StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 26/1)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 26/1)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (21:00): Σε ένα παιχνίδι που τα πάντα κρίθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, η Βαλένθια δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Αλμερία στο πρωτάθλημα και παραχώρησε ισοπαλία με 2-2. Με όλα τα γκολ να μπαίνουν στο δεύτερο ημίχρονο. Προηγήθηκε δύο φορές, αλλά από δύο γκάφες δέχτηκε ισάριθμες φορές την ισοφάριση. Συνεχίζει να κινδυνεύει, καθώς η ζώνη του υποβιβασμού απέχει μόλις τρεις βαθμούς. Στο Κύπελλο προκρίθηκε απέναντι στη Σπόρτινγκ Χιχόν με 4-0, θέλει να επαναλάβει το περσινό κατόρθωμα και φέτος. Ποιο ήταν αυτό; Η συμμετοχή στον τελικό. Εκτός ο Γκονθάλεθ για ακόμα μια φορά, αμφίβολος ο Ντικαμπί, όπως και ο Κλάιφερτ που έχει ενοχλήσεις.

Pamestoixima.gr: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (21:00): Μπορεί να μπήκε δυνατά στο ματς απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας και τη δύναμη της έδρας, αλλά τελικά υποκλίθηκε στη βασίλισσα. Είχε τρεις καλές στιγμές να ανοίξει το σκορ, δέχτηκε γκολ κόντρα στη ροή του ματς στο 24′ από τον Μπενζεμά, ηττήθηκε τελικά με 0-2 και έμεινε για τέταρτη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη (0-2-2). Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου επικράτησε με 1-0 της Εσπανιόλ και προκρίθηκε, πρέπει να βρει λύσεις επιθετικά. Εκτός και πάλι ο Μαρτίνεθ, επιστρέφει ο Γεράι.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:00): Σπουδαίο διπλό που το είχε ανάγκη πέτυχε η Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαν Μαμές» απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο την περασμένη Κυριακή. Μπορεί να μην μπήκε καλά στον αγώνα και να απειλήθηκε από τις ευκαιρίες των Βάσκων, αλλά πήρε το προβάδισμα με τον μόνιμο σκόρερ της, τον Μπενζεμά, κόντρα στη ροή του αγώνα και με ένα ακόμα γκολ του Κρόος στις καθυστερήσεις σημείωσε το τελικό 2-0. Σπουδαία πρόκριση και στο Κύπελλο πριν μια εβδομάδα, έχανε με 2-0 στο ημίχρονο στο «Θεράμικα» από τη Βιγιαρεάλ, το γύρισε με τρία γκολ στο δεύτερο μέρος και ετοιμάζεται για μαδριλένικο ντέρμπι. Εκτός οι Καρβαχάλ και Βάσκεθ, όπως και ο Τσουαμενί, επιστρέφει ο Αλάμπα. Πρώτο ματς στο «Μπερναμπέου» μετά από δύο μήνες.

Stoiximan: Αξιολόγηση της στοιχηματικής

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:00): Επιτέλους ένα εύκολο βράδυ για την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία ξεπέρασε εύκολα με 3-0 το εμπόδιο της Βαγιαδολίδ και στρέφεται στον μεγάλο προημιτελικό με τη συμπολίτισσα. Δύο γκολ και μια ασίστ ο Γκριζμάν που ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, σκόραραν οι Μοράτα και Εμπόσο, έκανε ντεμπούτο ο Μέμφις Ντεπάι. Δεν αποκλείεται να τον δούμε βασικό στο «Μπερναμπέου». Παραμένει πάντως στο -7 από τη Σοσιεδάδ, θέλει να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Εκτός θα είναι ο Μάρκος Γιορέντε που τραυματίστηκε.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ