Βραδιά Κυπέλλου μαζί με Σπόρτινγκ

Βραδιά Κυπέλλου μαζί με Σπόρτινγκ

Σήμερα το… μενού είναι πλούσιο στο κουπονι στοιχηματος. Υπάρχουν αρκετά παιχνίδια. Στην Ευρώπη κυρίως αναμετρήσεις για το Κύπελλο, αλλά σε Ελλάδα και Αγγλία υπάρχουν ματς για το πρωτάθλημα.

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Καλημέρα φίλοι μου. Μία στις τρεις επιλογές πέρασαν χθες και συγκεκριμένα το over 2,5 στο ματς της Λέστερ. Το σημείο που με πόνεσε από αυτό που χάθηκε ήταν της Γιουβέντους, η οποία δέχθηκε γκολ ισοφάρισης, με πέναλτι στο 95’. Και με πόνεσε γιατί ήταν σε εξαιρετική απόδοση (2,39). Αντιθέτως, στο Τσέλσι – Λίβερπουλ δεν φταίει κανείς άλλος, αλλά εγώ που ασχολήθηκα  με αυτές τις δύο ομάδες που τη φετινή σεζόν έχουν κλείσει σπίτια. Άκου 0-0…

Σήμερα το… μενού είναι πλούσιο στο κουπονι στοιχηματος. Υπάρχουν αρκετά παιχνίδια. Στην Ευρώπη κυρίως αναμετρήσεις για το Κύπελλο, αλλά σε Ελλάδα και Αγγλία υπάρχουν ματς για το πρωτάθλημα.

Τα… δικά μας παιχνίδια θα τα αποφύγω, γιατί με αυτά που συμβαίνουν στα πλέι οφ δεν είσαι σίγουρος για τίποτα. Πάμε να τα δούμε.

Λειψία – Ντόρτμουντ Προγνωστικά

Παιχνίδι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου και σε περίπτωση ισοπαλίας θα υπάρξει παράταση και αν χρειαστεί και πέναλτι. Οι εταιρείες δίνουν φαβορί τη Λειψία και τους φιλοξενούμενους τους συναντάμε σε εξαιρετικές αποδόσεις.

Δεν είναι εύκολο σε πρόβλεψη ματς. Η Λειψία μετρά τρεις σερί ήττες. Τον διασυρμό από την Μάντσεστερ Σίτι (7-0) και ήττες από Μπόχουμ (1-0 εκτός) και Μάιντζ (3-0 εντός).

Η Ντόρτμουντ πήγε στο Μόναχο να υπερασπιστεί την 1η θέση, αλλά ξύπνησε μετά το 4-0 και μείωσε σε 4-2. Θα ρισκάρω γιατί μου κάνουν κλικ οι αποδόσεις των φιλοξενούμενων. Θα πάρω το Χ2 σε συνδυασμό με το over 1,5 σε απόδοση 2,15.

Κρεμονέζε – Φιορεντίνα Προγνωστικά

Στο πρωτάθλημα η Κρεμονέζε όχι μόνο δεν πέτυχε τον στόχο της, αλλά ούτε που το πάλεψε. Έχει ήδη υποβιβαστεί και πώς να μην συμβεί αυτό, όταν στις 28 αγωνιστικές συγκέντρωσε μόλις 13 βαθμούς. Στο Κύπελλο, αντιθέτως, αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Κατάφερε να πετάξει εκτός διοργάνωσης Νάπολι και Ρόμα, παίζοντας μάλιστα εκτός έδρας! Τώρα θα προσπαθήσει για το τρίτο… θαύμα, αλλά απέναντί της έχει μια φορμαρισμένη ομάδα που διψά για την κατάκτηση του τροπαίου.

Η Φιορεντίνα μετρά οκτώ σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και μέσα σε αυτές είναι και νικηφόρο πέρασμα από την έδρα της Κρεμονέζε.

Φαβορί για τη νίκη είναι οι φιλοξενούμενοι και θέλουν να τελειώνουν με την πρόκριση, από το πρώτο παιχνίδι. Το «διπλό» στο 1,65 δεν είναι και άσχημο.

Ζιλ Βιθέντε – Σπόρτινγκ Προγνωστικά

Εξ αναβολής παιχνίδι για το πρωτάθλημα, με την Σπόρτινγκ να είναι μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι έχουν βρει τον καλό τους εαυτό, καθώς μετρούν πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα και στο διάστημα αυτό «καθάρισαν» και την Άρσεναλ για το Γιουρόπα Λιγκ.

Δε νομίζω ότι οι γηπεδούχοι θα τους δημιουργήσουν προβλήματα. Αφενός έχουν εξασφαλίσει την παραμονή και αφετέρου δεν βρίσκονται και σε καλή κατάσταση, μιας και ηττήθηκαν σε δύο κολλητά εκτός έδρας ματς.

Επίσης, η παράδοση είναι με το μέρος των φιλοξενούμενων, που μετρούν επτά σερί νίκες επί της Ζιλ Βιθέντε. Θα ποντάρω στο 2 & οver 2,5 σε απόδοση 1,91.

Πηγή: Bethome.gr 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ