StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 16/6)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 16/6)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ (21:45): Με την κουβέντα να περιστρέφεται για καιρό στην αρχή γύρω από τον αποκλεισμό του Κώστα Φορτούνη, αλλά σιγά – σιγά και όσο πλησιάζουμε προς το ματς να πηγαίνει μονάχα στους… παρόντες, η εθνική ομάδα υποδέχεται την Ιρλανδία στο δεύτερο παιχνίδι της για τα προκριματικά του EURO 2024.

Έχει ήδη μία νίκη απέναντι στο αδύναμο Γιβραλτάρ, σε τρεις μέρες παίζει πολύ δύσκολο ματς στη Γαλλία. Κάτι που σημαίνει πως το βράδυ της Παρασκευής θέλει μόνο τη νίκη. Ο Μπακασέτας ξεπέρασε το πρόβλημα που του δημιουργήθηκε στο τελευταίο ματς με την Τραμπζονσπόρ και θα αγωνιστεί κανονικά, όχι όμως και ο Ιωαννίδης που υπέστη θλάση και στη θέση του στην αποστολή είναι ο Δουβίκας. Με ίωση ήταν ο Γιαννούλης την Τετάρτη, ανάλογα με την κατάστασή του θα κριθεί αν θα μπορέσει να αγωνιστεί.

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ (21:45): Σε ένα κλειστό παιχνίδι, στο οποίο οι Ιρλανδοί έδειξαν πως αποτελούν μια πολύ σκληροτράχηλη ομάδα, η Γαλλία… ζορίστηκε να τους κερδίσει. Με ένα γκολ του Παβάρ στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους έφτασε τελικά στο 1-0 και πήρε τους τρεις βαθμούς. Αλλά οι Ιρλανδοί έβγαλαν ένα πρόσωπο που δείχνει πως όποιος τους υποτιμήσει μπορεί να την… πατήσει. 11 τελικές είχε η Ιρλανδία, έναντι 12 των Γάλλων. Πριν απ’ αυτό το ματς η Ιρλανδία είχε κερδίσει τη Λετονία 3-2 σε φιλικό παιχνίδι. Δεν έχει προβλήματα ο Στίβεν Κένι που επέλεξε 25 ποδοσφαιριστές. Οι Τζεφ Χέντρικ και Άλαν Μπράουν κλήθηκαν αφού ξεπέρασαν τους τραυματισμούς του, ενώ υπάρχει επιστροφή στην ομάδα για τον κεντρικό αμυντικό της Μίντλεσμπρο Ντάραγκ Λένιχαν και τον Λίαμ Σκέιλς.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΕΤΟΝΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ (21:45): Ως φιναλίστ του Βαλτικού Κυπέλλου (ηττήθηκε στα πέναλτι από την Ισλανδία) μπήκε στη διαδικασία των προκριματικών του EURO 2024 η Λετονία. Στην πρεμιέρα της στον Δ’ όμιλο ηττήθηκε 1-0 εκτός έδρας από την Ουαλία. Η ομάδα του Ντάινις Καζακέφσκις ήταν αρκετά ανταγωνιστική απέναντι στην αντίπαλό της, η οποία ήταν ξεκάθαρα το φαβορί, αλλά της έλειπε το κάτι παραπάνω για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Βέβαια, ακόμη και αυτό να συνέβαινε, δεν θα ήταν τίποτε περισσότερο από ένα… παράσημο, αφού ο βασικός στόχος είναι η αποφυγή της τελευταίας θέσης. Εκτός αποστολής για διάφορους λόγους έμειναν οι Στέινμπορ (κίπερ), Ντούμπρα (αμυντικός), Μπίρκα (αμυντικός), Ζούζινς (μέσος) και Βάρσλαβανς (μέσος).

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΕΤΟΝΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ (21:45): Η άμεση επιστροφή στις επιτυχίες είναι το μοναδικό και αδιαπραγμάτευτο ζητούμενο για την Τουρκία. Μετά την εκτός έδρας νίκη της πρεμιέρας με 2-1 επί της Αρμενίας, ήρθε η εντός έδρας «σφαλιάρα» από την Κροατία με 2-0. Η ομάδα του Στέφαν Κουντς παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και γνώρισε μια ήττα, που ελπίζει να μην «πληρώσει» στο τέλος. Προφανώς και ο στόχος είναι η κατάκτηση μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων και η πρόκριση στα τελικά, αλλά με δεδομένο ότι στο γκρουπ υπάρχει και η υπολογίσιμη Ουαλία, τα λάθη πρέπει να είναι όσο το δυνατόν λιγότερα. Πόσω μάλλον εντός έδρας. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Σογιουντσού (αμυντικός), που τραυματίστηκε στον δεξιό ώμο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και αποχώρησε.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ