Το τελευταίο χαρτί της Γιουβέντους για την Ευρώπη

Το τελευταίο χαρτί της Γιουβέντους για την Ευρώπη

Ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις * από το Pamestoixima.gr για τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας Γιουβέντους-Λάτσιο

Η Γιουβέντους, μετά την αφαίρεση 15 βαθμών, έχει υποχωρήσει στην 13η θέση της Serie A. Δεν προλαβαίνει να καλύψει το έδαφος για να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του πρωταθλήματος. Η μοναδική διέξοδός της είναι το Κύπελλο. Πρέπει να το κατακτήσει για να αγωνιστεί στο Europa League της νέας σεζόν.

Απόψε (22:00) αντιμετωπίζει τη Λάτσιο σε νοκ άουτ αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Η νικήτρια του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την Ίντερ, η οποία απέκλεισε με 1-0 την Αταλάντα.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών σε σούπερ αποδόσεις για τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, Γιουβέντους-Λάτσιο.

Προσφέρονται και 3 ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις, για να σκοράρει ο Μόισε Κιν, να μπει το πρώτο γκολ πριν από το 40ό λεπτό και να σημειωθεί το σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι.

Μόνο νίκη θέλει η Ρεάλ με τη Βαλένθια

Στην Ισπανία η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται στις 22:00 στο «Μπερναμπέου» τη Βαλένθια και θέλει μόνο τη νίκη για να μειώσει στους 5 βαθμούς τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με τη Σοσιεδάδ.

Η Βαλένθια, με γκολ που δέχτηκε στο 90’, έχασε με 1-0 από τη Βαγιαδολίδ και συμπλήρωσε 4 ματς χωρίς νίκη, με 3 ήττες και μία ισοπαλία.

Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές σε σούπερ αποδόσεις προσφέρει το Pamestoixima.gr για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκειά του.

Με ενισχυμένες αποδόσεις προσφέρονται τα ειδικά στοιχήματα για να σκοράρει ο Βινίσιους Ζούνιορ, να μπει το πρώτο γκολ πριν από το 30ό λεπτό και να σημειωθεί το σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι.

Ενισχυμένες αποδόσεις και στη Euroleague

Στη Euroleague ξεκινάει σήμερα η 23η αγωνιστική με τις 2 ελληνικές ομάδες να αγωνίζονται αύριο. Στις 21:00 αρχίζει το ματς του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές και στις 21:30 η εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια.

Και οι 2 αγώνες προσφέρονται με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Σήμερα προσφέρεται ειδικό στοίχημα με ενισχυμένη απόδοση για τη νίκη της Βαλένθια με 1-5 πόντους διαφορά στο εντός έδρας παιχνίδι της με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ