ΑΝΤΒΕΡΠ – ΑΕΚ Live Streaming

ΑΝΤΒΕΡΠ – ΑΕΚ Live Streaming

ΑΝΤΒΕΡΠ - ΑΕΚ Live Streaming

 Η Αντβέρπ έχει δώσει τέσσερις αγώνες στη φετινή σεζόν στο Βέλγιο, μετρώντας δύο νίκες, μια ισοπαλία και μία ήττα. Η ομάδα κατέκτησε τον τίτλο πέρυσι, τερματίζοντας πάνω από Γκενκ, Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και Κλαμπ Μπριζ. Μπόρεσε να κλέψει τον βαθμό στο 94ο λεπτό, μαζί και τον τίτλο από την Γκενκ, που μέχρι εκείνο το διάστημα, στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, βρισκόταν με νίκη στην πρώτη θέση.

Σύντομη η προετοιμασία για τη βέλγικη ομάδα, που δεν έδωσε πολλά φιλικά. Σε ένα από αυτά, στις 8/7 αντιμετώπισε και την ΑΕΚ, μάλιστα, από την οποία έχασε με 0-3. Μετά τη νίκη με 6-0 επί της Κόρτραϊκ, στο πρωτάθλημα, έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας κόντρα στη Λέουβεν, πριν από λίγες μέρες, έχοντας μάλλον περισσότερο το μυαλό της, στον αποψινό πρώτο αγώνα για τον πλέι οφ γύρο του Champions League.

Η ΑΕΚ ως πρωταθλήτρια Ελλάδας για τη σεζόν 2022-23, συμμετείχε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Εκεί, αντιμετώπισε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με το τραγικό γεγονός παραμονές του πρώτου αγώνα, να κάνει… κουβάρι το ζευγάρι. Τελικά ο πρώτος αγώνες έγινε στην Κροατία, εκεί όπου η Ένωση έφυγε νικήτρια με ανατροπή (2-1).

Χρειάστηκε μια ακόμη πιο μεγάλη ανατροπή, αυτή τη φορά από 0-2, στην ΟΠΑΠ Arena, στη ρεβάνς, για να φτάσει στο τελικό 2-2 με γκολ των Αραούχο και Βίντα στις καθυστερήσεις του αγώνα και να πάρει έτσι την πρόκριση για τον πλέι οφ γύρο. Πλέον, έχει μπροστά της ένα μοναδικό εμπόδιο για να φτάσει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Αυτό το εμπόδιο είναι η Αντβέρπ, με την ΑΕΚ να ταξιδεύει πρώτα στο Βέλγιο, απόψε, με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για τις 30/8 στο γήπεδό της.

Ο πρώτο αγώνας για τον πλέι οφ γύρο του Champions League ανάμεσα σε Αντβέρπ και ΑΕΚ είναι προγραμματισμένος για τις 22:00 της Τρίτης.

ΑΝΤΒΕΡΠ – ΑΕΚ Live Streaming Λινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ