ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming

Να επιστρέψει στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις θέλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος πέρασε μία δύσκολη εβδομάδα. Πρώτα έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, σε ένα ματς που είχε δοκάρι με τον Χάμες, αλλά συνολικά δεν είχε καλή παρουσία. Ακολούθησε η ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας, ματς που επίσης δεν είχε καλή εικόνα και είναι λογικό να υπάρχει απογοήτευση.

Όλο αυτό, ο πρωταθλητής Ελλάδας καλείται να το γυρίσει και να το μετατρέψει σε μία νίκη και με καλή εμφάνιση απέναντι στον Παναιτωλικό. Ένα ματς που ο Μίτσελ αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές και πάλι. Θυμίζουμε, εκτός έχουν μείνει οι Μπιέλ, Ντόι, Μαρσέλο, Βρουσάι, Σισέ και ο τιμωρημένος Ρέαμπτσιουκ, ενώ επιστρέφουν στην αποστολή Χάμες, Μπα, Κανός. Ο Ολυμπιακός έχει να παίξει ως το τέλος της κανονικής περιόδου με: Λαμία (εκτός), Παναθηναϊκό (εντός), Λεβαδειακό (εντός) και ΑΕΚ (εκτός).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming: Ο Παναιτωλικός, από την πλευρά του, πηγαίνει στο Καραϊσκάκη χωρίς άγχος και με στόχο να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα, όσες δυσκολίες και να έχει η αποστολή του. Έχει ανέβει στους 24 βαθμούς, αλλά έτσι κι αλλιώς έχει καλή ομάδα και δεν θα έμπλεκε.

Έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο και ενώ είχε προηγηθεί η σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία με 3-2 κόντρα στην ομάδα του Βόλου. Ο Αναστασίου δεν υπολογίζει τους Μπακάκη, Ανέστη, Μαλή και τον τιμωρημένο Σενγκέλια. Επιστρέφουν Αποστολάκης και Νταγκό, για πρώτη φορά στην αποστολή ο νεοαποκτηθείς Γκρατερόλ. Τα 7 από τα 9 τελευταία παιχνίδια του στο Λεκανοπέδιο ήταν Goal/Goal.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναιτωλικό είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 της Δευτέρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ