Γκολ στις ρεβάνς Κυπέλλου

Γκολ στις ρεβάνς Κυπέλλου

Τόσο στην Λαμία όσο και στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, τα δύο ζευγάρια παραπέμπουν σε γκολ στα προγνωστικα στοιχηματος.

Γράφει ο Τόλης Χριστοφοράκης

Το Κύπελλο Ελλάδας με απασχολεί αποκλειστικά σήμερα και οι δύο αναμετρήσεις από τις οποίες θα προκύψει το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών, δίνουν ποντάρισμα.

Σε μια ημέρα, όπου το μενού δείχνει αρκετά δύσκολο, το Κύπελλο Ελλάδας παρουσιάζει μια καλή ευκαιρία πονταρίσματος. Τόσο στην Λαμία όσο και στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, τα δύο ζευγάρια παραπέμπουν σε γκολ στα προγνωστικα στοιχηματος.

🎁 Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – Promo Code ​▶️ FB15

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210
9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Λαμία – Απόλλων Παραλιμνίου Προγνωστικά

Ομάδα για χειροκρότημα αυτή του Απόλλωνα Παραλιμνίου. Κατάφερε να φτάσει στα προημιτελικά του Κυπέλλου, έχοντας ευνοηθεί ουσιαστικά και από την κλήρωση στη φάση των “16” που την έφερε αντιμέτωπη με ομάδα της ίδιας κατηγορίας. Αυτό φυσικά δεν μειώνει την τεράστια επιτυχία της αφού μιλάμε για μια ομάδα της 3ης Εθνικής κατηγορίας του ποδοσφαίρου.

Η Λαμία σαφώς και πήρε ένα σημαντικό προβάδισμα μετά τη νίκη 2-1 στο πρώτο παιχνίδι στις Σέρρες. Όμως τα προβλήματα για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη συνεχίζονται όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία. Η Λαμία είναι δεδομένο ότι στο μυαλό της έχει τους τελικούς που ακολουθούν στην Σούπερ Λιγκ και όχι στο Κύπελλο αφού ακόμη και αν προκριθεί πολύ δύσκολα θα καταφέρει να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να αποκλείσει ένα από τα μεγαθήρια που θα βρεθούν στο δρόμο της.

Δεν λέω ότι δεν θα έχει δίψα για την πρόκριση αλλά ακόμη μεγαλύτερη δίψα για να παίξει και να διεκδικήσει ό,τι μπορεί, θα έχει το Παραλίμνιο. Πάω με το εκατέρωθεν σκοράρισμα αφού όπως φάνηκε και στην πρώτη αναμέτρηση, οι φιλοξενούμενοι δεν θα μείνουν στην ανασταλτική τους λειτουργία. Έχουν τους παίκτες για να κυνηγήσουν ένα γκολ και θεωρώ ότι θα καταφέρουν να το πετύχουν.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ Προγνωστικά

Πάμε και στο μεγάλο ματς Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ. Δύο σερί νίκες μετράει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος δείχνει να ανεβάζει στροφές παρά το γεγονός πως ο Λουτσέσκου έχει ελάχιστες καλές επιλογές στα χέρια του. Με ένα ρόστερ αρκετά κοντό, είναι δεδομένο δική του ικανότητα το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια ανάσα από την 4άδα στο Κύπελλο αλλά και μέσα στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Το σκορ του πρώτου αγώνα δεν απαγορεύει στον Παναθηναϊκό να σκέφτεται την πρόκριση. Η εικόνα του όμως στο ματς που ακολούθησε για το πρωτάθλημα, είναι αυτή που προβληματίζει. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πρέπει να βρει τρόπο να συνεφέρει τους παίκτες του και η μεταγραφή του Μαντσίνι δεδομένα είναι μια λύση.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ θα μπει με αέρα στο γήπεδο. Τον αέρα που του δίνουν οι δύο συνεχόμενες νίκες και μάλιστα με μηδέν παθητικό. Δύσκολα θα βρεθεί στο καναβάτσο αφού ένα γκολ αν πετύχει τότε αυτόματα αυξάνει κατακόρυφα τις πιθανότητες του για πρόκριση.

Μπορεί να το βρει, σε ένα ματς που αναγκαστικά θα πάρει γρήγορο τέμπο από την προσπάθεια του τριφυλλιού για ανατροπή.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Λαμία – Απόλλων Παραλιμνίου: Goal/Goal (2.27)Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Goal/Goal & Over 2,5 (2.52)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ