ΠΑΟ-Ζαλγκίρις: Έφτασε να ψάχνει την… υπέρβαση!

ΠΑΟ-Ζαλγκίρις: Έφτασε να ψάχνει την… υπέρβαση!

Σήμερα πάμε στοίχημα όμως σε έναν σημαντικό αγώνα για την Ευρωλίγκα

Γράφει ο Κώστας Κούσης

Καλημέρα σε όλους και όλες τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ. Μια ακόμη βραδιά γεμάτη μπάσκετ σήμερα σε όλη την Ευρώπη, με την Ευρωλίγκα να συνεχίζεται και όπως πάντα να έχει συναρπαστικούς αγώνες. Χθες η ΑΕΚ πάλεψε στην Ισπανία με τη Μάλαγα, αλλά δεν τα κατάφερε και δικαίωσε έτσι την πρόβλεψή μας για τον άσο και το under, οδηγώντας μας στο ταμείο για μία ακόμη φορά.

Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις Κάουνας

Σήμερα πάμε στοίχημα όμως σε έναν σημαντικό αγώνα για την Ευρωλίγκα, αυτόν ανάμεσα στον Παναθηναϊκό των αρκετών προβλημάτων και της «τρελής» Ζαλγκίρις Κάουνας, που κάνει αισθητή την παρουσία της εδώ και καιρό στη διοργάνωση.

🎁 Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – Promo Code ​▶️ FB15

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210
9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις Κάουνας Προγνωστικά

Οι γηπεδούχοι δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Όχι απλά επειδή χάνουν, αλλά επειδή ακόμη κι όταν κερδίζουν, π.χ. στην έδρα του εκ των τελευταίων της ελληνικής Λίγκας, Λαυρίου, το κάνουν με το ζόρι και με κακή μπασκετική εικόνα. Τι μπορεί να φταίει γι’ αυτό; Πολλοί οι λόγοι, αλλά για εμας μετράνε τα δεδομένα κι αυτά λένε πως αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός είναι μια μέτρια ομάδα σε μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου.

Και σαν να μην έφταναν όλα τα σκαμπανεβάσματα και οι μουρμούρες για τον προπονητή Ντέγιαν Ράντονιτς (ο οποίος «κάθεται» στο συμβόλαιο του και γι’ αυτό δεν έχει φύγει μέχρι στιγμής, όπως λένε οι «κακές γλώσσες» της Αθήνας), έρχονται και αγωνιστικά προβλήματα, αφού σήμερα είναι αμφίβολη η συμμετοχή των Ουόλτερς, Γκουντάιτις που έχουν κάποια θέματα με τραυματισμούς. Εμείς πιστεύουμε ότι θα παίξουν, αλλά χάνοντας προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες, σίγουρα δε θα είναι στο 100%. Δεν υπολογίζονται οι Μποχωρίδης, Μαντζούκας.

Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις Κάουνας

«Η Ζαλγκίρις είναι αυτή τη στιγμή σε πολύ καλή κατάσταση. Κερδίζουν εντός και εκτός έδρας και παίζουν εξαιρετικά και στις δυο πλευρές του γηπέδου. Παίζουν με πολλή ενέργεια. Φυσικά, έχουν κίνητρο, επειδή έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στην οκτάδα και ίσως για κάτι περισσότερο. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ δυνατό ματς, παιχνίδι επαφής, πολύ physical», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός.

Οι Λιθουανοί απ’ την πλευρά τους είναι σε «τρελό» ρυθμό! Έχουν τέσσερις σερί νίκες στη διοργάνωση και συνολικά οκτώ σερί, κάνοντας μία ήττα στους τελευταίους δέκα αγώνες της εντός κι εκτός συνόρων. Κέρδισαν την προηγούμενη εβδομάδα τον Ερυθρό Αστέρα 71-66, ενώ έκαναν και μία καλή προπόνηση (…) την Κυριακή με την Γουλβς (91-72, Πολονάρα, Τέιλορ από 14, Μπιρούτις και Σμιτς από 13). Άρα έρχονται φορτσάτοι στην Αθήνα!

Οι στοιχηματικές εταιρίες, πάντως, «βλέπουν» φαβορί τον ΠΑΟ, προφανώς λόγω έδρας και κινήτρου να αλλάξει επιτέλους το κλίμα, όμως εμείς βασιζόμαστε στη φόρμα και στη γενικότερη εικόνα κάθε ομάδας και γι’ αυτό θα πάμε με τη Ζαλγκίρις στο +2,5, σε απόδοση 1.95 που βρίσκουμε στη Stoiximan. Ας χάσει με δύο, ας κερδίσει ο Παναθηναϊκός, και θα είμαστε όλοι… χαρούμενοι! Εφικτό και το over, εφικτό και να κερδίσει η Ζαλγκίρις τον ΠΑΟ στα εύστοχα τρίποντα, να βάλει δηλαδή περισσότερα. Καλή επιτυχία στα δελτία σας!

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:00 Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις Κάουνας | 2 (+2,5) (1,95)
Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ