Φουριόζα Νιουκάστλ & γκολ στο Φάληρο

Φουριόζα Νιουκάστλ & γκολ στο Φάληρο

Αρκετά ενδιαφέρον και το σημερινό πρόγραμμα με δράση σε Πρέμιερ & Σούπερ Λιγκ, μεταξύ άλλων, πάμε να αναλύσουμε τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχωρίσαμε.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Άμεση επιστροφή στα κέρδη για την στήλη μας, με 3/4 επιλογές και +50.9 μονάδες έγραψε ο χθεσινός απολογισμός με την Μπάγερν να χαλάει το απόλυτο. Μας έβγαλε τον άσο η Λιντς, επιβεβαιώθηκε το Over 2.5 στο Λέστερ, πλήρωσε και το “Χ” στο Στάμφορντ Μπριτζ. Αρκετά ενδιαφέρον και το σημερινό πρόγραμμα με δράση σε Πρέμιερ & Σούπερ Λιγκ, μεταξύ άλλων, πάμε να αναλύσουμε τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχωρίσαμε.

Γουέστ Χαμ – Νιουκάστλ

Η Γουέστ Χαμ πήρε νίκη-ανάσα την Κυριακή, αλλά η εμφάνισή της υποδεχόμενη την ουραγό Σαουθάμπτον (1-0) δεν ήταν πειστική. Παραμένει δύσκολη στη δημιουργία η ομάδα του Μόγιες και συχνά χάνει την ανασταλτική της ισορροπία. Η Νιουκάστλ από την άλλη ήταν τρομακτική την Κυριακή απέναντι στην Γιουνάιτεντ, το τελικό 2-0 την αδικεί βάσει εικόνας αγώνα, θα έπρεπε να την έχει συντρίψει την ομάδα του Τεν Χάαχ. Ορμητική, με πολύ υψηλές εντάσεις, κέρδιζε όλες τις δεύτερες μπάλες, έπαιζε γρήγορα και κάθετα το σύνολο του Χάου και ανέκτησε την θέση της στην 4αδα. Ξεμπέρδεψε πνευματικά με το Λιγκ Καπ, μετρά τρεις σερί νίκες πλέον και πηγαίνει με φόρα στο Λονδίνο για να εδραιωθεί στην 3η θέση. Θα ποντάρουμε στην μακράν καλύτερη ομάδα, επιλογή το διπλό σε απόδοση 2.15.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

“Τελικός” το σημερινό παιχνίδι στο Καραϊσκάκης, μετά τις αποτυχίες της Κυριακής αμφότερες οι ομάδες παίζουν μόνο για τη νίκη που θα τους διατηρήσει σε διαχειρίσημη απόσταση από την κορυφή, με δεδομένο ότι η ΑΕΚ παίζει νωρίτερα το πιο βατό παιχνίδι στη διαδικασία των playoffs. Με νέο προπονητή ο Ολυμπιακός, αναμένεται αντίδραση από τους παίκτες και τακτικό ρίσκο από τον Ανιγκό. Ο ΠΑΟΚ οφείλει να δώσει απαντήσεις μετά την ήττα στην Τούμπα, έχει το know how στο Φάληρο και δεν μπορεί να περιμένει τους γηπεδούχους. Υπερβολικές οι τιμές στα γκολ, επιλογή με ξεκάθαρη αξία το Over 2 σε απόδοση 1.93.

Παρολί

Τριάδα επιλογών από Γερμανία, Αγγλία & Πορτογαλία σε παρολί αξίας 5.12.

Πρώτη επιλογή το Χ2 (1.70) στο Λειψία – Ντόρτμουντ. Πληγωμένες από τα αποτελέσματα του Σαββάτου πηγαίνουν στον σημερινό νοκ άουτ προημιτελικό και οι δύο ομάδες, η μεν Ντόρτμουντ αποδείχθηκε λίγη για το ντέρμπι κορυφής στο Μόναχο, η δε Λειψία ήταν αποκαρδιωτική εντός έδρας με τη Μάιντζ, το τελικό 0-3 ήταν απόλυτα δίκαιο και ίσως κολακευτικό για την ομάδα του Ρόζε που παραπατάει τον τελευταίο μήνα. Προβλέπουμε οριακό παιχνίδι, με περιορισμένο τακτικό ρίσκο μετά τις πρόσφατες “σφαλιάρες”, υπάρχει στοιχηματική αξία στη διπλή ευκαιρία των φιλοξενούμενων.

Δεύτερη επίλογή το Goal/Goal (1.75) στο ΜανΓιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ. Η Γιουνάιτεντ οφείλει να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα και κυρίως την κάκιστη εμφάνιση απέναντι στη Νιουκάστλ, αφού πλέον έπεσε εκτός 4αδας, έστω και με παιχνίδια λιγότερα. Η ανασταλτική της λειτουργία κάνει “νερά” τελευταία και η φορμαρισμένη Μπρέντφορντ έχει τον τρόπο να απειλήσει ποικιλοτρόπως. Η ομάδα του Φρανκ βρήκε γκολ στις έδρες και των τρίων πρώτων της Πρέμιερ, δεν έχασε στο “Έμιρεϊτς”, κέρδισε στο “Έτιχαντ”!

Τρίτη και τελευταία επιλογή το 2 & Over 1.5 (1.72) στο Ζιλ Βισέντε – Σπόρτινγκ. Εξ αναβολής αναμέτρηση στο Μπαρσέλος, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από δύο σερί εκτός έδρας ήττες, οι οποίες συνδυάστηκαν με άσχημες εμφανίσεις, ενώ η Σπόρτινγκ είναι στο καλύτερο σημείο της σεζόν της και το Σάββατο δεν ξόδεψε δυνάμεις για την 5η διαδοχική νίκη στη Liga Portugal. Θα στηρίξουμε το φορμάρισμά της και τη μεγάλη της προσπάθεια να μειώσει σε απόσταση βολής από την πρώτη τριάδα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:00 | Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ  ➡ Over 2 (απόδοση 1.93)

22:00 | Γουέστ Χαμ – Νιουκάστλ  ➡ 2 (απόδοση 2.15)

Παρολί

21:45 | Λειψία – Ντόρτμουντ  ➡ Χ2 (απόδοση 1.70)

22:00 | Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ  ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.75)

22:15 | Ζιλ Βισέντε – Σπόρτινγκ  ➡ 2 & Over 1.5 (απόδοση 1.72)

Πηγή: Bethome.gr 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ