StoiximaView: Οι αγώνες της Πέμπτης 15/12 (Αναλύσεις)

StoiximaView: Οι αγώνες της Πέμπτης 15/12 (Αναλύσεις)

To StoiximaView σας ταξιδεύει στο Μουντιάλ 2022 μέσα από τη σελίδα Μουντιάλ 2022 που θα βρείτε στο site. Με καθημερινά προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και αναλυτικά αφιερώματα για κάθε ομάδα που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ Β’ – ΑΓΙΑΞ Β’ (21:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ: Με το δεξί επέστρεψε στο πρωτάθλημα μετά τη διακοπή ενός μήνα η Αϊντχόφεν Β’. Η ομάδα του Αντίλ Ραμζί πήρε την εκτός έδρας νίκη επί της ομάδας Νέων της Αλκμάαρ με 3-2. Προηγήθηκε 2-0 στο 21’ και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες προσπάθησαν, έχασαν ευκαιρίες, αλλά τίποτε δεν άλλαξε. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά φέτος και το οποίο δείχνει και τη μέτρια πορεία της στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Έφτασε τους 23 βαθμούς (28-27 γκολ) μετά από 17 αγωνιστικές και με απολογισμό 6-5-6 βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας.

Διαβάστε επίσης: Το τρίτο αστέρι, το ρεκόρ και η μάχη κορυφής

Οι πιο ψαγμένες αναλύσεις Ευρωλίγκα

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ Β’ – ΑΓΙΑΞ Β’ (21:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ: Εντός έδρας ήττα-σοκ γνώρισε ο Άγιαξ Β’ στην επανέναρξη. Η ομάδα Νέων της Ουτρέχτης νίκησε 2-1 μέσα στο Άμστερνταμ, βάζοντας τέλος στο μικρό αήττητο σερί τριών αγώνων του «Αίαντα». Η ομάδα του Τζον Χάιτινγκα βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 40’, ισοφάρισε ένα λεπτό αργότερα, αλλά στην επανάληψη, παρά την ανωτερότητά της, δέχθηκε εκείνη το δεύτερο γκολ και έτσι ήρθε η ήττα. Η μέχρι τώρα πορεία του είναι αρκετά προβληματική, αφού δεν έχει αποκτήσει σταθερότητα στην απόδοσή του, ενώ η άμυνά του είναι κίνδυνος-θάνατος. Είναι καλός στη δημιουργία, όντας μια από τις κορυφαίες ομάδες με τις περισσότερες τελικές προσπάθειες, αλλά δέχεται και πολλές τελικές. Το πέρας της 17ης αγωνιστικής τον βρήκε στη 12η θέση με 21β. (31-30 γκολ) και απολογισμό 5-6-6. Η εκτίμηση του αγώνα

Δες την αναλυτική Betshop Αξιολόγηση

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ – ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ 21:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ: Με βασικό στόχο να μειώσει, όσο το δυνατόν συντομότερα, τη διαφορά των εννέα βαθμών, που τη χωρίζει από την κορυφή, ρίχνεται ξανά στη μάχη του πρωταθλήματος η Ρέιντζερς. Ο Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ αποτέλεσε παρελθόν κατά τη διάρκεια της διακοπής, πληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο την άσχημη πορεία της ομάδας, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη. Νέος προπονητής είναι Μάικλ Μπιλ, ο οποίος είχε διατελέσει παλαιότερα βοηθός του Στίβεν Τζέραρντ, στο πέρασμα του από τη Ρέιντζερς και μέχρι πρότινος ήταν πρώτος προπονητής στην ΚΠΡ. Ο Μπιλ είδε τους παίκτες του να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση στο φιλικό απέναντι στη Λεβερκούζεν, το περασμένο Σάββατο, το οποίο ολοκληρώθηκε με νίκη της Ρέιντζερς με 3-0. Κατά τη διάρκεια της διακοπής αποθεραπεύθηκε ο Φασιόν Σακαλά, που πήρε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό και είναι κανονικά στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι. Δεν ισχύει το ίδιο και για τους Χάγκι και Λόρενς, που θα χρειαστούν ακόμα μερικές μέρες ακόμα.

Το Κύπελλο Ελλάδας παίζει… μπάλα στο StoiximaView

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ – ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ 21:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ: Πτωτική ήταν η πορεία της Χιμπέρνιαν, πριν από τη διακοπή, με μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, κάτι που την είχε φέρει στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα, παρά το θετικό της ξεκίνημα. Κατά τη διάρκεια της διακοπής είχε την ευκαιρία να ανασυνταχθεί και να δώσει φιλικές αναμετρήσεις προκειμένου να ξαναβρεί τη θετική της αγωνιστική ταυτότητα. Στο σημαντικότερο πάντως εξ αυτών ηττήθηκε με 2-0 από την Μίντλεσμπρο, ενώ στο πιο πρόσφατο επικράτησε με 1-0 της Ρέιθ Ρόβερς, με την εικόνα της πάντως να είναι μέτρια. Στα θετικά οι επιστροφές των Μακ Γκίντι και Νίσμπετ αμφότεροι από μακροχρόνιους τραυματισμούς, ενώ ως γνωστόν ο Μάρτιν Μπόιλ θα μείνει εκτός ως το τέλος της σεζόν. Κάκιστη η παράδοση της Χιμπέρνιαν στον Άιμπροξ, με τις επτά τελευταίες επισκέψεις της να συνοδεύονται από ήττες. Η εκτίμηση του αγώνα

Stoiximan: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

 

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις Μουντιάλ, Προγνωστικά Μουντιάλ, ενώ μπορείτε στο δωρεάν Mundial Game μπορείς να γίνεις ο κορυφαίος tipster, επιλέγοντας ποια ομάδα θα σηκώσει το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Μάθε περισσότερα για τα Mundial 2022 – Battles του StoiximaView

Το StoiximaView σας βάζει στον ρυθμό του Μουντιάλ 2022.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ