ΧΑΪΝΤΟΥΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΧΑΪΝΤΟΥΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΧΑΪΝΤΟΥΚ - ΠΑΟΚ Live Streaming

Υψηλότερο είναι το εμπόδιο που έχει τώρα ο ΠΑΟΚ μπροστά του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Και μπορεί απέναντι στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ να έκανε το καθήκον του, όμως, απέναντι στη Χάιντουκ, τα λάθη δεν συγχωρούνται. Θυμίζουμε, στον πρώτο αγώνα, στην Τούμπα, «κόλλησε» στο 0-0, όμως, στο εκτός έδρας ματς, επικράτησε με 4-1, δίνοντας στο τέλος διαστάσεις θριάμβου στη νίκη και στην πρόκριση.

Ένα παιχνίδι στο οποίο ξεχώρισε η απίθανη ενέργεια του Κωνσταντέλια, αλλά και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ βρήκε ψυχικά αποθέματα μετά την αποβολή του Αουγκούστο στο 40’. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να κάνει βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, γνωρίζοντας, βέβαια, τις δυσκολίες των δύο αναμετρήσεων με τους Κροάτες.

Η Χάιντουκ, από την πλευρά της, μπαίνει στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις από αυτόν το γύρο, έχοντας και τρία παιχνίδια στην πλάτη της. Έχει εμπειρία, έχει ορισμένους παίκτες με ποιότητα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και οφείλει ο ΠΑΟΚ να προσέξει πολύ. Ηττήθηκε 1-0 από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Σούπερ Καπ Κροατίας, αλλά έξι μέρες μετά, στις 21/7, νίκησε εκτός έδρας την πρωταθλήτρια με 2-1.

Τεράστια νίκη για τη Χάιντουκ που έκανε και το 2/2 στο πρωτάθλημα με το 1-0 κόντρα στη Ριέκα. Επίσης, το παιχνίδι της με την Όσιγεκ αναβλήθηκε και έτσι δεν θα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις ανάμεσα στα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ. Τέλος, η ομάδα που θα περάσει από το ζευγάρι, θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ το νικητή από το Ρόζενμποργκ – Χαρτς.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Χάιντουκ και ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένο για τις 22:00 της Πέμπτης.

ΧΑΪΝΤΟΥΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ