StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 5/4)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 5/4)

Ανάλυση και προγνωστικά.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ (22:00): Κάκιστη εμφάνιση πραγματοποίησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην ήττα της Κυριακής με 2-0 από τη Νιούκαστλ. Πιάστηκε απροετοίμαστη; Ήταν απλά μία κακή βραδιά; Το μόνο σίγουρο είναι δεν ακούμπησε καν. Άφαντη στο πρώτο ημίχρονο, έμοιαζε να πελαγοδρομεί στο γήπεδο, σε φάση που αυτό το 2-0 ίσως να αδικεί λίγο την αντίπαλό της! Σε επίπεδο πρωταθλήματος, ήταν το τρίτο διαδοχικό παιχνίδι που όχι μόνο δεν κερδίζει, αλλά δεν σκοράρει κιόλας! Είχαν προηγηθεί το 0-0 με τη Σαουθάμπτον όπου απειλήθηκε και με ήττα (λόγω της αποβολής του Κασεμίρο στο 34’) αλλά και το 7-0 από τη Λίβερπουλ. Τελευταία νίκη στην Premier League ήταν το 3-0 επί της Λέστερ (19/2). Αυτό με την Μπρέντφορντ είναι το πρώτο από μία σειρά τριών αγώνων που θα δώσει στο «Ολντ Τράφορντ». Ακολουθεί η Έβερτον (8/4) και η Σεβίλλη (13/4). Τιμωρημένος ο Κασεμίρο (χαφ), έχει άλλες δύο αγωνιστικές, εκτός και ο ανέτοιμος Έρικσεν (χαφ), αν και μπήκε στο ομαδικό πρόγραμμα. Λείπουν, επίσης, ο εξτρέμ Γκαρνάτσο και ο χαφ Φαν ντε Μπεκ.

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ (22:00): Η Μπρέντφορντ πήρε βαθμό στην έδρα της Μπράιτον σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με έξι γκολ (3-3)! Προηγήθηκε τρεις φορές, όμως δέχτηκε γκολ και στις τρεις περιπτώσεις. Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι στάθηκε αρκετά τυχερή. Ναι μεν βρήκε αρκετά γκολ, αξιοποιώντας τις περισσότερες ευκαιρίες που έφτιαξε, όμως δέχτηκε μεγάλη πίεση και πολλές φάσεις. Άντεξε, πάντως, και πήρε βαθμό. Έχει πετύχει τον βασικό της στόχο από πολύ νωρίς στη σεζόν και αυτό της επιτρέπει να παίζει χωρίς άγχος. Είναι σε σούπερ κατάσταση συνολικά εδώ και καιρό, έχοντας υποστεί μόλις μία ήττα, το 1-0 από την Έβερτον, σε σύνολο 16 αγώνων (7-8-1)! Σίγουρα εκτός ο Ονιέκα (χαφ) με μυϊκό πρόβλημα, καλύτερα είναι ο Γιάνελτ (χαφ), αλλά θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολο να προλάβει και να παίξει στο παιχνίδι του «Ολντ Τράφορντ».

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (22:00): Δύσκολη μα και σημαντική νίκη με 1-0 επί της Σαουθάμπτον πήρε η Γουέστ Χαμ. Δεν ενθουσίασε, δεν έπαιξε κοντά στα στάνταρ που μπορεί, αλλά ακόμη κι έτσι πήρε αυτό που ήθελε. «Ήταν μία σημαντική νίκη που μας δίνει κάτι να «χτίσουμε» για τη συνέχεια», δήλωσε ο Ντέιβιντ Μόγες. Πάντως, γενικά δεν παίζει φέτος στο πρωτάθλημα κοντά στο επίπεδό της ή κοντά στις δυνατότητές της, για αυτό και είναι τόσο χαμηλά. Η κεφαλιά του Αγκέρ στο 25’ έκανε τη διαφορά και βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Πάντως, θέλει κι άλλες για να μην μπλέξει στο φινάλε. Επίσης, από τις 7 νίκες της, οι 6 έχουν σημειωθεί εντός έδρας. Και όλα αυτά ενώ έχει και την Ευρώπη. Θυμίζουμε, στα προημιτελικά του Europa Conference League έχει κληρωθεί με τη Γάνδη. Αμφίβολος για το Γουέστ Χαμ – Νιούκαστλ Στοίχημα δίνεται ο φορ Σκαμάκα.

Όλες οι αναμετρήσεις στο Κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (22:00):  Η Νιούκαστλ σημείωσε μία σπουδαία επιτυχία προ ημερών, μιας και κέρδισε 2-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα γκολ του Γουίλοκ (65’) και του Γουίλσον (88’) έκαναν τη διαφορά και της χάρισαν μία άνετη και σημαντική νίκη. Κυρίαρχη στο παιχνίδι, έκανε την αντίπαλό της ό,τι ήθελε, δεν την άφησε να πάρει ανάσα. Από τα καλύτερα παιχνίδια της στη σεζόν και ίσως να ήταν και ένα «μήνυμα» για τη συνέχεια. Θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα τέρματα. Πέρα για πέρα δίκαιη η νίκη της, μπήκε και πάλι στην 4άδα. Αυτός είναι ο βασικός της στόχος και καταλαβαίνετε ότι είναι μεγάλη υπόθεση. Ήταν η 3η διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα, μετά τα 2-1 με Νότιγχαμ Φόρεστ και Γουλβς. Αλμιρόν (εξτρέμ), Φρέιζερ (εξτρέμ) και Κραφτ (δεξί μπακ) δίνονται εκτός, αμφίβολος ο Γουίλοκ (χαφ).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ