ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός πήρε μερικές νίκες στην Ευρωλίγκα, μετά την έλευση του Μπέικον. Το σερί σταμάτησε βέβαια, με 3 διαδοχικές απώλειες να έρχονται απέναντι σε Βαλένθια, Μπαρτσελόνα και Εφές. Δύσκολα η ομάδα θα προλάβει την οκτάδα σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με πολλές ομάδες να έχουν πολύ πιο ποιοτικό ρόστερ αλλά και διάρκεια στην απόδοσή τους. Αυτή τη φορά αντιμετωπίζει τον αιώνιο αντίπαλο Ολυμπιακό, από τον οποίο έχει ηττηθεί σε όλα τα ματς που έχει δώσει από την αρχή της χρονιάς.

Ο Ολυμπιακός δείχνει έτοιμος να τερματίσει ψηλά στη βαθμολογία της Ευρωλίγκας και να πάει στα νοκ άουτ με πλεονέκτημα έδρας. Το σύνολο του Μπαρτζώκα έχει φτάσει σε 9 νίκες στα 15 παιχνίδια που έχει δώσει. Οι δύο τελευταίες απώλειες από Βιλερμπάν και Ερυθρό Αστέρα έκαναν την ομάδα να δει τα λάθη της και να προσπαθήσει περισσότερο στη συνέχεια.

Η αναμέτρηση απέναντι στον Παναθηναϊκό αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για νίκη και καλή εμφάνιση που θα τονώσει ψυχολογικά του παίκτες. Σταθερά κορυφαίος από την αρχή της σεζόν ο Βεζένκοφ, μαζί με τους Σλούκα  και Παπανικολάου, προσπαθούν να δώσουν λύσεις, αφού αρκετοί από τους νέους παίκτες της ομάδας, δεν έχουν προσαρμοστεί στον απόλυτο βαθμό. Ο Ολυμπιακός παραμένει βέβαια το μεγάλο φαβορί για νίκη στο ντέρμπι και επιστροφή στις νίκες, στην Ευρωλίγκα.

Η αναμέτρηση για την Ευρωλίγκα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 της Παρασκευής.

Δείτε τη ζωντανή εκπομπή για το ντέρμπι αιωνίων στην Ευρωλίγκα στις 21:00

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ