Πολύ ανώτερη η Δανία

Πολύ ανώτερη η Δανία

Απόψε διεξάγονται αρκετοί αγώνες για τα προκριματικά του EURO 2024, επομένως κράτησα κάποιες επιλογές από τα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Γράφει ο Κώστας Σφήκας

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Δεν πήγε καλά η επιλογή της ισοπαλίας στο ΗΠΑ-Μεξικό, οι ΗΠΑ κέρδισαν, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι το οποίο έληξε και λίγο πριν την ώρα του, λόγω ρατσιστικών συνθημάτων! Απόψε διεξάγονται αρκετοί αγώνες για τα προκριματικά του EURO 2024, επομένως κράτησα κάποιες επιλογές από τα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Δανία-Β. Ιρλανδία

Την Βόρειο Ιρλανδία είχαμε την ευκαιρία να την παρακολουθήσουμε στους αγώνες της με την εθνική μας ομάδα για το Nations League. H Δανία είναι γνωστή στους περισσότερους και παρόλο που απογοήτευσε μερικώς στο παγκόσμιο κύπελλο, είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τη σημερινή της αντίπαλο, έχει ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης. Γι’ αυτό προσφέρεται σε χαμηλή τιμή ο άσος, αλλά επειδή πιθανόν να συνδυαστεί με περισσότερα από ένα γκολ διαφορά, αξίζει το ποντάρισμα στον άσο με χάντικαπ. Ο άσος της Δανίας με -1,5 χάντικαπ στο 1,93 στην Fonbet.

Ελλάδα-Ιρλανδία

Σε αυτό το παιχνίδι υπάρχει έντονα και μία συναισθηματική εμπλοκή, αφού η νέα εθνική Ελλάδος με τον Πογιέτ στον πάγκο είναι αρκετά πειστική. Και από την άλλη μεριά η Ιρλανδία είναι αρκετά αδύναμη μακριά από την έδρα της, αφού στους 26 τελευταίους αγώνες της έχει 11 ήττες και έχει κερδίσει μόνο ομάδες δυναμικότητας τύπου Μάλτας, Ανδόρας, Λουξεμβούργου, Γιβραλτάρ. Με σημαντικό ρίσκο πάλι, ο άσος της Ελλάδας στο 2,20 στην Fonbet.

Τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα

21:45 Δανία-Β. Ιρλανδία 1 (-1,5 Α.Η) (1,93@ Fonbet)

21:45 Ελλάδα-Ιρλανδία 1 (2,20@ Fonbet)

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Πηγή: Bethome.gr 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ