ΑΡΑΡΑΤ – ΑΡΗΣ Live Streaming

ΑΡΑΡΑΤ – ΑΡΗΣ Live Streaming

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση Αραράτ - Άρης για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

ΑΡΑΡΑΤ – ΑΡΗΣ Live Streaming: Η Αραράτ τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος Αρμενίας πέρυσι, πίσω από την πρωταθλήτρια Ουράρτου και τη δεύτερη της βαθμολογίας Πιούνικ. Έτσι πήρε το εισιτήριο για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Εuropa Conference League, εκεί όπου αντιμετώπισε ήδη την Εγκνάτια από την Αλβανία.

Στην πρώτη, εντός έδρας, αναμέτρηση δεν υπήρξε νικητής (1-1), ενώ στο δεύτερο ματς, το τελικό 2-2 έστειλε τον αγώνα σε παράταση. Στο έξτρα ημίωρο, η αλβανική ομάδα πήρε για 3η φορά προβάδισμα (108’) όμως ισοφαρίστηκε άμεσα (110’) και σε τρία λεπτά βρέθηκε να χάνει με 3-4. Τελικά ισοφάρισε στις καθυστερήσεις της παράτασης και έστειλε τον αγώνα σε πέναλτι, εκεί όπου όμως η Αραράτ ήταν πιο ψύχραιμη, παίρνοντας την πρόκριση.

Σε αυτό τον γύρο, η ομάδα από τη Αρμενία αντιμετωπίζει τον Άρη που είναι σαφώς ανώτερο σύνολο, ενώ έχει ενισχυθεί σημαντικά σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Η σεζόν στην Αρμενία εεκκινεί αυτό το Σαββατοκύριακο, με την Αραράτ να δίνει αγώνα το Σάββατο.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από Ιταλία: «Ο Ντόρσεϊ έχει προσύμφωνο με τον Παναθηναϊκό»

Ο Άρης τερμάτισε στην 5η θέση των πλέι οφ του πρωταθλήματος στην περσινή Σούπερ Λιγκ και έτσι μπόρεσε να αποσπάσει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο για τα προκριμάτικα του Conference League. Η ομάδα αντιμετωπίζει σε αυτή τη φάση την Αραράτ από την Αρμενία, ενώ έχει ολοκληρώσει εδώ και καιρό το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Στα φιλικά, επικράτησε των Μακάμπι Χάιφα (1-0) και Εθνικού (3-1), ενώ γνώρισε απώλειες από Μπότεβ Πλόβντιβ (1-0) και ΤΣΣΚΑ Σόφιας (0-2). Ιδανικά κύλησε και ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την ομάδα της Θεσσαλονικής, αφού παρά τις αποχωρήσεις των Καμαρά, Καμάτσο και Ματέο Γκαρσία, ο Άρης προέβη σε ηχηρές κινήσεις, αποκτώντας τους Φέραρι (ΑΠΟΕΛ), Μορόν (Μπέτις), Τζούρασεκ (Σαχτάρ), αλλά και τους μέσους Σαμόρα (Σαπρίσσα) και Μόμπεργκ (Ουράβα). Σε περίπτωση που μετά τις διπλές αναμετρήσεις με την Αραράτ, ο Άρης πάρει την πρόκριση, στον γ προκριματικό γύρο του Europa Conference League θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Κιέβου.

Ο αγώνας για τον β προκριματικό του Europa Conference League ανάμεσα σε Αραράτ και Άρη είναι προγραμματισμένος για τις 18:00 της Πέμπτης.

ΑΡΑΡΑΤ – ΑΡΗΣ Live Streaming Λινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ