Από το 2013 η Ατλέτικο δε χάνει στο Βαγέκας

Από το 2013 η Ατλέτικο δε χάνει στο Βαγέκας

Δύο αναμετρήσεις από την Ισπανία στο σημερινό κουπόνι...

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr με νέα προγνωστικα στοίχημα σήμερα. Με τέσσερις, συνολικά, αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 3η αγωνιστική σε Primera και Segunda. Για την Primera θα παίξουν Χετάφε – Αλαβές στις 20:30, Ράγιο – Ατλέτικο στις 22:30 – για τη Segunda θα παίξουν Ελντένσε – Έιμπαρ στις 20:00 και Ράσινγκ – Ουέσκα στις 22:30.

Ράγιο – Ατλέτικο Προγνωστικά

Η Ράγιο ξεκίνησε θαυμάσια τη σεζόν. Έκανε ένα tour στην Ανδαλουσία και νίκησε, με το ίδιο σκορ 2-0, αρχικά την Αλμερία και στο καπάκι τη Γρανάδα. Η Ατλέτικο, μετά το άνετο 3-1 της πρεμιέρας επί της Γρανάδα, έφερε 0-0 στη Σεβίλη με τη Μπέτις. Ο Κόκε παραμένει εκτός – διαθέσιμοι οι Ναουέλ, Κορέα. Η Ατλέτικο δε χάνει στο Βαγέκας από το 2013 και δε βλέπω να χάνει ούτε απόψε.

Ράσινγκ – Ουέσκα

Η Ράσινγκ ήταν εξαιρετική στην πρεμιέρα όταν και συνέτριψε το Έιμπαρ. Στο 0-2 από την Εσπανιόλ στάθηκε αξιοπρεπώς. Η Ουέσκα, με σύμμαχο την τύχη, έφερε 1-1 στο Μπούργος στο ματς της πρεμιέρας. Την προηγούμενη εβδομάδα έχασε 0-2 από την Τενερίφη. Είναι κατώτερη από πέρσι, την περιμένει δύσκολη σεζόν. Βλέπω τη Ράσινγκ να κερδίζει.

ΔΥΑΔΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

ΡΑΓΙΟ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Χ2 ΚΑΙ ΟVER 1,5

ΡΑΣΙΝΓΚ – ΟΥΕΣΚΑ: 1

Πηγή: Βethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ