Μέσι και…γκολ!

Μέσι και…γκολ!

Πρώτο ζευγάρι προημιτελικών στο πρόγραμμα σήμερα, στις 17:00 η σέντρα στο Κροατία – Βραζιλία...

Γράφει ο Στέφανος Αβραμίδης

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε για τη στήλη η φάση των “16” στα προγνωστικα στοιχηματος, 2/2 μετρήσαμε στα Μαρόκο – Ισπανία και Πορτογαλία – Ελβετία! Αρχικά οι Αφρικανοί έκαναν την έκπληξη αποκλείοντας στα πέναλτι τη “φούρια ρόχα”, θυμίζω πως είχαμε καταλήξει σε 1Χ διπλή ευκαιρία που είχε ήδη δικαιωθεί με την ολοκλήρωση του ενενηντάλεπτου χωρίς σκορ! Στη συνέχεια η ομάδα του Σάντος…εξερράγη και φιλοδώρησε με έξι γκολ το Σακίρι και την παρέα του, από το 51ο λεπτό είχε φτάσει το σκορ στο 3-0, με σχετική άνεση μας…προέκυψε το over 2.5 που ήταν και η επιλογή μας!

🎁 Βρίσκεις εδώ SUPER Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁

* 21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή
Βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Βραζιλία – Κροατία Προγνωστικά

Πρώτο ζευγάρι προημιτελικών στο πρόγραμμα σήμερα, στις 17:00 η σέντρα στο Κροατία – Βραζιλία στο “Education City Stadium”! Eντυπωσιακή η “σελεσάο” στο παιχνίδι με τη Νότιο Κορέα, μαζί με το σόου των Πορτογάλων κόντρα στους Ελβετούς “μιλάμε” για τις καλύτερες εμφανίσεις στη φετινή διοργάνωση! Πιθανότατα αυτή τη φορά ο Τίτε θα έχει στη διάθεσή του και τον Άλεξ Σάντρο, δύσκολα πάντως θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα, θυμίζω πως έχουν μείνει οριστικά εκτός τουρνουά οι Γκαμπριέλ Ζεσούς και Άλεξ Τέλες!

Με την απαράμιλλη ποιότητά της, και την πληθώρα των επιλογών, στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, Ραφίνια, Νέιμαρ, Βινίσιους και Ρισάρλισον το “καρέ” απειλής για τον αντίπαλο, η Βραζιλία έως και…τρομάζει, κόντρα στη σχετικά βαριά και “γερασμένη” Κροατία προφανώς και είναι το φαβορί, αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι θα κάνει περίπατο! Η ομάδα του Ντάλιτς έχει και τις μονάδες, βλ. Μόντριτς, Κόβατσιτς, Μπρόζοβιτς, Πέρισιτς, Κράμαριτς, ακόμη και Λιβάγια να προβληματίσει αλλά και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να…ορθώσει ανάστημα, περιμένω παιχνίδι υψηλού ανταγωνισμού με γκολ, προφανώς και θα σκοράρουν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι Βραζιλιάνοι, δέχθηκαν γκολ από Καμερούν και Νότιο Κορέα, γιατί όχι κι απόψε! Επιλέγω GG και OVER 2.5, στο 2.70 η απόδοση!

Ολλανδία – Αργεντινή Προγνωστικά

Ολλανδία – Αργεντινή κοντράρονται απόψε στις 21:00 στο δεύτερο προημιτελικό, εκρηκτική, κυρίως από την παρουσία των φίλων της “αλμπισελέστε”, αναμένεται η ατμόσφαιρα στο “Λουσάιλ Αϊκόνικ Στέντιουμ”! Κάθε άλλο παρά ελκυστικό, αποδεικνύεται όμως άκρως αποτελεσματικό, το ποδόσφαιρο που έχουν παρουσιάσει στο τουρνουά οι “οράνιε”, ο Φαν Χάαλ δέχεται δριμύτατη κριτική από φιλάθλους και legends αλλά δεν ιδρώνει το αυτί του! Χάκπο, Ντούμφρις, Ντε Γιονγκ και, στα τελευταία ματς, Ντεπάι οι παίκτες στους οποίους κατά κύριο λόγο στηρίζεται η ομάδα, πέρα από το αν το παιχνίδι της είναι όμορφο στο μάτι, που δεν είναι, η ποιότητά της δεν αμφισβητείται, της αρκούν στιγμές για να κάνει τη…δουλειά! Όσο για την Αργεντινή, όπως εκ των υστέρων αποδείχθηκε μάλλον καλό της έκανε τελικά η ήττα σοκ από τη Σαουδική Αραβία στην πρεμιέρα, κάθε φορά και καλύτερη, πιο αξιόπιστη και συντονισμένη η ομάδα του Σκαλόνι!

Κόντρα στην Αυστραλία ήλεγξε απολύτως τα πράγματα μέχρι και το τυχερό γκολ των “κανγκουρό” για τη μείωση του σκορ σε 2-1, η αλήθεια είναι πως οι πολλές χαμένες ευκαιρίες της στο ανοιχτό γήπεδο λίγο έλειψε να της κοστίσουν, ο Μαρτίνες έκανε την επέμβαση του τουρνουά, μέχρι την επόμενη, για την ομάδα του και η ζημιά απετράπη! Όσο ο Μέσι έχει την απόδοση, τη διάθεση και την ενέργεια που έβγαλε στο προηγούμενο παιχνίδι οι Αργεντινοί μπορούν να είναι ήσυχοι, το μεγάλο τους ηγέτη θα στηρίξει και σήμερα η στήλη! Σε απολύτως αμφίρροπο και δύσκολο να διαβαστεί ματς η ενδεδειγμένη λύση είναι μία, Μέσι να σκοράρει η επιλογή μας, στο 2.50 η απόδοση!   

Προγνωστικά Στοιχήματος

17:00 ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ: G/G & OVER 2.5 (2.70)21:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: ΜΕΣΙ να σκοράρει (2.50)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ