θα σηκώσει το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Μάθε περισσότερα για τα Mundial 2022 – Battles του StoiximaView

Το StoiximaView σας βάζει στον ρυθμό του Μουντιάλ 2022.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ