StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις για την Τρίτη 20/12

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις για την Τρίτη 20/12

Ανάλυση και Προγνωστικά

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ (21:45) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τη Νιουκάστλ και το μεγάλο ερωτηματικό είναι σε τι κατάσταση θα βρίσκεται. Η διακοπή λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ ήρθε σε μια πολύ κακή χρονική στιγμή για τις «καρακάξες», καθώς προέρχονταν από πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα της Premier League, που την έφεραν στους 30β. και στην 3η θέση της βαθμολογίας. Γενικότερα, πάντως, η φετινή παρουσία της είναι εξαιρετική, αφού έχει μόλις μια ήττα μέχρι τώρα, αυτή από τη Λίβερπουλ στις 31/8. Ο Έντι Χόου θα… αναμετρηθεί για δεύτερη φορά φέτος με το παρελθόν του (ήταν για πολλά χρόνια στο τιμόνι της Μπόρνμουθ). Στο ματς πρωταθλήματος στο ίδιο γήπεδο, οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1. Έφτασε στη φάση των «16» αποκλείοντας τις Τρανμίρ και Κρίσταλ Πάλας. Στο διάστημα της διακοπής έδωσε δύο φιλικά, επικρατώντας 5-0 της Αλ Χιλάλ και 2-1 της Ράγιο Βαγεκάνο.

Pamestoixima.gr: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ (21:45) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Ευτυχώς που υπάρχει η Έβερτον και έφερε ξανά τα χαμόγελα στις τάξεις της Μπόρνμουθ. Οι «τσέρις» μετρούσαν τέσσερις σερί ήττες στην Premier League λίγο πριν τη διακοπή ελέω Μουντιάλ, αλλά ήρθαν τα «ζαχαρωτά» και τους ανέστησαν. Αρχικά έγινε το εντυπωσιακό 4-1 και η πρόκριση στον τέταρτο γύρο του EFL Cup και ακολούθησε το 3-0 του πρωταθλήματος. Στο διάστημα της διακοπής, η διοίκηση αποφάσισε να ανταμείψει τον Γκάρι Ο’ Νιλ, προσφέροντάς του μονιμότητα στη θέση του προπονητή, όπου βρισκόταν από τα τέλη Αυγούστου έχοντας ρόλο υπηρεσιακού. Στο πρώτο κομμάτι της σεζόν η παρουσία της είναι ικανοποιητική για τα δεδομένα της, αφού μετά από 15 αγώνες έχει 16β. και βρίσκεται στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΛΙΝΚΟΛΝ ΣΙΤΙ (21:45) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Μπόλικα ζόρια και αγωνία ως το φινάλε αναμένεται να συνοδεύσουν τη Σάουθαμπτον στο υπόλοιπο της σεζόν. Το 1-4 από τη Νιούκαστλ στις 6 Νοέμβρη αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Χάσενχουτλ στον πάγκο. Ο Γερμανός προσπάθησε να δώσει μια μοντέρνα ποδοσφαιρική νότα στους «Άγιους», το πλάνο του όμως δεν βγήκε, καθώς στην πράξη αποδείχθηκε αδύνατο να υπηρετηθεί με συνέπεια. Φυσιολογική η ήττα 1-3 από τη Λίβερπουλ πριν τη διακοπή, εντούτοις διατήρησε τη Σάουθαμπτον εντός ζώνης υποβιβασμού, στο -2 από τη γραμμή σωτηρίας. Ζητείται άμεσα βελτίωση στο χορτάρι και στα αποτελέσματα, προκειμένου να αλλάξει και η ψυχολογία για τη συνέχεια της σεζόν. Η λογική λέει πως το League Cup δεν μπορεί να αποτελεί προτεραιότητα, όμως μέσα από παιχνίδια του θεσμού η ομάδα του Τζόουνς -πλέον- μπορεί να βρει τον ρυθμό και την αυτοπεποίθηση που έχει ανάγκη. Στους προηγούμενους γύρους απέκλεισε τις Κέμπριτζ και Σέφιλντ Γουενσντεϊ. Λάριος, Λιβραμένο και Γουόκερ-Πίτερς είναι στο ιατρικό δελτίο. O τελευταίος πάντως έχει καλές πιθανότητες να προλάβει το ματς.

Stoiximan: Αξιολόγηση της στοιχηματικής

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΛΙΝΚΟΛΝ ΣΙΤΙ (21:45) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Αξιοσημείωτη μέχρι στιγμής η πορεία της Λίνκολν Σίτι στο League Cup. Άφησε εκτός συνέχειας τις Ντονκάστερ, Μπάροου και Μπρίστολ Σίτι για να φτάσει στους 16 της διοργάνωσης. Είναι ήδη και στα προημιτελικά του EFL Trophy, αποκλείστηκε όμως στο FA Cup από την Τσίπεναμ. Συμπαθητική η παρουσία της στη League One, ανήκει στο μεσαίο μπλοκ της βαθμολογίας και όση απόσταση έχει από την επικίνδυνη ζώνη (+7), τόση έχει και από τα playoffs ανόδου (-7). Σκληρή ομάδα, παίζει κλειστά, δεν ρισκάρει και προσπαθεί να μην χάνει τα ματς που ξέρει ότι δεν μπορεί να κερδίσει. Οι λεπτομέρειες συνήθως κρίνουν τα αποτελέσματα της, δεν παρουσιάζει ιδιαίτερες επιθετικές αρετές και το παλεύει στην άμυνα.

Η εκτίμηση του αγώνα

Προγνωστικά Stoiximaview

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ