StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 4/1)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 4/1)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΊΝΤΕΡ – ΝΑΠΟΛΙ (21:45) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Μπορεί να βρισκόμαστε στην… χαραυγή του 2023, αλλά η Ίντερ ίσως και να παίζει ένα από τελευταία χαρτιά της για τον τίτλο. Οι «νερατζούρι», που είναι η μοναδική ομάδα χωρίς ισοπαλία στην κατηγορία, μέτρησαν 5 ήττες σε 15 αγώνες από Μίλαν, Λάτσιο, Ρόμα, Γιουβέντους και Ουντινέζε, δείχνοντας ότι δεν βρίσκονται στο επίπεδο που πρέπει για να κρατηθούν κοντά στην κορυφή και να διεκδικήσουν το σκουντέτο. Το -11 από την πρωτοπόρο Νάπολι και αποψινή αντίπαλό τους αντικατοπτρίζει την εικόνα τους στο πρώτο κομμάτι της σεζόν. Το αν θα αλλάξει κάτι, θα το δείξει ο χρόνος. Στο διάστημα της διακοπής, ο Σιμόνε Ιντσάγκι και οι παίκτες του έδωσαν πέντε φιλικά, σημειώνοντας τέσσερις νίκες απέναντι σε Γκζίρα (6-1), Ζάλτσμπουργκ (4-0), Ρετζίνα (2-0), Σασουόλο (1-0) και μια ισοπαλία με τη Μπέτις (1-1). Με εξαίρεση τον μέσο Μπρόζοβιτς, δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα.

Pamestoixima.gr: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

ΊΝΤΕΡ – ΝΑΠΟΛΙ (21:45) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Πιο έτοιμη από ποτέ για να επανέλθει στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου, μοιάζει η Νάπολι. Υπό τις οδηγίες του Λουτσιάνο Σπαλέτι, οι «παρτενοπέι» άγγιξαν σχεδόν το τέλειο στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, όντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι μοναδικές απώλειες ήταν στα δύο «κολλητά» παιχνίδια με Φιορεντίνα και Λέτσε την 3η και 4η αγωνιστική. Σε όλα τα υπόλοιπα, σημείωσε νίκες, 13 στο σύνολο, που την έφεραν στους 41β. και μάλιστα με διαφορά 8β. από τη Μίλαν, που την ακολουθεί. Αν συνεχίσει σε αυτό το μοτίβο, δύσκολα θα της στερήσει κάποια ομάδα το σκουντέτο. Στο διάστημα της διακοπής, η ομάδα του ιταλικού νότου, έδωσε τέσσερα φιλικά. Στα δύο πρώτα, μέτρησε ισάριθμες νίκες απέναντι σε Αντάλιασπο (3-2) και Κρίσταλ Πάλας (3-1) και ακολούθησαν δύο ήττες από Βιγιαρεάλ (2-3) και Λιλ (1-4). Με μοναδικό απόντα τον τερματοφύλακα Σιρίγκου, ταξίδεψε η αποστολή.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΛΑΣ – ΤΟΤΕΝΑΜ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Με Αγιού (19’) και Εζέ (36’) πέρασε η Κρίσταλ Πάλας από την έδρα της Μπόρνμουθ με 2-0. Είχε καλή εικόνα, ήταν καλύτερη και πήρε δικαίως μία σημαντική νίκη. Καλά, όχι ότι θα μπλέξει, αλλά λέμε τώρα. Στο ποδόσφαιρο, βέβαια, ποτέ μη λες ποτέ, αλλά για την ώρα δείχνει και φέτος πολύ καλά στοιχεία με τον Βιεϊρά στον πάγκο της. Είχαν προηγηθεί οι ήττες με 3-0 από τη Φούλαμ (ολοκλήρωσε τον αγώνα με 9 ποδοσφαιριστές) και με 1-0 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά όποτε της δίνεται η ευκαιρία δείχνει ότι έχει καλή ομάδα. Καλή ομάδα και συγκροτημένη στο παιχνίδι της που δύσκολα θα μπλέξει σε σενάρια για την παραμονή της. Ήδη έχει μία καλή απόσταση. ΜακΆρθουρ, Τζόνστον και Φέργκιουσον δίνονται εκτός, όπως και οι τιμωρημένοι Μίτσελ, Τόμκινς.

Stoiximan: Αξιολόγηση της στοιχηματικής

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΛΑΣ – ΤΟΤΕΝΑΜ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Τελευταία φορά που η Τότεναμ πέρασε από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας στο τοπικό ντέρμπι, ήταν το Νοέμβριο του 2018 με 1-0. Πέρσι δέχτηκε 3άρα, ενώ τις δύο προηγούμενες σεζόν έμειναν στο 1-1. Εκεί που είχε το πάνω χέρι για την 4άδα, έκανε συνεχόμενες γκέλες και είδε τη Γιουνάιτεντ να την προσπερνάει. Ήξερε ότι θα ήταν δύσκολο το έργο της, αλλά έχασε το προβάδισμα πολύ γρήγορα. Πρώτα με το 2-2 με την Μπρέντφορντ και μετά με την εντός έδρας ήττα από την Άστον Βίλα με 2-0. Μάλιστα, σε αυτό το παιχνίδι είχε κακή εικόνα και προβλημάτισε με την απόδοσή της. Βέβαια, και στο (πρόσφατο) παρελθόν έχει συμβεί το ίδιο αλλά με την ποιότητά που έχει, ειδικά από τη μέση και μπροστά, έχει επιστρέψει, έχει αντιδράσει, έχει απαντήσει. Αυτό θέλει να κάνει και τώρα. Συνεχόμενα τα ντέρμπι: Ακολουθούν Άρσεναλ (εντός), Μάντσεστερ Σίτι (εκτός), Φούλαμ (εκτός) και ξανά Μάντσεστερ Σίτι (εντός)! Αμφίβολος ο Κουλουσέφσκι, στο 50-50% η συμμετοχή του, όπως είπε και ο Κόντε. Εκτός είναι ο Λούκας Μόουρα και ο Ριτσάρλισον, όπως και οι Μπεντακούρ, Μπισουμά.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ